Aktualizováno: EZTrader je další broker na opce, který v posledních měsících vsadil na masivní propagaci. EZTrader se uchýlil k velmi účinné ale zároveň i pochybné strategii, jak získat nové klienty. Na druhou stranu je nutné zmínit, že tento broker se na poli binárních opcí angažuje již od roku 2008 a podléhá mnoha regulacím včetně regulace CySEC. 

Jak může být tedy EZTrader podvod, když nedělá nic nezákonného?  Mnoho lidí věnuje více úsilí hledání způsobu, jak vydělat na binárních opcích, než samotnému obchodování. Proto se na internetu objevují obchodní boti, kteří rozhodují za investory.  Bohužel se jedná jen o náhodně generované tipy, takže obchodování se mění na pouhý hazard. Takové obchodování je zákonitě neúspěšné, ale naivní investoři věří, že se jedná o složité a funkční algoritmy. EZTrader je spojován s obdobnou službou Optionavigator.

Je tedy EZTrader podvod?

 

I když za sebe tento software nenecháte rozhodovat, nebude tento broker ideální volbou, kde obchodovat binární opce (viz diskuze). Ačkoli je maximální profit nadstandardní, v průměru se pohybuje mezi 70-80%. Konkurence přitom nabízí mnohem vyšší profity, takže si u ní můžete dovolit častěji chybovat. Ačkoli nás tedy nevarovali úřední orgány na činnost tohoto makléře jako v případě brokera Zoomtrader, je rozumné si obchodování u EZTrader pečlivě rozmyslet. Obchodování pomocí této platformy je sice relativně bezpečné, ale praktiky a způsoby tohoto makléře jsou přinejmenším neférové.

Jak se obchodují binární opce?

O brokerovi

Aby tato recenze na EZTrader nebyla pouhou kritikou, je třeba zmínit i ostatní informace o tomto brokerovi. Minimální vklad je 200$ a minimální obchod potom 25$. Vklad lze provést pomocí klasických prostředků, tedy platebními kartami, bankovním převodem nebo internetovou peněženkou. Za vklad můžete získat nemalý bonus, ovšem nezískáte možnost obchodovat pomocí demo účtu. Průměrná nabídka podkladových aktiv je bohužel určena pouze pro obchodování HIGH/LOW opcí.

 

Platforma EZTrader je skutečně přehledná a tak absence českého překladu určitě nebrání v obchodování. Je možné používat i mobilní aplikaci pro Android i Apple. Zajímavá je též možnost až patnáctiprocentní refundace v případě neúspěšného obchodu.

 

Je tedy tento broker vhodný pro obchodování binárních opcí? Obchodníci mají různé zkušenosti s EZTreder, ovšem zda jsou tyto ohlasy důvěryhodné či nikoli nelze určit. Zvláště když je internet plný reklam v různých podobách, jako například příběh Tomáše Stodoly. Obecně lze ale vyvodit závěr, že jsou tyto zkušenosti spíše negativní. Proto je vhodné zvolit osvědčeného brokera s lepší reputací.

Shrnutí

 

Minimální vklad: 200 $ 
Minimální obchod: 25$ u
Druhy opcí: High/Low opce
Bonus na vklad: až 50% výše vkladu
Zhodnocení: až 95%
Demo účet: Ne

Výhody: Možnost refundace, regulace CySEC, mobilní aplikace

Recenze EZTrader.com - náhled hlavní stránky webu brokeraUkázky obchodování binárních opcíEZTrader – recenze opčního brokera – zkušenosti, diskuze
Kde obchodovat binární opce?

Přehled nejvhodnějších brokerů na binární opce pro české obchodníky. Uvedení brokeři jsou prověřeni tísícemi tuzemských traderů. Kompletní srovnání brokerů zde.

IQ Option logo
1.
DEMO ÚČET ZDARMA
Licence CySEC
Demo účet zdarma
10 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Angličtina/Němčina
BDSwiss logo
2.
BROKER S ČEŠTINOU
Licence CySEC
Nemá demo účet!
100 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Čeština
HighLow logo
3.
TOP ZAHRANIČNÍ BROKER
Australský broker
Není schválen ČNB
Demo účet zdarma
50 USD min. vklad
Cashback bonus 50USD
Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

 

Diskuze k EZTrader

  • Marek
    Publikováno 2.6.2015 20:23
    Marek
    Reagovat
    Autor

    Bohužel jsem měl tu čest na EZtrader obchodovat. Nepoužíval jsem Optionnavigator, a vytvořil jsem si svou strategii, která mi docela fungovala. Problém nastal, když jsem si chtěl vybrat peníze. Prý si nemohu vybrat dokud nezrealizuji obchody 25x bonus. To by nebyl takový problém, ale asi za 2 dny potom, co jsem si chtěl vybrat peníze mi napsali že můj bonus brzy vyprší a pokud nesplním podmínky, tak mi v podstatě vezmou všechny peníze. Začal jsem tedy více obchodovat, ale ouha. Obchody mnohokrát nešly zrealizovat z neznámých důvodů, pak navíc začali manipulovat s výsledky. Když jsem byl bezpečně In the money tak mi napsali, že jsem byl out of money apod. Když jsem si stěžoval na online chatu, tak se vysmáli. Prý že jejich výsledková listina je správná a hotovo. To že na grafu se výsledné hodnoty lišily od výsledkové tabulky o několik setin je vůbec nezajímalo.

    • Invest+
      Publikováno 2.6.2015 21:41
      Reagovat
      Autor

      Marku, díky za Vaši zkušenost. Pevně doufám, že EZtraderu již odzvonilo…

  • Josef
    Publikováno 14.7.2015 15:39
    Josef
    Reagovat
    Autor

    Zdravím,

    je to opravdu divné, nechtějí mi zpět poslat moje peníze ( 100USD) i když podle zákona mi je musí vrátit i bez doložení dokumentů (scan kreditní karty, občanský průkaz, atd..) Připadám si podvedeně, bohužel neuvádějí žádné telefonní číslo pro komunikaci v češtině…

    • Invest+
      Publikováno 14.7.2015 15:51
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      bohužel, EZTrader je tímto známý. I z tohoto důvodu ztratil před půl rokem licenci ČNB (kterou pak ale po 2 měsících získal zpět). Jediným řešením je nepolevit. Dejte také jasně najevo, že pokud prostředky nevyplatí, upozorníte příslušné regulační úřady.

      PS: Telefonní kontakt mají dle mého názoru skryt právě z tohoto důvodu 🙁

  • Terys
    Publikováno 16.9.2015 10:01
    Terys
    Reagovat
    Autor

    Také jsem z nich vše dostala, stačilo napsat, že se jinak obrátím na policii a média , šlo to bez ověření účtu.

  • Zdeno
    Publikováno 30.9.2015 8:00
    Zdeno
    Reagovat
    Autor

    NEDOPORUČUJEM TÚTO SPOLOČNOSŤ. VIĎ DOLE. BONUSOVY SYSTÉM ( 50 EUR), MOJ VKLAD 250 EUR.

    Při Vašem posledním bchodování z 11.9.2015 bylo na Vašem účtu 161€ dostupných pro obchodování.
    Dovolte nám připomenout, že jste přijal bonus 50€(24-6-2015), čímž jste se zavázal k dosažení obchodního obratu 25xbonus (tedy 25×50=1250€) v lhůtě 90 dnů. Jinými slovy, pokud jste během 3 měsíců nedosáhl obchodního obratu 1250€, byl bonus automaticky spolu se všemi zisky odebrán, jelikož Váš obchodní obrat byl pouze 730€.

  • IR
    Publikováno 12.10.2015 18:45
    IR
    Reagovat
    Autor

    Prosím, dostala jsem se do situace, že mne byl přiznán nějaký bonus, který jsem 25 x neproobchodovala. Co s tím ? Chtějí mne za měsíc ukončit smlouvu a budu v mínusu několik EURo, co s tím mám dělat ? Je nějaká cesta zpět, nebo mají na základě jen kopii dokladů možno vyžadovat po mne uvedené sumy. Nevím si rady, díky za pomoc

    • Invest+
      Publikováno 14.10.2015 13:23
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      podmínky bonusů se mění celkem často, jejich aktuální podobu nemám nastudovanou. Nicméně platí, že i když Vám není připsán bonus (nesplníte-li podmínky), se svým vkladem můžete udělat cokoliv – zejména jej vybrat. V tom Vám broker nesmí bránit.
      Píšete, že jste se dostala do mínusu – mohu se zeptat, jak se Vám to povedlo? Tohle přece není u binárních opcí možné!

  • Vlasta
    Publikováno 14.10.2015 10:46
    Vlasta
    Reagovat
    Autor

    Zdravím,potvrzuji negativní zkušenosti ,třikrát podtrhuji,je to tak jak píše Marek z.2.6.2015.

    • Invest+
      Publikováno 14.10.2015 13:25
      Reagovat
      Autor

      Děkujeme za informaci.

  • Brano
    Publikováno 17.10.2015 10:47
    Brano
    Reagovat
    Autor

    Zdravim ja by som sa chcel obratit na Terys ci by mi vedela poradit v akom zneni pisala danej spolocnosti, lebo sam som sa ocitol v takejto situacii a chcel by som svoj vklad naspat bez overovania uctu. Nakolko pozadujem iba vratenie na ucet z ktoreho bola platbe vykonana Dakujem vopred

  • Martin
    Publikováno 19.10.2015 11:10
    Martin
    Reagovat
    Autor

    Potvrzuji vaše zkušenosti, problém vybrat peníze zpět, nesedí jim hodoty grafu s tabulkou dle mého názoru je schválně, že nejsou duplicitní. Boužel jsem jim naletěl 🙁 Ještě bych chtěl dodat, že mě opravdu naštvalo, když chcete peníze vložit kartou jde to do pár minut, ale peníze vybrat zpět je velice komplikované, strašné jednání. Doufám že s tím někdo něco udělá. Děkuji Martin

    • Invest+
      Publikováno 19.10.2015 11:28
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      problematické výběry jsou pochopitelně záměrné. Broker tímto zkouší, koho to přestane “bavit” a své prostředky mu zkrátka nechá … Proto důrazně doporučuji bojovat do posledního dolaru!

  • Mike
    Publikováno 20.11.2015 12:30
    Mike
    Reagovat
    Autor

    Při obchodování se mi už také stalo, že jsem byl In The Money, ale výsledek skončil jako Tie. Naštěstí jsem měl tolik úspěšných obchodů, že jsem vydělal víc než jsem vložil. Dali mi bonus 25Eur, který jsem zobchodoval, ale 25x jsem ho neobrátil. 3 měsíce jsem čekal, než si budu moci vybrat. Před vypršením toho bunusu jsem dostal další a to už mě naštvalo, tak jsem napsal na podporu, kde ho odstranili. Konečně si mohu vybrat … další problém. Na kartu si mohu vybrat pouze 100EUR a zbytek prý jako bankovní převod za poplatek 14EUR! U TopOptiton mi výplatu poslali 2x – 100Eur na kartu + zbytek také na kartu. Takže závěr – výběr bankovním převodem odmítám, pokud nechtějí vyplácet na kartu zkusím to přes Skrill. Pokud ani to nepůjde nahlásím je orgánům.

    • Invest+
      Publikováno 20.11.2015 12:45
      Reagovat
      Autor

      Díky za Vaši zkušenost.

  • Štěpán
    Publikováno 4.12.2015 10:53
    Štěpán
    Reagovat
    Autor

    Co tak zkusit přes vaši banku stornovat platbu pomůže to ? i když se vám to tam připsalo 100 EU a nic jste nedělal s učtem ani neobchodoval prosím máte zkušenosti stím ?

    • Invest+
      Publikováno 4.12.2015 10:58
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      pokud již platba došla k brokerovi, storno zřejmě možné nebude. Nicméně, můžete se pokusit kontaktovat s tímto dotazem Vaši banku a uvidíte, jak se k tomu postaví …

  • Pavel
    Publikováno 10.12.2015 2:08
    Pavel
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    také jsem poslal 100 EUR přes portál profionline.cz do EZ trader. Peníze mi byly připsány na účet. Pak mi volala paní z Itálie a poslala email s tím, abych jí poslal kopii OP, plat.karty jen s koncovkou a bez CVV a jednoho účtu od elektřiny z důvodu aktivace účtu. Bohužel jsem to udělal. Mám strach, že moji identitu zneužijí. Účet nemám stále aktivní /od 4.12.2015/ a neodpovídají mi na mé dotazy. Mám vše nahlásit na policii ČR ? Prosím poraďte mi, pokud s tím máte někdo zkušenost. Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 10.12.2015 10:23
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      kontaktování policie Vám v tomto případě v ničem nepomůže. Zneužití identity podle mého názoru u brokera nehrozí. Obraťte se na EZTrader, u něhož máte účet, a aktivaci účtu urgujte. Zároveň je požádejte o zaslání vkladu. Napište jim, že jste byl podveden a chcete své peníze zpět. Pohrozte jim nahlášením jejich jednání na patřičné orgány.

  • Pavel
    Publikováno 10.12.2015 11:29
    Pavel
    Reagovat
    Autor

    Děkuji, právě jsem to udělal.
    Snad mi odpoví.

    • Invest+
      Publikováno 10.12.2015 11:48
      Reagovat
      Autor

      Ještě pro úplnost dodám, že většině klientů se podařilo z EZTraderu získat vklady zpět. Jen je zapotřebí na ně skutečně “zatlačit”…

  • Pavel
    Publikováno 10.12.2015 13:48
    Pavel
    Reagovat
    Autor

    A kdo je z brokerů podle Vás nejlepší, s kým spolupracovat ? /kvalita vs korektnost vs důvěryhodnost vs solventnost / Děkuji za odpověď

  • Milada
    Publikováno 14.3.2016 10:21
    Milada
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    můžete se mi vyjádřit k touto bodu Pravidel nejlepšího zájmu a provádění obchodů EZTrader.

    9.2. Klient bere na vědomí, že transakce s finančními nástroji uzavírané se společností nejsou uzavírány na uznávané burze, ale na trhu typu over-the-counter (OTC), a proto mohou vystavit klienta větším rizikům než transakce na regulovaných trzích.
    Děkuji.

    • Invest+
      Publikováno 14.3.2016 10:24
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      obchodování binárních opcí neprobíhá na burze ale přímo u daného brokera. Toto je zcela standardní postup. Právě proto je nesmírně důležité zvolit brokera, který je důvěryhodný a spolehlivý.

  • GremerG
    Publikováno 6.4.2016 9:01
    GremerG
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, rád bych se také přidal se zkušenostmi ohledně spol. EZTrader. Mám nějaké zkušenosti s obchodováním a v rámci hledání zajímavých investičních příležitostí jsem narazil na reklamu této společnosti. Nejdříve jsem vyzkoušel DEMO a následně jsem chtěl ověřit jak vypadá platforma reálně. Pro ověření bylo potřeba bohužel vložit minimální částku. Převedení částky na účet bylo prostřednictvím karty (1. doporučuji raději zadávat platbu příkazem = jde alespoň zrušit). O obchodování jsem neuvažoval a ani bonus (jeho připsání) jsem nepotvrdil (skutečnost, že společnost připisuje bonus automaticky je jedna věc, ale pokud potvrzuji, že bonus nechci, mělo by to být akceptováno. To, že se následně ohánějí tím, že jej připisují automaticky zavání nekalými praktikami) a tudíž následné připsání bonusu bylo na základě jejich vůle – ne mého požadavku. Následně jsem po shlédnutí platformy usoudil, že DEMO a REÁL nebudou totožné (že DEMO je určitým způsobem odlišné od reálného obchodování) a obratem jsem zažádal o zrušení účtu (elektronickým zadáním) a vrácení peněz zpět. Žádný obchod jsem neučinil. Částka výběru byla více než jejich podmínky (100) a tak nic nebánilo tomu abych dostal peníze zpět. Vzhledem k tomu, že odepsání peněz z mého účtu a připsání na účet obchodníka v zahraničí trvá, komunikoval jsem s obchodníkem emailem. Obchodník požadoval z důvodu platby kartou č. účtu a ověření mé osoby (dokumenty). Tyto jsem jim obratem poskytl. Po doručení dokumentace byla má žádost o výběr překlopena do stavu “v řízení” a protože jsem neobdržel žádnou další reakci, vyzval jsem obchodníka o sdělení termínu vyřízení mé žádosti, sdělení data vyřízení a předpokládaného termínu připsání platby zpět na můj účet. Současně jsem obchodníka informoval, že pokud nebude má žádost vyřízena dle platných pravidel a podmínek, které stanovuje jejich regulátor, budu se dodržování podmínek dožadovat o něj. ´To zda regulátor posoudí jejich jednání jako podvodné je na něm samotném. Následující den po doručení emailu obchodníkovi, jsem obdržel zprávu z finančního oddělení obchodníka, kde my bylo sděleno, že celý proces by neměl trvat déle než 5 dní. V současné době čekám zda vše proběhne a částka bude do uvedených 5 dní připsána na můj účet.

    • Invest+
      Publikováno 6.4.2016 9:35
      Reagovat
      Autor

      Díky za Vaši zkušenost

  • GremerG
    Publikováno 8.4.2016 8:17
    GremerG
    Reagovat
    Autor

    Nevím zda to pravidla vašeho webu dovolují, ale ke svému předchozímu příspěvku bych rád vložil vyobrazení jakým způsobem proběhlo v mém případě připsání a následné odepsání částky u spol. EZTrader. Odkaz je vložen na http://media1.webgarden.name/images/media1:570759f010186.jpg/EZTrader.jpg
    Pokud se tedy rozhodnete vybrat své peníze zpět – mělo by to jít. Jen je třeba svůj požadavek podpořit jasnými argumenty.

  • Vložit komentář