Aktualizováno: Poté, co se potencionální investor seznámí s podstatou a principy binárních opcí, je velmi důležitý též správný výběr brokera. Broker je zprostředkovatel obchodů, někdy též označován jako makléř. Nemusí se jednat o fyzickou osobu. V oblasti binárních opcí jsou tímto pojmem označovány převážně platformy, které tvoří spojovací článek mezi investorem a samotným trhem.  

Mezi nejoblíbenější binární platformy se v České republice bezpochyby řadí TopOption. Webová platforma TopOption je v českém jazyce, čímž se podstatně liší od ostatních brokerů. Zejména díky tomuto faktu je TopOption pro začátečníky ideální volbou.

 

S rostoucí popularitou binárních opcí ovšem narůstá i množství podvodů spojených s tímto obchodováním. Díky regulaci ČNB a právním předpisům EU, kterým podléhá, je právem obchodní platforma TopOption považována za jednoho z nejbezpečnějších brokerů. 

 

Otevřít účet zdarma

Jak se obchodují binární opce?

Jak na binární opce u TopOption

Videorecenze brokera vytvořena portálem OpceBinarni, který se specializuje na binární brokery a obchodování.

 

Obchodování pomocí této platformy je snadné. Minimální počáteční vklad je 100 USD. Obchodovat binární opce lze v rozmezí od 10 USD do 10 000 USD s maximálním zhodnocením 85%.  TopOption nabízí demo účet, vhodný zejména pro bližší seznámení s obchodováním Binárních opcí. Můžete tak získat přehled o možnostech a způsobu obchodování, aniž byste riskovali ztrátu reálných peněz. Nezapomeňte ovšem, že obchodování s reálnými penězi bude psychicky mnohem náročnější (zpravidla je nutné používat tzv. strategií).

 

Navzdory skutečnosti, že TopOption nedisponuje nejširší nabídkou podkladových aktiv, je obchodování velmi rozmanité. Investor může obchodovat 60 seconds opce, Boundary, klasické High/Low i One Touch opce. Ovládání této platformy je velmi jednoduché a intuitivní, stejně jako samotné binární opce. 

 

Otevřít účet zdarma

 

Recenze - podmínky TopOption

 

Minimální vklad: 100 $
Minimální obchod: 10 $
Druhy opcí: Up/Down, Boundary, One Touch, 60-seconds, Pair Option
Bonus na vklad: TopOption nabízí bonus ve výši 50 až 100%
Demo účet: Na požádání

Výhody: Regulace ČNB, česká platforma, komunikace v češtině, elektronické knihy zdarma ke stažení (v CZ), vstupní bonus

 

Máte zájem o obchodování prostřednictvím TopOption? Vytvořte si účet

TopOption - registrace - krok 1TopOption - registrace - krok 2Prostředí TopOption.comBinární opce u TopOption – recenze brokera – zkušenosti, hodnocení, diskuze
Kde obchodovat binární opce?

Přehled nejvhodnějších brokerů na binární opce pro české obchodníky. Uvedení brokeři jsou prověřeni tísícemi tuzemských traderů. Kompletní srovnání brokerů zde.

TopOption logo
1.
NEJOBLÍBENĚJŠÍ V ČR
Povolení od ČNB
Demo účet (nutný vklad)
100 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Kompletně v češtině
IQ Option logo
2.
DEMO ÚČET ZDARMA
Povolení od ČNB
Demo účet zdarma
10 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Angličtina/Němčina
HighLow logo
3.
TOP ZAHRANIČNÍ BROKER
Australský broker
Není schválen ČNB
Demo účet zdarma
50 USD min. vklad
Cashback bonus 50USD

 

Diskuze k TopOption

  • Tomáš
    Publikováno 24.8.2014 14:46
    Tomáš
    Reagovat
    Autor

    Zdravím Vás. Děkuji za recenzi brokera – ještě by mne zajímalo, zda nabízí TopOption mobilní aplikaci. Děkuji

    • admin
      Publikováno 24.8.2014 19:02
      admin
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      mobilní aplikace prozatím TopOption nenabízí.

      S pozdravem
      Tomáš

  • Pepec
    Publikováno 24.8.2014 15:12
    Pepec
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,

    s TopOption teprve začínám. Chtěl bych si dobýt své konto, ale nějak si nemůžu vybrat z nabízených možností převodu financí do TopOption. Myslíte, že je nejlepší bankovní převod? Nebo co byste mi doporučili?

    • admin
      Publikováno 24.8.2014 19:06
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      záleží na tom, kolik si chcete k TopOption.com převést. U nižších částek je vhodnější Skrill či PayPal. Pokud však uvažujete o vyšších částkách, pak je nejlepší klasický bankovní převod.

      S pozdravem
      Tomáš

  • M@rtin
    Publikováno 26.8.2014 18:42
    M@rtin
    Reagovat
    Autor

    Ahoj. Můžu vědět více o regulaci ČNB? Jak tím ČNB potvrzuje či schvaluje daného brokera? Díky

    • Invest+
      Publikováno 26.8.2014 18:57
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      to, že TopOption podléhá regulaci znamená zejména fakt, že chování brokera není v rozporu s evropskou či tuzemskou legislativou. Současně také dochází k monitoringu veškerých transakcí, které se k brokerovi vztahují. Zjednodušeně lze tedy říci, že regulací ČNB schvaluje činnost daného subjektu na tuzemském trhu. TopOption naleznete na webu ČNB https://apl.cnb.cz/apljerrsdad/JERRS.WEB09.DIRECT_FIND?p_lang=cz pod názvem Nuntius Brokerage & Investment Services S.A.

      S pozdravem
      Tomáš

  • Dana
    Publikováno 14.10.2014 16:31
    Dana
    Reagovat
    Autor

    dobrý den,
    založila jsem si učet u TopOption, ale bohužel jsem nepochopila jak funguje bankovní převod, když chci vložit peníze na muj učet TopOption.
    Prosím mohl by jste mi napsat jak na to? otevřený dokument v pdf po rozkliknutí bankovního převodu mi nic neříká 🙁

    • Invest+
      Publikováno 14.10.2014 17:43
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den.

      Bankovní převod k TopOption není nikterak složitý. Sám broker ale doporučuje použití „Rychlého bankovního převodu“, který by měl být rychlejší a výrazně levnější. Platba totiž probíhá mezi tuzemskými bankami. Pokud tuto položku zvolíte, zobrazí se Vám výběr tuzemského bankovního ústavu, do kterého chcete peníze zaslat. Po vybrání jednoho z nabízených se Vám zobrazí platební detaily – číslo účtu, kód banky a platební reference. Platbu pak zadáte jako standardní tuzemský příkaz. Částka transakce je vámi zvolený ekvivalent v české měně. Platební reference se uvádí do pole „komentář pro příjemce“ (nejedná se o variabilní, specifický ani konstantní symbol!!). Platba by se pak měla do 4 dnů objevit ve Vašem obchodním účtu. Pokud by se tak nestalo, stačí kontaktovat podporu (telefonicky/emailem) a ona by platbu manuálně dohledala.

  • Martin
    Publikováno 28.10.2014 15:23
    Martin
    Reagovat
    Autor

    Zdravím, u Topoption jsem si založil účet, poté jsem napsal na zákaznickou podporu o aktivaci demo účtu.. tak se stalo.. ale po týdnu mi už demo účet nefunguje. Když jsem jim napsal a požádal znovu o aktivaci, tak mi odepsali:

    V odpověd na Váš email, chtěla bych Vás upozornit, že Váš demo účet byl aktivný jenom na 3 dni, na základě Vašeho vkladu o 200$. Můžeme Vám aktivizovat tento účet znovu pokud vložite dodatečný finanční prostředky. Při vklad o 400$, dostanete demo účet na 5 pracovních dnů. Při vklad o více než 500$, dostanete demo účet na 2 týdny. Prosím, napíšte nám email když jste se již rohodl a vložil nějaké finanční prostředky.

    Jsem z toho zaskočenej :/..
    Nevíte o tom něco?

    • Invest+
      Publikováno 28.10.2014 16:09
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      jedná se o standardní postup. V TopOption před několika týdny měnily podmínky pro demo účty. Podle nich je demo účet funkční při vkladu 200USD pouze tři dny, přesně jak uvedla podpora. I přes tuto změnu je ale TopOption pro tuzemské tradery stále nejvhodnější broker – pokud by Vám šlo čistě o demo, určitě byste nalezl lepší brokery. Nicméně problém by vyvstal ve chvílí, kdy byste se rozhodl u daného brokera obchodovat. Oproti TopOption by Vám totiž vždy nabídl horší podmínky (chybějící licence ČNB, absence češtiny, nižší výnosy apod.).

      S pozdravem
      Tomáš, InvestPlus

  • Fanda
    Publikováno 8.12.2014 14:38
    Fanda
    Reagovat
    Autor

    Zdravím, mohu vědět, jak je to aktuálně s bonusem u brokera Top Option. V recenzi informace o bonusu zmiňujete, ovšem bez podrobností. Snažil jsem se tuto informaci vygooglit, ale každý web ukazuje něco jiného. Díky

    • Invest+
      Publikováno 8.12.2014 15:04
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      pro získání bonusu je třeba vložit na obchodní účet alespoň 200 USD. Výše bonusu se odvíjí od výše vkladu – 50% bonus získáte při vkladu 200USD – 499USD, 100% bonus pak ke vkladům nad 500USD. O bonus je třeba si zažádat (stačí napsat na chat podpory).

  • Marek T
    Publikováno 12.12.2014 10:28
    Marek T
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den ,
    chtěl bych ze zeptat zda je možný vklad jen v USD či i v Eurech děkuji ..

    • Invest+
      Publikováno 12.12.2014 14:11
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      měnu vkladu volíte vždy podle měny vašeho obchodního účtu. Měnu svého účtu zjistíte tak, že po přihlášení kliknete na tlačítko „Vklad“ a v horní částí stránky rozkliknete políčko na řádku „Vyberte účet, na který chcete vložit prostředky“. Měna účtu se zobrazuje za číslem vašeho účtu.
      Dobití pak můžete provést například kartou (převod z CZK na USD/EUR se provede automaticky), elektronickou peněženkou (převod záleží na konkrétní službě) a nebo bankovním převodem (viz. předchozí komentáře)

  • domcinik
    Publikováno 5.1.2015 15:35
    domcinik
    Reagovat
    Autor

    Chci začít na topoption a chci se zeptat jestli jde vložit i částka třeba jen 1000kč

    • Invest+
      Publikováno 5.1.2015 17:20
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      nejmenší vklad je 100 USD. U jiných brokerů je to dokonce minimálně 200 USD.

  • lucie
    Publikováno 31.1.2015 11:21
    lucie
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, chtěla jsem se zeptat proč když zadám topoption.com se mi stranka automaticky presmeruje na login do MAGNOLIA coz je nejaka svicarska spolecnost.

    Dekuji za odpoved.

    • Invest+
      Publikováno 31.1.2015 11:48
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      odkazy z článku jsou plně funkční (před malou chvílí testováno).

  • Jarek
    Publikováno 1.2.2015 14:37
    Jarek
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den registroval jsem se na topoption.com a nakonec jsem se rozhodl,že nebudu obchodovat.Nevíte jak dlouho trvá než mi registraci zruší?Popřípadě pokud jim pošlu email o tom,že chci odejít jestli to stačí poslat v CZ a neplatí se nějaké poplatky? Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 3.2.2015 12:11
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      účet by měl být zrušen ihned po domluvě s podporou. Za zrušení účtu u Top Option se samozřejmě nic neplatí.
      Máte dvě možnosti jak podporu kontaktovat – buďto přes živý chat přímo na webu (česká podpora na chatu je PO-PÁ 9:00-23:00 GMT, jinak v AJ), nebo prostřednictvím emailu (na adresu support(zavinac)topoption.com, email napište česky).

  • Marek
    Publikováno 4.2.2015 11:10
    Marek
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    zaregistroval jsem se u topoption a chtěl bych vložit peníze bankovním převodem.Když však kliknu na rychlý bankovní převod oběvuje se hlášení-chyba při načítání stránky. A seznam dostupných bankovních účtů také nelze stáhnout. Prosím Vás o pomoc. Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 4.2.2015 11:55
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      před malou chvílí jsem tento způsob platby testoval a vše funguje bez problému. Vyzkoušejte kdyžtak otevřít okno v jiném prohlížeči. Pokud by Vám brána stále nefungovala, dejte vědět…

      Tomáš

  • Petr
    Publikováno 5.3.2015 11:42
    Petr
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, o binárních opcích jsem si hodně přečetl, ale všude na internetu jsou vždycky jen úryvky, Můžete mi prosím doporučit nějaký webinář, nebo stránku, na které si ve stručnosti můžu o opcich přečíst vše důležité?
    Děkuji. Petr

  • Darius
    Publikováno 6.3.2015 12:33
    Darius
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jak to je s převodem peněz z např. TopOption, dejme tomu že si založím účet, pošlu přes PayPal své peníze, začnu obchodovat, začne se mi dařit, a co pak? jak si své vydělané peníze vyzvednu / převedu? Nikde na internetu jsem nic o tom nenašel, všude jen všichni nabízejí a radí jak obchodovat, jak vložit peníze, ale nikde nevidím žádnej důkaz o tom, že si své vydělané peníze mohu vyzvednout / převést.

    • Invest+
      Publikováno 6.3.2015 13:01
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      nemusíte mít obavy. Výběr je snadný stejně jako založení samotného účtu. Vše potřebné naleznete v záložce „Žádost o výběr prostředků“. Výběry podléhají schválení ze strany brokera – z tohoto nejsou výplaty tak rychlé jako vklady (orientační časy výběrů dle metod: běžný účet 2-5 dní, platební karta cca 4 dny, elektronické peněženky cca 2 dny). Pro výběr je samozřejmě nutné mít účet ověřený.
      PS: Pokud by s výběry byly jakékoliv problémy, věděli bychom o tom. Tradeři nám tyto problémy reportují v komentářích 🙂 U TopOption vše probíhá bez problému.

  • Lagranata
    Publikováno 11.3.2015 17:39
    Lagranata
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den.Včera jsem se zaregistroval,převedl peníze atd. Moc jsem se svojím odhadem nepochodil, nicméně přemýšlím o pokračování. Dnes mi přišel email s tím, že mám zaslat kopii dokladu totožnosti. To bych ještě v celku chápal. K čemu je ale dobré zasílat kopii mé platební karty? Z toho už moc dobrý pocit nemám. Obzvlášť v dnešní době, kdy stačí málo a máte na svém účtě dokonale uklizeno. Vklad jsem posílal právě prostřednictvím kartu. Mám být k této společnosti důvěřivý?
    Děkuji za odpověď.

    • Invest+
      Publikováno 11.3.2015 19:54
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      jedná se o standardní postup, který budete muset absolvovat u všech podobných institucí v případě, že platíte kartou. Na kopii karty začerněte z bezpečnostních důvodů CVV kód karty a prostředních 8 číslic (k tomuto vyzývá sám broker). S brokerem TopOption máme dobré zkušenosti, jinak bychom jej traderům pochopitelně nedoporučovali.

  • David
    Publikováno 18.3.2015 9:03
    David
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den . Chci se zeptat jak je to u TopOption s daněním výdělku 😉

    • Invest+
      Publikováno 18.3.2015 10:02
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      finance z binárních opcí se uvádí do přílohy č. 2 daňového přiznání mezi tzv. ostatní příjmy. Do kolonky příjmů se v příloze použije částka, kterou Vám v daném roce broker zaslal (zjistíte v sekci „můj účet > Reports – History“). Do kolonky výdajů napíšete částku, kterou jste Vy zaslal v daném roce brokerovi (taktéž zjistíte v sekci „můj účet > Reports – History“). V třetí kolonce s názvem „základ daně“ pak bude rozdíl těchto hodnot (příjmy – výdaje).
      PS: Částky v sekci „můj účet > Reports – History“ jsou uváděny v jiné měně „EUR, USD …“ a proto je nutné je pro potřeby DAP převést na koruny prostřednictvím tzv. „jednotného měnového kurzu“.

  • Marek
    Publikováno 14.5.2015 21:31
    Marek
    Reagovat
    Autor

    Chcem vložiť na účet 1000,- €. Zaujíma ma po akom čase môžem vybrať peniaze a akú čiastku. Ďakujem Marek

    • Invest+
      Publikováno 15.5.2015 9:31
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      částku lze vybrat kdykoliv (i zpět ihned po vložení). Není limitována ani výše výběru. Broker TopOption splňuje regulace mezinárodních institucí, jenž toto vyžadují (více zde: http://binarniopce.biz/topoption-recenze/ ).

  • Petr
    Publikováno 1.6.2015 16:44
    Petr
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    rád bych se zeptal ohledně 60 vteřinových opcí… jestliže investuji na to, že dalších 60 sekund půjde kurz měny nahoru, přitom mezi těmi 60 vteřinama dejme tomu, jednou až dvakrát klesne dolu, ale závěr bude, že pude nahoru, bude se mi to počítat? Nebo je třeba, aby šel graf celou dobu, celých mých 60 vteřin nahoru či dolu, podle toho jak investuji? Díky

    • Invest+
      Publikováno 1.6.2015 16:53
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      počítá se samozřejmě pouze výsledný stav po uplynulých šedesáti vteřinách. Co se děje mezi okamžikem vstupu do obchodu a jeho ukončením není podstatné.

  • David
    Publikováno 19.7.2015 13:46
    David
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,

    Zajímalo by mě co je to červené/zelené číslo uprostřed mezi CALL a DOWN, je to počet lidí kteří, už zaklikli CALL a nebo DOWN a nebo číslo označující něco v grafu?

    Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 19.7.2015 14:11
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      díky za dotaz. Jedná se o aktuální hodnotu daného aktiva (viz. svislá osa grafu).

  • marek
    Publikováno 24.8.2015 10:22
    marek
    Reagovat
    Autor

    Dobrý deň,

    chcel by som sa spýtať čo hovoríte na obchodovanie cez xforex a na ich platformu ďakujem.

  • Marie
    Publikováno 4.9.2015 12:38
    Marie
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den chtěla bych začít obchodovat ale pořád váhám. Je tu vubec někdo kdo už má nějaké zkušenosti s tím že nic nevěděl začal a vydělal?

    • Invest+
      Publikováno 4.9.2015 12:46
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      většina obchodníků, která binární opce obchoduje, na tom na začátku byla podobně. Pokud se trhům a obchodování někdo věnuje delší dobu, je pro něho vhodnější forex/CFD trh. Právě proto všem důrazně doporučujeme začít obchodování na demo účtu u prověřeného brokera. I když je pro jeho zřízení nutné vložit 200USD, lze tyto peníze kdykoliv vybrat v plné výši zpět. Je to tedy prakticky zcela zdarma. Postup naleznete zde http://binarniopce.biz/zdarma-demo-ucet-binarni-opce/

  • Roman
    Publikováno 7.9.2015 19:17
    Roman
    Reagovat
    Autor

    Dobrý večer,
    je nutné podepsat nějakou smlouvu po založení účtu s TopOption?

    • Invest+
      Publikováno 7.9.2015 19:20
      Reagovat
      Autor

      Dobrý večer,

      vše probíhá stejně jako u ostatních brokerů – tj. že žádné dokumenty není třeba podepisovat, vše nahrazuje souhlas se smluvními podmínkami brokera TopOption při zakládání účtu.

  • Petr
    Publikováno 14.9.2015 21:47
    Petr
    Reagovat
    Autor

    Dobrý večer,
    připravuji se na obchodování na TopOption a chtěl bych se Vás zeptat, kolik se dá během prvních měsíců vydělat a kolik poté třeba po roční praxi (z Vaších zkušenosti).
    Zdálo se mi to čím dál složitější, ale už tomu začínám docela rozumět. 🙂
    Tak chci vědět, jestli se to vyplatí, věnovat tolik času studováním informací o opcích a finančním trhům.
    Děkuji Vám za odpověď.

    • Invest+
      Publikováno 14.9.2015 22:15
      Reagovat
      Autor

      Dobrý večer,
      toto je zcela individuální. Otázka výdělku plně závisí na zvoleném money-managementu (tedy jaký je Váš celkový budget či jaké vklady provádíte). V závislosti na MM tedy můžete vydělávat desítky nebo tisíce dolarů. Co se týče závislosti výdělků na zkušenostech, tak tam jde zejména o to, zda se věnujete vývoji a dalšímu testování strategií, nebo jen obchodujete dle stále stejného systému. Zkrátka, pokud nebudete ony zkušenosti nabírat, nikam se neposunete …
      To, jestli se Vám vyplatí studovat a bádat, Vám skutečně nikdo neřekne. To musíte zjistit Vy 🙂

  • Jindřich
    Publikováno 12.10.2015 15:33
    Jindřich
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    Je možné vložit peníze na účet topoption pomocí poštovní poukázky A.
    Děkuji.

    • Invest+
      Publikováno 14.10.2015 13:19
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      TopOption podporuje celou řadu platebních možností (karta, převod na účet, elektronické peněženky atd.), nicméně poštovní poukázky u TopOption bohužel neuplatníte.

  • Michal Svoboda
    Publikováno 20.10.2015 8:07
    Michal Svoboda
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den.
    V jedné reakci jste odpovídal na daňovou povinnost a spočítání čistého zisku z historie pro účely zdanění. Zajímá mě toto:
    Budu-li přepočítávat čistý zisk z USD,nebo EUR na CZK,dle nějakého denního kurzu jaký bude pro finanční úřad relevantní kurz?
    Mám na mysli fakt,že každý den ve zdaňovacím období,které je roční, je kurz měny jiný a pro účel výpočtu daně musím tedy vybrat konkrétní den a tím pádem ČNB stanovený kurz,který finanční úřad přijme.
    Pro příklad můžu uvést,kdybych v Březnu vybral jeden den ze třiceti,ve kterém přepočítám čistý zisk na CZK,ale v jiný den bude stanovený kurz vyšší-tím pádem můj čistý zisk a základ daně vyšší-nepůjde pak o krácení daně?

  • Jirka
    Publikováno 29.10.2015 10:04
    Jirka
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    trochu mě mate info kolem príspěvku
    Martin 28.10.2014 at 15:23 ·
    kolem DEMO účtu.
    Když chci založit zatím jen DEMO účet a vyzkoušet tak proč nějaké skutečné peníze?
    Tyto vložené peníze se pak již nevrátí (pokud bych se rozhodl nepokračovat v ostrém obchodování) ?
    Díky za info.

    • Invest+
      Publikováno 29.10.2015 11:12
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      pro zřízení demo účtu je v současnosti nutné vložit skutečné peníze, nicméně tyto peníze lze pak kdykoliv vybrat zpět. Pokud tedy nebudete chtít obchodovat na reálném účtu, peníze se Vám vrátí.

  • Leoš
    Publikováno 6.12.2015 2:03
    Leoš
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli budu muset zaplatit nějaké poplatky za učet.
    Účet mám rok ale ani jednou od založení jsem ho nepoužil ani tam nedal peníze jelikož jsem si to rozmyslel.
    Děkuji za odpověď

    • Invest+
      Publikováno 29.2.2016 11:47
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      žádné poplatky u TopOption hradit nebudete.

  • Miroslav
    Publikováno 18.12.2015 22:13
    Miroslav
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,je možné dostat dokumenty v češtině. Nechal jsem si přeložit obchodní podmínky, ale nebyl jsem z toho moc moudrý. Psalo se tam o pokutě, pokud nebudu 90 dní obchodovat a další zajímavosti. Vzhledem k tomu, že je vše v angličtině, mám problém. Druhý dotaz. Při registraci mi bylo doporučeno vzhledem k tomu, že jsem začátečník, prostudovat právě zmíněné dokumenty, a tak jsem registraci nedokončil. Bude s tím nějaký problém. Protože mi přišel dnes e-mail, samozřejmě v angličtině, ještě jsem to nenechal přeložit, takže nevím co se děje.
    Děkuji za odpověď.

    • Invest+
      Publikováno 18.12.2015 23:15
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      bohužel, žádný broker nemá podmínky v českém jazyce. Stejně tak je tomu u TopOption.
      Obchodní podmínky průběžně sledujeme, pokud by se v nich vyskytl nějaký problém, informovali bychom o tom zde na webu.
      Poplatky za neaktivitu nejsou žádná zajímavost – takto to má nastavena většina brokerů. Skutečným důvodem je administrativní zátěž účtů s nulovou aktivitou. Vedení tisíců účtů bez žádné aktivity je náročné a proto tedy brokeři nastavili toto pravidlo. V tom nevidím problém.
      V praxi tedy dochází k tomu, že je ze zůstatku každý měsíc odečtena malá částka, což se děje až do úplného vynulování účtu. Pokud je na účtu nulový zůstatek, nic se neodečítá. Tříměsíční lhůta je nanejvýše dostatečná. Pokud trader neobchoduje, zpravidla si peníze zasílá do své banky či na el. peněženku do několika týdnů od poslední aktivity.
      Je jasné, že při registraci musíte odsouhlasit obchodní podmínky. Toto je nutné i u nákupu v el. obchodě. Proto je důležité zvolit brokera, který má dobrou pověst a vlastní povolení ke své činnosti od ČNB (zejména kvůli pojištění vkladů). U TopOption se žádných podpásovek obávat nemusíte – stále se jedná o nejlepšího brokera pro české obchodníky a tuto reputaci si zajisté nebude chtít pokazit ani v budoucnu.

      PS: TopOption má českou manažerku, která se o Vás bude starat. Klidně vyčkejte, až se Vám ozve. Veškeré záležitosti od podmínek až po obchodování s Vámi zajisté ráda probere. Obrátit se můžete také na podporu přes živý chat (odkaz v horní části webu TopOption) – ve všední dny (zpravidla od 9:00 do 17:00) je tam taktéž česky hovořící podpora.

  • Jaroslav
    Publikováno 6.7.2016 12:41
    Jaroslav
    Reagovat
    Autor

    Zdravim minuly tyzden som si spravil ucet u top option vlozil 1000eur. dostal som bonus a vsetko sa zdalo ok. az do nedele odkedy sa nemozem prihlasit. Vsetko som im poposielal potvrdenie uctu vklad atd. Vobec sa neda prihlasit a nikto so mnou nekomunikuje a vidim to ako problem. Tel. neberu a na maily neodpovedaju a ja uz neviem na koho sa obratit. Vsetku komunikaciu vklad atd. mam na maile takze to viem dokazat. Nemam s tym skusenosti preto prosim o radu. Jaroslav. Dik.

    • Invest+
      Publikováno 6.7.2016 13:12
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      TopOption měnil před několika dny platformu. Pro přihlášení si stačí vygenerovat nové heslo (stačí kliknout na odkaz „Zapomněl jste heslo?“ pod přihlašovacím oknem). Kompletní informace zasílal broker všem obchodníkům na email, měl byste je mít tedy určitě i Vy. Pokud se Vám přihlášení i přes reset hesla nepovede, dejtě vědět.

  • Radek
    Publikováno 10.7.2016 21:58
    Radek
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    zajímalo by mě jak fungují bonusy na TopOption.
    Je možné po vložení peněz na účet a získání bonusu, cca 80% vložených
    peněz (bez bonusu) zpět vybrat a po jaké době?
    Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 11.7.2016 9:17
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      tohle bohužel nefunguje. Peníze vybrat můžete (samozřejmě bez bonusu), ale tím Vám nárok na bonus zanikne.

  • Štěpán
    Publikováno 24.8.2016 9:12
    Štěpán
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den na TopOption jsem si založil účet, nějakou dobu jsem obchodoval, veškeré bonusy jsem odmítl z důvodu kdybych potřeboval nějaké peníze vybrat, jako student nemám ještě velkou zásobu. To se později stalo, když jsem zažádal o výběr nedostalo se mi žádné odpovědi až po 5ti dnech, kdy mi bylo sděleno, že žádost o výběr musím provést přes bankovní převod nikoli přes kreditní kartu, možnosti jsou tam obě dvě, tak jsem tak udělal, ovšem opět jsem se žádných odpovědí ze supportu nedočkal, i přes to, že jsem se jich tázal přes email i telefon. V příručce píší, že výběr může vyjímečně trvat až 7 pracovních dnů ovšem já už čekám celých 17 dnů a peníze potřebuji.
    Mimo tohle jsem byl s TopOption celkem spokojený, ovšem tato zkušenost mě lehce odrazuje.

    • Invest+
      Publikováno 24.8.2016 13:35
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      převod urgujte, dokud nebudete mít peníze na účtu. Poslední dobou jim procesy, u nichž je nutná autorizace z jejich strany, trvají delší dobu.

  • Samuel
    Publikováno 10.9.2016 7:29
    Samuel
    Reagovat
    Autor

    Prosim vas chcel by som zrusit ucet na topotion ale neviem ako na to. Poradili by ste mi?

    • Invest+
      Publikováno 10.9.2016 8:33
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      obchodní účet lze zrušit pouze na supportu brokera TopOption (email/chat/telefon). Pokud na účtu nemáte žádné prostředky, můžete jej nechat „ležet“. Za několik měsíců se pak takový účet deaktivuje automaticky.

  • Miroslav
    Publikováno 19.9.2016 18:14
    Miroslav
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    zatím jsem se tu nesetkal ze zkušeností reálného obchodování.
    Může se někdo podělit o zkušenosti.

    • Invest+
      Publikováno 19.9.2016 18:31
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      co konkrétně by Vás zajímalo? TopOption je v současnosti jedním z nejoblíbenějších brokerů na binární opce v ČR. Problémy s obchdováním u tohoto brokera nehrozí, v poslední době je to jen trochu horší s odezvou na podpoře (vyžadujete-li českého manažera). Jinak je broker stále bezproblémový.

  • Žédek Michal
    Publikováno 19.12.2016 23:51
    Žédek Michal
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, je potřeba při obchodování odvádět daně ? DĚKUJI

  • Merry
    Publikováno 19.3.2017 17:46
    Merry
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,

    chci se se informovat, jak by to bylo s obchodováním s binárními opcemi, kdyby byl člověk nezaměstnaný a pobíral podporu, musí tuto činnost hlásit a podpora by mu byla odňata (případně neuznána), nebo jak se tato činnost počítá?

    Děkuji za info

    • Invest+
      Publikováno 22.3.2017 17:17
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      tak na toto Vám vážně neodpovím, doporučuji se obrátit přímo na ÚP.

  • Vložit komentář