Ultimate 4 Trading je systém, který zasílá registrovaným uživatelům signály pro obchodování s binárními opcemi. Zahraniční projekt je v česku propagován prostřednictvím webové stránky ultimate4trading-czech.com. Podle autorů systému mají zasílané signály vysokou úspěšnost. Jelikož si autoři za poskytované služby nic neúčtují, mohou jejich klienti vydělávat na binárních opcích bez zkušeností, námahy a s nulovými poplatky. Taková nabídka je ovšem příliš dobrá na to, aby byla pravdivá. 

Jak Ultimate 4 Trading funguje?

Ultimate 4 Trading je dostupný zdarma jen pro omezený počet lidí. Není náhoda, že s omezeným počtem míst se setkáváme u většiny podvodných programů. Jedná se totiž o zaručený způsob, jak donutit nerozhodné návštěvníky k nerozvážné registraci.

 

Algoritmus má v první fázi zanalyzovat dostupná data a vyhodnotit, které transakce mají alespoň 70% šanci na úspěch. Tyto transakce pak automaticky doporučí obchodníkovi. Uživatelé Ultimate 4 Trading tedy transakce uzavírají sami, protože program samostatně neobchoduje, ale zasílá signály a tipy.

 

Ultimate 4 Trading se od podvodných systémů zásadně liší. Umožňuje totiž otestovat signály zcela bez rizika v režimu demo. Obchodování na demo účtu samozřejmě potvrdí slova autora, že úspěšnost systému je vysoká. Jenže grafy, které se zobrazují v demo režimu, vůbec neodpovídají skutečnosti (jedná se o fiktivní data). Ztrácet čas na demo účtu tedy nemá smysl, protože skutečnou úspěšnost stejně nezjistíte.

 

Pokud se rozhodnete aktivovat skutečný účet, budete muset provést vklad. Obchodování probíhá u brokera EZTrader, na kterého podvodné projekty často odkazují. Broker je sice licencovaný, ale nabízí podprůměrné zhodnocení, které může být srovnání s konkurencí nižší až o deset procent. 

Jak se obchodují binární opce?

John Cross nebo Giovanni Croce?

Obchodní algoritmus Ultimate4Trading vytvořil jistý John Cross s jeho přáteli během studia na universitě. Dohledat na internetu některou z uvedených osob je prakticky nemožné. To je poměrně logické, protože se jedná o fiktivní postavy. Důkazem je například italská obdoba podvodného projektu, kterou naleznete pod názvem Trading 30 Elode. Autorem italského projektu, který je úplně stejný jako Ultimate4Trading, je ale Giovanni Croce. A shodou okolností i on projekt vytvořil se svými přáteli na universitě.

 

Italská verze není ale ani zdaleka jediná. Ve Francii je stejný program pojmenován Preditrend a jako autor je uveden Vincent Bazin. Identické webové stránky, stejný program, stejný příběh ale různá jména? Přesně tak poznáte podvod.

 

Binární opce jsou řadový investiční instrument. Pokud vám ovšem někdo nabízí bezplatný obchodní systém a slibuje vysokou úspěšnost, bude se pravděpodobně jednat o podvod. Stačí si vzpomenout na pochybné projekty AlgoCashSystem nebo The Millionaire in PJS, které také slibovaly desítky tisíc dolarů měsíčně. Chcete-li na binárních opcích vydělávat, bez zkušeností a znalostí to půjde jen těžko. 

Recenze Ultimate 4 Trading - úvodní stránkaRegistrační formulář Ultimate4tradingItalská varianta projektuFrancouzská obdoba podvodného projektuPodvod Ultimate4Trading – recenze platformy Ultimate 4 Trading
Kde obchodovat binární opce?

Přehled nejvhodnějších brokerů na binární opce pro české obchodníky. Uvedení brokeři jsou prověřeni tísícemi tuzemských traderů. Kompletní srovnání brokerů zde.

IQ Option logo
1.
DEMO ÚČET ZDARMA
Licence CySEC
Demo účet zdarma
10 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Angličtina/Němčina
HighLow logo
2.
TOP ZAHRANIČNÍ BROKER
Australský broker
Není schválen ČNB
Demo účet zdarma
50 USD min. vklad
Cashback bonus 50USD
Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

 

Zkušenosti s Ultimate4Trading, diskuze

  • Michal
    Publikováno 10.3.2016 20:41
    Michal
    Reagovat
    Autor

    Díky za upozornění. To demo Ultimate4Trading funguje skutečně skvěle, měl jsem tam úspěšnost 100%, což vypadá samozřejmě fantasticky. Snažil jsem se ale informace ověřit a narazil jsem na Vaši stránku.

    Mimochodem, na web mne přivedla stránka o startupech – Startup365 Czech, na níž nějaký reportér dělá rozhovor s majiteli (či co to je za lidi) projektu Ultimate 4 Trading.

  • Milada
    Publikováno 11.3.2016 8:13
    Milada
    Reagovat
    Autor

    I já jsem narazila na U4T. Souhlasím s Michalem, že demo je skvělé. Jestliže by se však mělo jednat o podvod, v čem spočívá? Že reálný účet nefunguje na tomto principu? Nebo že broker EZT nevyplácí peníze vůbec? Vzhledem k (fingované?) úspěšnosti by bylo zanedbatelné, že EZT nabízí pouze 70 %., neboť zisky by byly i tak vysoké. Je však podezřelé, že se u obchodů nezobrazuje uzavírací cena, a i když cena opce u jiného brokera se pohybuje prokazatelně např. dolů, a signál zde zní na call, tak obchod je přesto úspěšný. To je skutečně podezřelé. Může se mnou někdo na toto téma diskutovat? Děkuji.

  • Milada
    Publikováno 14.3.2016 10:34
    Milada
    Reagovat
    Autor

    Souhlasím, samozřejmě jde o podvod, zejména cílí na nezkušené lidi.
    Přesto mě zajímá, jak si může broker, pod dohledem CySec a licencí ČNB dovolit něco takového. Vyrozuměla jsem z dalších diskuzí, že dochází k manipulaci s účty i s výsledky obchodů. Jak je toto možné? A také jsou problémy s vybíráním peněz. K čemu je pak tato kontrola?

    • Invest+
      Publikováno 14.3.2016 10:52
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      toto je velmi složité téma. Pro odebrání licence musí mít broker na svém kontě vícero “prohřešků”. Regulační organizace pak přistupuje k sankcím formou peněžitých pokut, při závažnosti případu odebírá brokerovi licenci. Problém je však v tom, že odebranou licenci může broker za určitých okolností získat zpět. A to je také případ EZTraderu.
      Mezi obchodníky je však tento broker svými pochybnými praktikami velmi dobře známý. Ostatně i my se zde na webu snažíme tyto problémy reportovat, jednotlivé recenze aktualizujeme dle aktuálního stavu daných brokerů. Výběr ověřeného brokera je totiž pro obchodování naprosto klíčový – pokud tedy zvažujete zřízení účtu u některého z binárních brokerů, doporučuji volit pouze mezi prověřenými a zavedenými společnostmi.

  • Michal
    Publikováno 14.3.2016 13:03
    Michal
    Reagovat
    Autor

    jsou to ostudy!!! stejně tak jako ta naše zbytečně přelidněná vláda.. oni by potřebovali vypleskat. sleduju to delší dobu. oni se nománě udělají jako ve zprávách. a ty komentáře typu: funguje to 100% LOL

    • Invest+
      Publikováno 14.3.2016 13:33
      Reagovat
      Autor

      Je to přesně tak, jak říkáte. Je velká škoda, že do těchto svých podvodů zatahují binární opce. V lidech to pak vzbuzuje pocit, že binární opce jsou něco špatného. Přitom se jedná o řádný investiční nástroj, který využívají po celém světě miliony obchodníků.

  • Milada
    Publikováno 14.3.2016 13:20
    Milada
    Reagovat
    Autor

    Již dříve jsem zvolila Top OPTION. A ještě předtím v loňském roce jsem také nalítla EZT a přišla tak o 80 EUR. Mohu tedy říci, že vím….. Nejde mi však na rozum, že se může něco takového jako Ultimate4Trading dít, když o tom všichni vědí.

    ADMIN: Dotaz k podmínkám EZTrader již byl zodpovězen pod příslušným článkem – https://investplus.cz/investice/eztrader-recenze-opcniho-brokera-zkusenosti-diskuze/

  • Kocur Lukáš
    Publikováno 16.3.2016 16:04
    Kocur Lukáš
    Reagovat
    Autor

    dobry den tedy z komentaru jemi jasne ze na demo verzi uzivaji neprava data a ze vrealu to tak nefunguje ano ? protoze za hodinu na demo jsem vydelal neco pres 1000 euro je mi jasne ze to v realnem asi nepujde ale pravdepodobnost vydelku tam neni ani tech 75 % ??

    • Invest+
      Publikováno 16.3.2016 16:27
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      celé to demo je velký podvod. Jak již zde bylo zmíněno, demo Ultimate 4 Trading běží na fiktivních datech, tzn. nemá žádnou vypovídající hodnotu. Pokud si vytvoříte reálný účet, zřídí Vám sami konto u brokera, který nabízí naprosto mizerné zhodnocení napříč všemi aktivy. Platforma pak generuje signály zcela náhodně.
      Pokud uvažujete o zřízení účtu u binárního brokera, EZtraderu se vyhněte velkým obloukem. Vyberte si brokera, který je ověřený a spolehlivý a který nabízí dobré zhodnocení.

  • Martin
    Publikováno 17.3.2016 13:57
    Martin
    Reagovat
    Autor

    Zdravím všechny a mám velkou prosbu…Bohužel jsem tento web našel pozdě. Vlastní hloupostí jsem poslal 100e a těšil jsem se na obchodování… 🙁 Předpokládám, že to byla životní zkušenost za 3.000,- Kč 🙂 Nebo znáte nějaký způsob, jak peníze ztáhnout zpátky? V bance mě řekli, že platbu stornovat nemůžou…

    Díky za radu

    • Invest+
      Publikováno 17.3.2016 14:19
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      Ultimate4Trading zřizuje automaticky obchodní účet u brokera EZTrader. Kontaktovat v této záležitosti support projektu Ultimate 4 Trading je naprosto zbytečné. Odpovědi se zřejmě nedočkáte. Jediným řešením je tak kontaktovat přímo brokera EZTrader. Oslovte jejich podporu s tím, že jste se stal obětí podvodu a chcete své peníze zpět. Regulační předpisy jsou v tomto případě na Vaší straně, ovšem EZTrader má v podmínkách ustanovení, která mají výběry v podobných případech znemožnit. Při vyjednávání tedy musí mít “ostré lokty”. Nenechte se odbýt. Kontaktujte je stále dokola. Pohrozte jim, že jejich jednání nahlásíte patřičným orgánům.

      Naše zkušenost je taková, že kdo o svůj vklad “bojoval”, dotal jej zpět.
      Hodně štěstí

  • Luděk
    Publikováno 18.3.2016 13:58
    Luděk
    Reagovat
    Autor

    Je to ta největší blbost s jakou jsem se kdy setkal. Sám jsem se zaregistroval na účet vložil 100 USD, protože je to nejnižší možný vklad. Obchodování se už nějaký čas věnuju a zajímalo mě jak je systém úspěšný. Výsledek? Během pár obchodů jsem měl na účtu nula. Takže dle mého názoru to nefunguje a o obchodování musíte něco vědět. Nikdo a nic to za vás neudělá. Za mě na stupnici 1-10, kde 10 je nejlepší dávám 1. Nestojí to za nic.

    • Invest+
      Publikováno 13.4.2016 16:39
      Reagovat
      Autor

      Díky za Vaši zkušenost. Snad pomůže alespoň zachránit peníze těch, kteří o investici přes Ultimate4Trading teprve uvažují …

  • Tomas Hlavaty
    Publikováno 28.3.2016 23:23
    Tomas Hlavaty
    Reagovat
    Autor

    zarobenie lahkych penazi na internete je VZDY podvod!!! Kto ma aspon trochu IQ tak to ani neskusa, ani nedufa ze niekedy niekto by mozno mohol vymysliet nieco co by naozaj fungovalo… Nie. Nevymysli.. Je to nerealne.. Vzdy to bude podvod. Lahko zarobit peniaze a este k tomu na internete sa niakym sposobom nedaju!! Kedy to uz ludia konecne pochopia???

  • LS
    Publikováno 5.4.2016 15:01
    LS
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,

    je asi velká blbost potvrzovat u nich registraci tím, že jim dám OP a číslo kreditky?
    Jedná se mi o to, že jsem udělal stejnou blbost jako Martin, a bylo mi řečeno, že za těchto podmínek, tedy že pokud dokončím registraci, tak se peníze dají vybrat zpět.

    Díky za radu

    • Invest+
      Publikováno 5.4.2016 15:15
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      ano, regulační předpisy toto skutečně požadují. Brokeři tedy musí nejdříve ověřit identitu obchodníka, a až poté mu mohou vyplácet zisky (či vrátit zpět vklad). Nejedná se tedy o žádný podvod či způsob, jak vylákat z obchodníků osobní údaje. Co však tento pochybný broker bude provádět s Vašimi osobními údaji nedokáži odhadnout. Jisté je, že broker denně schvaluje stovky účtů a pokud by měl zneužívat údaje z každého z nich, zřejmě by potřeboval celé jedno nové oddělení. Doteď se k nám také nedostaly žádné informace o zneužití osobních údajů tímto brokerem (většina problémů u tohoto brokera spočívá spíše v neochotě vyplácet vklady či v manipulaci s informacemi na platformě). Je také pravda, že spousta lidí tento krok provedla pouze kvůli výběru svého vkladu (podobně, jako se to chystáte udělat Vy) a od nich také nemáme žádné informace o zneužití těchto údajů.

  • Don
    Publikováno 20.6.2016 11:02
    Don
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, nejsem na to vůbec hrdý, ale v únoru jsem si taky zařídil účet u ultimate4you (a pak jsem narazil na tento web)…během deseti minut jsem vydělal přes 1000kč…pak jsem zase 900kč šel dolů…od února jsem pak vůbec na web nešel…teď mě leží 103eur u EZTraderu a zajímalo by mě jestli (kdyby náhodou bych nahrál nějaký peníze) bych mohl převést peníze na můj účet zpět?…největší strach mám z toho, že by se mě mohli nějakým způsobem nabourat na bankovní konto…myslíte, že tento případ nehrozí?

    • Invest+
      Publikováno 20.6.2016 11:31
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      určitě se pokuste vybrat peníze zpět na bankovní účet. Komunikujte pouze s brokerem, nikoliv s podvodníky z Ultimate4Trading. Broker nemá k Vašemu účtu přístup, tudíž zde žádné riziko “nabourání” není. Celé řadě obchodníků, kteří byli podvedeni Ultimate4Trading, se peníze podařilo vybrat zpět na bankovní účet či elektronickou peněženku. Věřim tedy, že i Vám se to povede.

  • Vložit komentář