Aktualizováno 26. 3. 2022

Recenze PLUS500 Zkušenosti s brokerem, obchodování, poplatky, demo, diskuze

Hodnocení:
80%
Hledáte nejlepšího brokera?
SROVNÁNÍ BROKERŮ

Společnost Plus500 patřila dlouhé roky k nejlevnějším a nejlépe hodnoceným CFD brokerům v Česku. Časy se ale mění a konkurence udělala obrovský kus práce. A tak se musíme ptát: Vyplatí se obchodování přes platformu Plus500 i dnes? Nebo má broker své nejlepší roky už za sebou? Více v následující recenzi.

Recenze Plus500 ve zkratce

Plus500 je původem izraelský broker, který umožňuje pákové obchodování s rozdílovými smlouvami (CFD). Pomocí CFD můžete spekulovat na růst nebo pokles měnových kurzů (forex), akcií, indexů, komodit nebo populárních kryptoměn. CFD platformu si mohou klienti vyzkoušet na bezplatném demo účtu.

Od roku 2022 broker nabízí také evropské a americké akcie.

Platforma brokera Plus500

Platforma brokera Plus500

Mezi výhody Plus500 patří jednoduchá obchodní aplikace (webová i mobilní platforma), funkce garantovaného stop lossu nebo vedení obchodního účtu v korunách. Potěší také český překlad webu a platformy. Obchodní podmínky ovšem překlad nemají, takže alespoň základní znalost angličtiny je nutností.

Broker Plus 500 sídlí na Kypru, podléhá regulacím CySEC a je čelenem kompenzačního fondu ICF. Účty klientů jsou navíc chráněné proti zadlužení, takže obchodníci můžou ztratit jen tolik, kolik na účet vloží. Více v následující části recenze.

Výhody

  • Licencovaný broker
  • Jednoduchá obchodní aplikace
  • CFD a reálné akcie na jednom místě
  • Podpora češtiny a vedení účtu v CZK

Nevýhody

  • Obchodní podmínky v angličtině
  • Některé poplatky (swapy, komise u akcií)
  • Zakazuje AOS, skalpování a hedging

Hodnocení Plus500: 80%

Základní informace o Plus500

Název Plus500
Provozovatel Plus500CY Ltd. (Kypr)
Založeno 2008 (Izrael)
Licence pro EU CySEC (Kypr)
Nabízené produkty CFD (akcie, ETF, forex, indexy, komodity, kryptoměny, opce)
Reálné akcie
Platforma Plus500 (webová, desktopová a mobilní)
Poplatky za obchodování Ano → srovnat s konkurencí
Poplatek za neaktivitu Ano
Poplatek za výběry Ne
Platební metody Bankovní převod, platební karty, PayPal
Měna účtu 14 (CZK, USD, EUR a další)
Demo účet Ano → vyzkoušet demo účet
Minimální vklad 2 500 Kč
Minimální obchod CFD – 0.01 lotu (cca 600 až 3 000 Kč)
Reálné akcie – 1 akcie
Čeština Částečně
Sociální obchodování Ne

Plus500 vám umožní investovat do reálných akcií nebo obchodovat s CFD kontrakty.

 plus500XTBeToroRobomarkets
AkcieUS vlajkaEU vlajkaUS vlajkaEU vlajkaCZ vlajkaUS vlajkaEU vlajkaUS vlajka
ETF-
Dluhopisy----
Futures a opce----
Kryptoměny---
CFD
 Recenze XTBRecenze eToroRecenze Robomarkets

Nejprve se podíváme na službu Plus500 Invest, pomocí které můžete investovat do reálných akcií. Ty se hodí pro dlouhodobé investice typu „kup a drž“.

Hned potom se zaměříme na nabídku CFD, které se používají spíše pro krátkodobé spekulativní obchody. Pro dlouhodobé investice se CFD nehodí kvůli finanční páce a swapovým poplatkům. O tom ale později.

Plus500 INVEST

Broker nabízí akcie z amerických burz (NYSE a NASDAQ), australské akcie a akcie ze 13 evropských zemí (např. Německo, Velká Británie nebo Francie). České akciové tituly Plus500 bohužel nepodporuje.

Platforma Plus 500 INVEST

Platforma Plus 500 INVEST

V nabídce je více než 1800 akciových titulů, takž je opravdu z čeho vybírat. Samozřejmostí jsou akcie společností Amazon, Apple, Facebook, Google, Microsoft, Tesla nebo Netflix.

Minimální velikost objednávky je 1 akcie, což je nevýhoda u dražších akciových titulů (některé stojí i desítky tisíc korun). Obchodování akcií ve zlomcích, které známe například z platformy eToro nebo Interactive Brokers, společnost Plus500 neumožňuje.

Dividendy u Plus500

Případné dividendy vám broker vyplatí přímo na obchodní účet, a to již zdaněné. Pokud držíte akcie formou CFD, tak se dividendy buď připisují (spekulace na růst) nebo naopak odečítají (spekulace na pokles).

Před obchodováním amerických akcií vás broker vyzve k vyplnění formuláře W-8 BEN, který mimo jiné zabraňuje dvojímu zdanění dividend. Díky tomu se dividendy od amerických společností daní klasickou sazbou 15 %.

Plus500 CFD

Vedle klasických akcií broker nabízí také obchodování s rozdílovými smlouvami (zkráceně CFD).

Prostřednictvím CFD můžete spekulovat na růst nebo pokles libovolného aktiva, aniž byste jej reálně vlastnili. CFD jsou ideální pro krátkodobé obchody, ale jen za předpokladu, že produktu rozumíte. Pro dlouhodobé investice se CFD nehodí kvůli finanční páce a swapovým poplatkům (viz dále).

Platforma Plus500 CFD

Platforma Plus500 CFD

Pomocí CFD kontraktů můžete u Plus500 obchodovat přes 2 300 instrumentů ze sedmi tříd:

Pokud koupíte CFD na Bitcoin, tak nekupujete reálnou kryptoměnu. CFD ovšem kopíruje tržní cenu bitcoinu, takže zisky i ztráty budou stejné jako při obchodování na skutečné burze.

V nabídce najdete také pár instrumentů s vazbou na Česko. Jedná se především o české akcie ČEZ a Erste Group, index pražské burzy PX nebo měnové páry USDCZK a EURCZK.

Finanční páka

Při obchodování s CFD se využívá finanční páka, která až 30x znásobí zisky nebo ztráty z vašich obchodů. I malý pohyb na trhu tak může vést k vysokému zisku nebo k vysoké ztrátě.

Maximální velikost páky u Plus500 vychází z nařízení evropského úřadu ESMA:

Finanční páku nelze snížit, tak jako například u brokera eToro. Profesionální obchodníci však mohou zažádat o navýšení finanční páky až na 1:300.

Minimální investice

Minimální investice se liší pro každý instrument. Obecně ale platí, že k vytvoření obchodu budete potřebovat 600 až 3 000 korun. Velikost investice se zobrazuje při zadávání objednávky jako údaj Požadovaná marže.

Obchodní platforma

Obchodování probíhá přes jednoduchou platformu, kterou spustíte v klasickém internetovém prohlížeči. Nemusíte tedy nic stahovat ani instalovat. K dispozici je ale také desktopová verze platformy a obchodní aplikace pro Android nebo iOS.

Platforma Plus500 obsahuje nastavitelný graf s indikátory a 5 různých příkazů, které pohlídají trh za vás:

  • Uzavření při zisku (take profit / TP) – Příkaz pro automatické ukončení ziskového obchodu. Stačí nastavit, při jakém kurzu nebo zisku se má obchod ukončit.
  • Uzavření při ztrátě (stop loss / SL) – Příkaz pro automatické ukončení ztrátového obchodu. Stačí nastavit, při jakém kurzu nebo ztrátě se má obchod ukončit.
  • Zaručený stop – U klasického SL může docházet ke skluzům (obchod se uzavře na horší ceně, než jste nastavili). Zaručený stop vám garantuje uzavření na zvolené ceně.
  • Trailing stop – Jedná se v podstatě o dynamický SL, který vám pohlídá dosažené zisky. Pokud se cena pohybuje ve váš prospěch, tak se posunuje také úroveň SL, Pokud jde trh proti vám, úroveň SL se nemění.
  • Koupit, když je kurz – Příkaz pro vytvoření limitní objednávky. Limitní objednávka se spustí ve chvíli, kdy cena na burze vzroste nebo klesne na vámi požadovanou hodnotu.

Návod Jak obchodovat CFD u Plus500?

Vyberte instrument ze seznamu 1 a zvolte možnost KOUPIT (očekáváte růst ceny) nebo PRODAT (očekáváte pokles). Otevře se vám okno objednávky, kde nastavíte velikost investice 2. Zapnout můžete i příkazy pro automatické ukončení obchodu 3.

Návod: Jak obchodovat CFD u Plus500

Návod: Jak obchodovat CFD u Plus500

Probíhající obchody najdete pod záložkou Otevřené pozice, kde uvidíte také aktuální zisk nebo ztrátu. Každou transakci můžete kdykoliv ukončit kliknutím na tlačítko Zavřít.

Otevřít účet u Plus500 79% maloobchodních CFD účtů přichází o peníze.

Broker zakazuje používání obchodních robotů a transakce kratší než 2 minuty (skalpování). Využívat nesmíte ani hedging, což je otevření dlouhé (Koupit) i krátké (Prodat) pozice u jednoho instrumentu současně.

Demo účet

Obchodování s CFD bez důkladné přípravy nemá smysl. Studie ukazují, že 80 až 90 % obchodníků s CFD končí ve ztrátě.

Aplikaci Plus500 si můžete nezávazně a bez rizika vyzkoušet, protože broker poskytuje časově neomezený demo účet s fiktivním vkladem 1,000,000 Kč. Výhodou je, že demo účet nevyžaduje verifikaci ani složitou registraci. Stačí vyplnit email, libovolné heslo a můžete začít.

Demo účet Plus500

Demo účet Plus500

Na demo účtu se naučíte pracovat s platformou, a navíc získáte cennou zpětnou vazbu. Obchodní podmínky a funkce jsou totiž stejné jako na reálném účtu, takže pokud nedokážete vydělat na demo účtu, nemá smysl začínat se skutečnými penězi.

79% maloobchodních CFD účtů přichází o peníze.

Poplatky u Plus500

Poplatky u Plus500 jsou přehledné a ve srovnání s konkurencí i relativně nízké. Neplatí to ale u všech instrumentů. Pozor si dejte také na administrativní poplatky – zejména u výběrů. Těm se dá sice vyhnout, ale musíte si pohlídat všechny podmínky.

Poplatky za obchodování akcií

  • Komisní poplatek za zprostředkování obchodu – Za každý nákup nebo prodej akcií zaplatíte malý poplatek. Velikost poplatku se liší pro jednotlivé burzy:
  • Komisní poplatky

    Komisní poplatky

  • Rozdíl nákupní a prodejní ceny (spread) – Spready u reálných akcií jsou tržní, bez přirážky brokera. Ztráta způsobená spreadem se pohybuje v řádu desetin nebo setin procenta.
  • Poplatek za převod měn – Pokud se měna vašeho účtu a měna akcie liší, tak si broker naúčtuje poplatek za konverzi měn. Typickým příkladem je nákup dolarových akcií z korunového účtu. Velikost poplatku je 0.30 %.
  • Poplatky třetích stran – U některých akcií se musí platit poplatky třetích stran (obvykle se jedná o různé daně nebo poplatek burzy). Poplatky bývají spíše symbolické a jejich velikost najdete u každé akcie v sekci Informace.
  • Uložení akcií je zdarma.

Srovnání komisních poplatků

Jak si stojí broker Plus500 v porovnání s ostatními akciovými brokery? Níže naleznete srovnání komisních poplatků při nákupu vybraných českých, amerických, německých a britských akcií:

 plus500XTBeToroDegiro
ČEZ za 20,000 Kč
Nenabízí
CZ akcie
0
Nenabízí
CZ akcie
35
Apple za 1,000 $0.50 $
0 $
0 $
0.50 $
Allianz za 1,000 €2
0
0
4.40
Tesco za 1,000 £2 £
0 £
0 £
4.40 £
Komisní poplatky ze dne 18.2.2022, výše
poplatku se může měnit.
 Recenze XTBRecenze eToroRecenze DEGIRO
Komisní poplatky ze dne 18.2.2022, výše poplatku se může měnit.

Poplatky za obchodování CFD

  • Rozdíl nákupní a prodejní ceny (spread) – Tento údaj vám ukazuje, kolik % ztratíte kvůli kurzům za oboustranný obchod – tj. otevření a uzavření pozice. Spready u Plus500 jsou poměrně nízké, ale neustále se mění. Srovnání spreadů s konkurencí najdete v tabulce níže.
  • Poplatek za obchodování přes noc (swap) – Poplatek se platí jednou denně u pozic, které držíte i po uzavření trhu. Pokud obchod ukončíte před uzavřením trhu, swapu se vyhnete. Swapy u Plus500 jsou podobné jako u konkurence, ale u akcií a kryptoměn jsou trochu vyšší.
  • Poplatek za zprostředkování obchodu (komise) – Za každý nákup nebo prodej akcií zaplatíte jednorázový poplatek ve výši 0.07 % až 0.18 %. Například pro US akcie je poplatek 0.09 %, minimálně však $9 za pokyn. U českých akcií je poplatek 0.09 % (min. 200 Kč za pokyn).
  • Poplatek za převod měny – Pokud se měna vašeho účtu a měna obchodovaného instrumentu liší, tak si broker naúčtuje poplatek za konverzi měn. Typickým příkladem je nákup dolarových akcií za koruny. Velikost poplatku je 0.7 % z realizovaného zisku nebo realizované ztráty.
  • Poplatek za garantovaný stop-loss – Poplatek se naúčtuje formou rozšířeného spreadu.

Spready a swapy se započítávají do průběžného zisku/ztráty u transakce. Naproti tomu komisní poplatek u akcií se odečítá přímo ze zůstatku účtu.

Srovnání spreadů

Pro lepší představu o velikosti spreadů jsme nabídku brokera Plus500 srovnali se spready konkurenčních brokerů:

 plus500XTBRobomarketseToro
EUR/USD
0.8 PIP
0.9 PIP1.4 PIP1.0 PIP
S&P 5000.02 %
0.01 %
0.01 %
0.02 %
Bitcoin0.30 %
0.26 %
0.42 %2.00 %
Tesla
0.04 %
0.05 %0.07 %0.23 %
Zlato0.03 %0.02 %
0.01 %
0.03 %
Spready ze dne 11.2.2022, výše poplatku se může měnit.
 Recenze XTBRecenze RobomarketsRecenze eToro
Spready ze dne 11.2.2022, výše poplatku se může měnit.

Administrativní poplatky

  • Poplatek za vklad – Poplatek za vklad u Plus500 není.
  • Poplatek za výběr – S výběry je to trochu složitější. V základu je poplatek nulový, ale je tu pár výjimek: výběr bankovním převodem (poplatek až $6); výběry nižší částky, než je stanovený limit (poplatek $10); překročení 5 povolených výběrů měsíčně (poplatek $10).
  • Poplatek za neaktivitu – Je-li účet 3 měsíce neaktivní (žádné přihlášení), tak si broker začne účtovat poplatek 10 $ měsíčně. Pokud na účtu žádné peníze nemáte, tak poplatek neplatíte.
  • Poplatek za vrácení peněz ze zrušeného účtu – Pokud zažádáte o zrušení účtu, tak si broker naúčtuje 10 $ za vrácení zbývajících prostředků. Vrácení peněz přes platební kartu je ale zdarma.

Registrace, vklady a výběry

Obchodní účet můžete založit ve 14 různých měnách včetně CZK, USD, GBP, EUR, PLN nebo CHF. Výchozí měna ovšem závisí na zemi pobytu, takže pro české obchodníky jsou účty v základu korunové.

Prvním krokem k otevření obchodního účtu je registrace. Do registračního formuláře na webu Plus500 vyplníte pouze email a libovolné heslo. Všechny ostatní údaje (jméno, bydliště, telefon a datum narození) se zadávají až po přihlášení k účtu. Po přihlášení musíte vyplnit také investiční dotazník ohledně vašich zkušeností s obchodováním.

S posíláním peněz na účet nespěchejte! Dokud totiž svůj účet neověříte, tak vložené peníze ani případné zisky nemůžete vybrat.

Ověření obchodního účtu je povinné

Ověření obchodního účtu je povinné

Verifikace účtu probíhá tak, že brokerovi poskytnete kopie dvou osobních dokumentů. Nejjednodušší cestou je vyfotit dokumenty mobilem, ale kopie musí být barevné, ostré a čitelné. Pro ověření budete potřebovat tyto doklady:

  • Platný doklad totožnosti. Využít můžete občanský průkaz, řidičský průkaz, povolení k pobytu nebo pas.
  • Doklad pro ověření adresy, který není starší než 6 měsíců. Ideální je účet za služby (energie, internet, telefon…), bankovní výpis nebo výplatní páska.
  • Pokud budete využívat platební kartu, tak musíte poskytnout také kopie obou stran použité karty. Z bezpečnostních důvodů na kopiích začerněte prvních 12 číslic na přední straně a CVV kód na zadní straně.

Verifikaci můžete provést přes webovou platformu i z mobilní aplikace. Samotné ověření by pak nemělo trvat déle než 2 pracovní dny.

Proč musím posílat osobní dokumenty? Verifikaci klientů vyžadují evropské směrnice a zákon proti praní špinavých peněz. Ověřování vás tedy nemine u žádného brokera.

Pokud chcete svůj obchodní účet zrušit, tak musíte kontaktovat zákaznickou podporu brokera. Možnost zrušit účet přímo z platformy u Plus500 chybí.

Vklady a výběry

 plus500XTBeToroDegiro
Měna účtu
CZK, USD, EUR …
CZK, USD, EUR
USD
CZK, EUR, USD …
Minimální vklad2500 1 50 $1
Minimální výběr2500 3000 30 $1
Min. objednávka (CFD)od 600 od 600 od 600
Nenabízí
Min. objednávka (akcie)1 akcie1 akcie10 $1 akcie
 Recenze XTBRecenze eToroRecenze Degiro

Plus500 podporuje 3 platební metody pro vklady a výběry peněz:

Minimální vklad pro platební karty a e-peněženky je 2 500 Kč. U bankovního převodu je minimum 10 000 Kč. Platby bankovním převodem jsou navíc nejpomalejší, takže připsání peněz může zabrat až 5 pracovních dní.

Minimální výběr je 50 dolarů pro elektronické peněženky nebo 100 dolarů (cca 2 500 Kč) pro bankovní převod a platební karty. Broker také zdůrazňuje, aby obchodníci používali stejnou platební metodu pro vklady i výběry (pokud je to možné).

Vklad prostředků na obchodní účet

Vklad prostředků na obchodní účet

O společnosti Plus500

V Česku broker působí prostřednictvím kyperské společnost Plus500CY Ltd. Tato firma podléhá regulacím CySEC a díky notifikaci u ČNB může poskytovat investiční služby v Česku.

Kyperská pobočka je jednou z pěti společností, pomocí kterých Plus500 působí. Všechny tyto firmy spadají pod akciovou společnost Plus500 (ticker:PLUS), která funguje od roku 2008.

Historie společnosti

Historie společnosti

Jak Plus500 vydělává?

Broker vydělává převážně pomocí poplatků, spreadů a swapů.

U CFD obchodů broker vydělává také tzv. market makingem. CFD se totiž neobchodují na reálné burze, ale na uměle vytvořeném trhu, který řídí broker. Broker do vašich obchodů vstupuje jako protistrana, takže může získat peníze, které při obchodování proděláte. Funguje to ale i obráceně, takže váš zisk = ztráta pro brokera. Mějte tedy na paměti, že mezi brokerem a obchodníky může být střet zájmů.

Opatření přijatá v souvislosti se střetem zájmů u Plus500 jsou vymezena v obchodních podmínkách společnosti dokumentem Summary of Conflict of Interest Policy.

Zabezpečení prostředků

Prostředky klientů jsou pojištěné až do 20 000 EUR pro případ, že by broker zbankrotoval. Peníze v takovém případě vyplatí kompenzační fond ICF.

Zákaznická podpora

Komunikace se zákaznickou linkou Plus500 probíhá zejména přes email. Broker uvádí, že zákaznická podpora je k dispozici nonstop (24/7), jenže někdy musíte na odpověď čekat i několik dní. Urgentní záležitosti můžete řešit pouze přes živý chat. Telefonní kontakt broker bohužel neuvádí.

Zkušenosti s Plus500

Webová stránka i platforma od Plus500 májí český překlad, ale na češtinu u brokera příliš nevsázejte. Smluvní dokumentace včetně obchodních podmínek je totiž dostupná pouze v anglickém originále. Alespoň základní znalost angličtiny je tedy nutností.

Internetové recenze hodnotí brokera Plus500 jako kvalitní a důvěryhodnou společnost. V online diskusích ale najdete i hodně kritiky a negativních komentářů. A právě na ty jsme se zaměřili.

Nespokojení klienti kritizují například omezování obchodních objemů. Běžné limity, kdy se maximální investice pohybuje v řádu stovek tisíců korun, jsou samozřejmě zcela dostačující. Problém ale nastává třeba u Bitcoinu při vyšší volatilitě trhu. I při našem testování byl maximální objem snížený na 0,04 BTC (marže necelých 12 000 Kč). A to opravdu není moc.

Snižování obchodních limitů je mezi CFD brokery častý jev. K omezování dochází zejména při zvýšené volatilitě trhu nebo při výrazném růstu či poklesu. V krajním případě mohou brokeři obchodování zcela pozastavit.

Obchodníci také upozorňují, že vám broker může zablokovat účet za porušení obchodních podmínek (například za nepovolené skalpování).

Dobré světlo na brokera nevrhají ani prohřešky z minulosti. V roce 2009 před společností PLUS500 Ltd. varovala Česká národní banka, protože broker nabízel investiční služby v Česku, ačkoliv neměl potřebná oprávnění. V roce 2017 dostal broker za podobný prohřešek dokonce tučnou pokutu od regulačního úřadu FSMA. Za poskytování investičních služeb bez licence musel zaplatit 550,000 EUR.

Co klienti oceňují:

  • Nízké spready u populárních instrumentů
  • Jednoduchá a přehledná platforma
  • Rychlé a bezproblémové výběry peněz

Co klienti kritizují:

  • Nekvalitní zákaznický servis
  • Zakazuje některé obchodní praktiky
  • Omezuje obchodování v neobvyklých situacích

Na co si dát pozor?

  • Plus500 může profitovat na ztrátě svých klientů, takže pozor na investiční rady a tipy od brokera.
  • Dokud brokerovi nepošlete kopie osobních dokumentů, tak nemůžete vybrat peníze.
  • Za garantovaný stop-loss se platí poplatek.
  • Broker zakazuje scalping, hedging a využívání obchodních robotů (AOS).

Uživatelská hodnocení Plus500

Plus500 - recenze a zkušenosti

Plus500 – recenze a zkušenosti

Shrnutí recenze Plus 500

Plus 500 byl jedním z nejlevnějších a nejznámějších brokerů na českém trhu. Jenže časy se mění a konkurence jej pomalu válcuje. Poplatky jsou průměrné, platforma se za 4 roky prakticky nezměnila, a naopak zmizela česká zákaznická podpora.

Jedné významné změny jsme se ale dočkali. Od března 2022 broker nabízí reálné akcie z amerického a evropského trhu. Ať už tedy plánujete krátkodobé spekulativní obchody nebo dlouhodobé investice, Plus500 vás omezovat nebude.

Plus500 versus konkurence

Plus500 nabídne několik funkcí, které u konkurence běžně nenajdete – například garantovaný stop loss nebo CFD na opce. Jenže tím asi mnoho klientů nezaujme.

Největším konkurentem je aktuálně XTB, který stejně jako Plus500 nabízí CFD i reálné akcie. XTB má ovšem nulové komisní poplatky, kompletní podporu češtiny a nabízí i ETF fondy, které u Plus500 v nabídce nenajdete.

TIP

Chcete investovat do akcií, ale nevíte si rady s výběrem? Vyzkoušejte českou platformu Portu, která vám sestaví portfolio na míru a vložené peníze za vás automaticky zainvestuje.

Máte zkušenosti s Plus500? Nenašli jste, co jste hledali? Napište nám dolů do komentářů!

79% maloobchodních CFD účtů přichází o peníze.

No information, nor financial advice related to online trading is offered through contact.
Any queries regarding Plus500 or your trading account and dealings with Plus500 must be made to Plus500 Customer Support.

Kde obchodovat?
Přehled populárních CFD brokerů, kteří jsou prověřeni tisícemi českých obchodníků:
BROKER
ROKU
  • Jednoduchá platforma a nízký minimální vklad
  • Testovací demo účet zdarma, výukové materiály, semináře
  • Kompletně v češtině, CZ podpora, obchodování v CZK
  • Na trhu od roku 2002, licence, vklady obchodníků pojištěny
4246 našich čtenářů si vybralo XTB
95%
Služba CFD. 77% ztrácí peníze
  • Možnost kopírovat obchody ostatních klientů eToro
  • Testovací demo účet s kapitálem 100 000 dolarů zdarma
  • Platforma v češtině
  • Na trhu od roku 2006, licence, vklady obchodníků pojištěny
2079 našich čtenářů si vybralo eToro
90%
Služba CFD. 79% ztrácí peníze
  • Testovací účet zdarma
  • Na trhu od roku 2001, licence, vklady obchodníků pojištěny
85%
Služba CFD. 76% ztrácí peníze
?Seřazeno podle redakčního hodnocení
U 79% účtů retailových investorů došlo při obchodování s rozdílovými smlouvami u tohoto poskytovatele ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků.
Upozornění: CFD (rozdílové smlouvy) jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem vzniku finanční ztráty. U 68 - 89% účtů retailových investorů došlo při obchodování s CFD ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak CFD fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků. Informace na screenshotech z platforem jsou pouze ilustrativní.

Diskuze, reference

  • Lubomír
    12.4.2022 16:21
    Lubomír
    Autor

    Mám u Plus500 už několik let nevyužívaný účet a nedávno mi přišel email, že zavádějí klasické akcie. Delší dobu o akciích uvažuji, ale musím se přiznat, že plus500 byl pro mě vždy forexový broker a nevím, jak vážně to s těmi akcie myslí. Teď je to takový trend, že všichni forex brokeři přechází na akcie, ale co když to za pár let zase zruší? To bych musel všechny akcie prodat? Nebo si je někde vyzvednu?

    • An0n1m
      16.4.2022 12:10
      An0n1m
      Autor

      Vyzvednou určitě ne. Někteří brokeři umožňují převod cenných papírů k jinému brokerovi, ale jak to má plus500, to netuším. Poptej se na zákaznické lince, tak budou vědět. Nebo se zaregistruj u nějaké firmy, která akcie nabízí dlouhodobě, to bude možná nejlepší.

  • Mike
    9.4.2022 20:38
    Mike
    Autor

    V posledním měsíci je platforma strašně nestabilní. Některý pokyny musím zadávat nadvakrát a po odeslání musím čekat snad 10 sekund, než se obchod zpracuje. Není to kontinuální problém, objevuje se spíš nárazově. Třeba 2x denně na pár minut, ale většinou v tu nejméně vhodnou chvíli. Máte někdo podobnou zkušenost nebo je problém na mojí straně?

  • Kuba P.
    7.4.2022 12:45
    Kuba P.
    Autor

    Chtěl bych začít investovat do akcií, ale mám nižší rozpočet. Můžu investovat leda postupně, tak 2000 až 3000 měsíčně. Problém je, že většina akcií o který mám zájem stojí 5000 korun a více. Existuje nějaké řešení pro menší investory nebo tu částku musím našetřit?

    • T@máš
      8.4.2022 15:06
      T@máš
      Autor

      Nižší rozpočet nevadí. Osobně bych dokonce řekl, že je lepší investovat menší částky pravidelně, než kdybyste do portfolia poslat 100 tisíc. Zvlášť teď, když je situace ve světě tak napnutá. Řešení mě napadají 3. Buď zůstanete u Plus500 a budete nakupovat jen takové akcie, na které si našetříte. Druhou možností je přejít k nějakému brokerovi, který nabízí obchodování frakčních akcií. To znamená, že budete kupovat akcie po setinách nebo desetinách. No a třetí varianta, kterou využívám já, jsou investiční aplikace. Mám účet u Portu a posílám tam cca 2 tisíce měsíčně. Oni ty peníze vezmou a zainvestují je do fondů, což jsou podstatě stovky akcií v jednom balíku. Pravda, platí se poplatek 1 % ročně za správu portfolia, ale zase je to bez práce.

  • Anonym
    2.4.2022 22:53
    Anonym
    Autor

    Nevíte někdo, kdy plus500 vrátí rubl?

  • Snake
    29.3.2022 10:13
    Snake
    Autor

    Ahoj! Musím ocenit aktuálnost recenze, ale měl bych připomínku k tabulce, ve které srovnáváte komisní poplatky. Mnohem lepší by bylo srovnávat celkové náklady za nákup akcií, to znamená včetně nákladů za převod měn, burzovních poplatků, spredu a podobně. Spousta brokerů má dnes komisní poplatky nulové, takže provizi si musí vzít někde jinde. Někde, kde to nebude tak vidět. Určitě by bylo zajímavé ukázat nějaké komplexnější srovnání, ideálně srovnání celkových poplatků.

  • Gyros
    28.3.2022 13:30
    Gyros
    Autor

    V Česku má Plus500 poměrně dobré hodnocení, ale když kouknete na zahraniční weby, je to úplně jiná písnička. Na FPA má broker přes 170 recenzí s průměrným hodnocením 1.5 / 5. Procházel jsem ty recenze a hodně lidí si stěžuje na netransparentní určování cen (někteří zmiňují slovo manipulace), technické problémy s platformou nebo ban kvůli porušení obchodní smlouvy. To na mě moc důvěryhodně nepůsobí.

    • SD
      18.4.2022 17:47
      SD
      Autor

      Hodně lidí nedokáže přiznat vlastní chybu a místo toho hledají problém u ostatních. Nechci se zastávat ani jedné strany (s Plus500 nemám osobní zkušenost), ale 170 stížností není zas tak moc, když vezmeme v potaz, že broker má přes 20 milionů klientů a z toho 400 tisíc jsou aktivní obchodníci.

  • Lukáš
    26.3.2022 10:52
    Lukáš
    Autor

    Dobrý den, měl bych dotaz ohledně reálných akcií. Pokud si u brokera koupím americké akcie, kde se tyto akcie ukládají a jsou nějak pojištěné? Nakupují se akcie mým jménem, nebo jsou všechny uložené na jméno firmy? A pokud bych se rozhodl přejít k jinému brokerovi, můžu pak akcie převést?

  • Tak určitě!
    25.3.2022 15:40
    Tak určitě!
    Autor

    Plus500 v březnu zveřejnilo loňskou výsledovku, tak jsem ji ze zvědavosti prolistoval. Vydělali asi 718 milionů dolarů a mají přes 400 tisíc aktivních klientů, takže každý klient jim v průměru vydělal 1750 dolarů. Řekněte mi jak? Píšou, že 702 milionů dolarů je z poplatků a komisí a 16 milionů z market makingu. Takže to vychází, že jim průměrný obchodník ročně zaplatil 1700 dolarů na poplatcích. To je skoro 40 tisíc korun. Nepřipadá vám to nějaký divný?

  • Lipan
    22.3.2022 10:14
    Lipan
    Autor

    Ahoj, rád bych doplnil jednu věc ohledně poplatků. V recenzi zmiňujete swapové poplatky, ale neuvádíte konkrétní hodnoty, pouze „v řádu tisícin nebo setin procenta“. To je sice pravda, ale obchodníkům to vlastně nic neřekne. Ty poplatky jsou ve skutečnosti docela vysoké, což se bohužel nikde nepíše.
    Původně jsem obchodoval krátkodobé pozice, takže nějaké swapy jsem vůbec neřešil. Později sem vyzkoušel obchodování podle fundamentu, což se mi osvědčilo mnohem víc. Dnes obchoduji swingově, pozice trvají řádově týdny (někdy i měsíce), takže swapy jsou pro mě klíčové.
    A teď pár příkladů. Za držení DAXu si Plus500 bere 0.0122 % denně, což je asi 4.5 % ročně. To nezní tak hrozně, ale teď si k tomu započítejte finanční páku (1:20). Pozice je 20x větší než marže, takže když investuji 100 dolarů, pozice má hodnotu 2 000 dolarů. Když si to přepočítáte na ty procenta, tak vám najednou vychází poplatek 25 centů denně (90 dolarů ročně). Abych to shrnul, investuji 100 dolarů a 90 dolarů zaplatím po roce kvůli swapu. Jasně, nebudu tu pozici držet rok, ale takový náklady jsou prostě extrémní. Podobně to vychází i u akcií (Amazon – investice 100 dolarů, roční swap 80 dolarů) nebo u komodit (zlato – investice 100 dolarů, roční swap 161 dolarů). A teď proč to píšu. Dělal jsem si malý průzkum a třeba XTB má swapové poplatky mnohem nižší:
    DAX: XTB má denní sazbu 0.00395 %, Plus500 má denní sazbu 0.0122 % (3x vyšší)
    Amazon: XTB má denní sazbu 0.0126 %, Plus500 má denní sazbu 0.0442 % (3.5x vyšší)
    Zlato: XTB má denní sazbu 0.014 %, Plus500 má denní sazbu 0.022 % (1.6x vyšší)
    Pokud držíte pozice dva tři dny nebo obchodujete forex, tak swapy asi nemusíte řešit. Pokud ale máte dlouhodobější pozice jako já, tak bych si to na vašem místě dobře ohlídal. Doufám, že jsem alespoň trochu pomohl :)

  • Michal
    20.3.2022 16:10
    Michal
    Autor

    Moje postřehy po roce obchodování:

    1) Vklady jsou mnohem rychlejší než výběry. Výběry v mém případě trvaly cca 4 dny (2 dny trvá schválení a 2 dny převod), zatímco vklad kartou zpracují prakticky okamžitě. Vzhledem k tomu, že jsem jim poskytl všechny požadovaný dokumenty a k vývěru používám pořád stejný bankovní účet, tak by to schválení mohli provádět automaticky do pár minut. K čemu potřebují ty 2 dny na schválení?

    2) V recenzích se hodně píše o tom, že banují účty za používání scalpingu. Za poslední rok jsem udělal pár minutových obchodů a nikdy žádný problém nebyl. Nikoho k tomu nenabádám, spíš naopak, jen říkám, že mi to prošlo.

    3) Mají vysoký overnight fee u některých instrumentů, z mé zkušenosti hlavně Bitcoin a akcie Tesly. Konkrétně akcie jsem proto začal obchodovat přes XTB, kde nabízí reálné akcie bez poplatků (nulová komise a žádný overnight).

    4) Omezují obchodování na instrumentech, když je trh čitelný a klienti by mohli snadno vydělat. Nedávno třeba suspendovali ruský rubl. Zažil jsem taky omezení maximální objednávky u BTC.

  • Tom
    17.3.2022 13:46
    Tom
    Autor

    V obchodních podmínkách, část 25.1.4. se píše že …nebudete vstupovat do žádných transakcí, které spadají do definice skalpování nebo systému automatického zadávání dat. Proto budou klientské transakce s krátkou dobou trvání a s poměrem zisků/ztrát výrazně ve váš prospěch považovány za zneužívající obchodování a nebudou povoleny…“
    Dál v podmínkách popisují skalpování jako transakce kratší než 2 minuty, takže ta první část je docela jasná. Ale ta druhá věta mě docela zarazila. Pokud tomu dobře rozumím, tak skalpování je vlastně povolené, ale nesmím vydělávat. Pokud budu obchodovat ztrátově, tak mi to broker umožní. Tohle mi nepřipadá zrovna fairplay.

  • Miky
    3.3.2022 14:03
    Miky
    Autor

    Dobrý den, prostudoval jsem si několik recenzí i obchodní podmínky, ale stále mi nejsou jasné poplatky za převod měny. Počítá se těch 0.7 % z objemu obchodní pozice, z marže nebo ze zisků a ztrát? Všude se píše něco jiného a ať se snažím sebevíc, na účtu mi to prostě nevychází.

  • Katka
    28.2.2022 9:42
    Katka
    Autor

    Včera ve zprávách říkali, že rubl bude kvůli sankcím EU padat. A měli pravdu. Chtěla jsem toho využít, jenže u Plus500 obchodování rublu dnes úplně zrušili!! Vážně neferové, u nich jsem skončila!

  • Tom
    4.2.2022 14:10
    Tom
    Autor

    Dobrý den, mám dotaz jsem u Plus500 asi rok a už nechci obchodovat , vybral jsem fin.prostředky ale zustalo tam 83,-Kč.Prosím o radu jak mám zrušit účet abych neplatil poplatky za neaktiviní účet.Děkuji

  • Petr
    30.1.2022 16:38
    Petr
    Autor

    Hodí se Plus500 na měnový hedging? Případně kterého jiného brokera byste doporučili? Plánuju hlavně zajištění vůči dolaru, euro jen příležitostně.

    • Lupin
      13.2.2022 22:21
      Lupin
      Autor

      Nemůžu mluvit za všechny, ale já osobně bych plus500 k zajištění měnového rizika nepoužíval. Mají docela vysoký swapy, i když třeba všemi vychvalovaný xtb má swapy u usd/czk srovnatelný. Podívej se spíš na purpletrading nebo fxpro.

      • Anonym
        14.2.2022 14:28
        Anonym
        Autor

        Ale Plus500 hedging zakazuje, ne?

        • Lupin
          15.2.2022 8:28
          Lupin
          Autor

          Není nic jednoduššího, než jim napsat na support nebo si přečíst VOP. Tam bys našel, že Plus500 zakazuje klasický hedging ve smyslu držení dvou opačných pozic na stejným aktivu. Třeba mít otevřenou long a short pozici na ropě ve stejnou chvíli. To by ti neprošlo.
          My se tady ale bavíme o měnovým hedgingu, a to je něco jinýho. Třeba když otevřu pozici na americký akcie za 1000 dolarů a nechci podstupovat měnový riziko, tak budu těch 1000 dolarů shortovat vůči koruně. Můžeš si představit, že nákupu dolarových akcií automaticky obnáší směnu czk na usd, takže stejnou částku pomocí forexu směníš obráceně – z usd na czk. Pak může kurz lítat nahoru i dolů, ale tebe to neovlivní. A VOP neporušuješ, protože máš otevřenou jednu pozici na akcie a druhou na forex.

  • R.W.
    21.5.2021 15:58
    R.W.
    Autor

    Příšerný zákaznický servis. Na chatu jsem mluvil s 3 různými lidmi – všichni poskytli stejné informace (CtrlC → CtrlV). Jeden z nich ani nevěděl, co je časový rámec! Směšné. Výsledkem 20ti minutové konverzace bylo „Zkuste se přihlásit přes jiné zařízení“! Jenže co když chci používat svůj laptop?! Jejich mobilní aplikace je hrozná.

  • Martin
    13.5.2021 20:37
    Martin
    Autor

    Dobrý den,
    nevíte prosím, co mám uvést do kolonky Identifikační číslo klienta? Jde prý o regulační požadavek, tudíž je jeho uvedení nezbytné. Podle nápovědy je daňové identifikační číslo (DIČ) osobní číslo, které se používá pro daňové účely v zemi, kde hlásím (odvádím) daně a jde například o Identifikační číslo, Národní pojistné číslo, Číslo sociálního zabezpečení, atd.

  • Roman
    24.4.2021 19:02
    Roman
    Autor

    Dobrý den, mohu se zeptat, které kryptoměny je možné aktuálně u brokera obchodovat?

  • FullTrader
    24.4.2021 18:04
    FullTrader
    Autor

    Obchoduju 25 let. Nedavno, cca 2 roky, jsem potreboval neco zkouset. Zalozil jsem si ucet u techto vykutalencu. O CFD vim moc dobre a vetsina z vas si naprosto nemuze pamatovat, co to bylo v zacatcich za bandu zlodeju a mafianu. Nicmene k veci. Dal jsem k nim cca 18t czk, vse bez problemu, obchody taktez dobre plneni. Dnes uz si nemohou dovolovat okate podvody. Ale! Zacal jsem s nimi zkouset pidi pozice v komoditach. Roluji kontrakty zasadne tak, ze vas to poskozuje. Cili obchoduji proti vam. Zkousel jsem i Vix, taky hruza. Nedrzi se zadneho rolovaciho standardu co mam, a vidim na svych uctech u klasickych brokeru jako je IBKR nebo Tasty, TS atd. Jeste vetsi prusery delaji na tzv Opcich co maji. Davejte si na to veliky pozor! Mel jsem na uctu otevrene cca 10 zkusebnich pozic na ropu, protoze se vychvalovali ze jsou to klasicke opce. V 7dmi pripadech ukoncili opce uplne jinde nez byl kalendar vyprseni, aby nemeli ztraty, protoze kurz sel proti nim. Z opcni burzy maji tak maximalne tabulku. Zacal jsem s nimi komunikovat. Cestina nikde. Parta studentu na helpu jako Natasa, Voloda, Ivan, mlela totalni hovadiny. Protoze znam vsechny derivaty z dob kdy jeste Plus500 curalo z mracku, uderil jsem na ne, jaky model pouzivaji a daji mi to pisemne, protoze Binarni opce delat nesmi. A pocitani ceny tech obci nebylo rozhodne podle BS modelu ocenovani derivatu. Nikdo tam nevedel naprosto ktera bije. Ale zjistili ze nejsem hloupe decko s drobnymi a vim asi vic nez sam majitel firmy. Stal jsem se nebezpecnym. Jak to cele dopadlo? Po tydnu se to dostalo na stul nejakemu manazerovi. Snazil se ze me udelat idiota, cili jsem mu rekl ze celou vec predam CNB. Okamzite mi poslali email kde uplatnili nejaky svuj paragraf tusim 5, kde vas muzou vykazat, za hrube porusovani smlouvy, hrubost atd atp. Takze me pozice, ktere byly mirne ve ztrate, jako bylo treba stribro, ropa, kava atd, cca 3 tisice CZK, mi normalne uzavreli jako treba kdyz dostanete Margin Call a poslali mi penize zpet do banky. Zablokovali mi IP adresu cili uz jsem se nedostal ani k vypisu trasakci. Email byl jako nedorucitelny. Mobilni platforna hlasila ze se nemuze spojit. Cili zde mate ty CFD skvele Brokery. O Admiral Markets bych vam mohl vypravet take podobne pribehy, ale ne tak brutalni. Proste obchodujte u nich s malymi obnosy a jak vam to pujde, udelejte si seriozniho Brokera, ktereho zde nevidim ani jednoho. Z CFD jsou to napriklad Pepperstone, IC markets, FXCM, Oanda, Pozor take na Saxo! Kradli sveho casu jak straky! Meli podvodne grafy, atd je to uz dost let. Pokud chcete seriozne obchodovat velke sumy tak bud tyto vyjmenovane brokery nebo tradicni brokery. Tasty, IBKR, TS, Alpaca, AMP atd. Hodne stesti! Burza je tvrde remeslo. Zadna sranda a lehke penize.

  • Anonym
    3.3.2021 10:34
    Anonym
    Autor

    Dobrý den. Je možné s plus500 obchodovat z Ekvádoru?

  • Anonym
    10.2.2021 18:20
    Anonym
    Autor

    Dobrý den,
    Měl bych dotaz ohledně daňového přiznání. Obchoduji prvním rokem s CFD na PLus500. Můj dotaz zní, zda do daňového přiznání udávám hrubý P/L nebo čistý P/L.

  • Al
    26.1.2021 17:45
    Al
    Autor

    Dobrý den, je možné obchodovat bez finanční páky? Pokud ano jak a kde nastavit a je potom poplatek za celonoční financování jiný?

  • Hanka
    19.1.2021 15:55
    Hanka
    Autor

    Dobrý den, lze přes Plus500 obchodovat i opravdové akcie a ETF, nebo jedou všechno pouze přes CFD kontrakty? Děkuji.

  • Jirka
    15.1.2021 17:16
    Jirka
    Autor

    Dobrý den,

    jaká je časová prodleva mezi zadáním obchodního příkazu a jeho uskutečněním během obchodních hodin uvedených provozovatelem?

    A s tím souvisí otázka hedgingu. Jak dlouhá musí být časová prodleva např. mezi uzavřením pozice “koupit” a otevřením pozice “prodat,” aniž by to bylo provozovatelem považováno za hedging?

  • T.
    27.11.2020 16:28
    T.
    Autor

    Používám Plus500 téměř 8 let. Peníze na účtu mám během 6 hodin od žádosti o výběr. Úžasný!! Vidím sice spoustu negativních komentářů, ale možná by se lidi měli nejprve ujistit, že mají všechno papírování v pořádku. Tahle firma je totiž silně regulovaná.

  • Káťa
    10.11.2020 10:43
    Káťa
    Autor

    Dobrý den,

    ráda bych se zeptala na modelovou situaci. Vložím řekněme 40 tisíc na účet. Po určité době se jmění zvýší na 50 tisíc. V té chvíli bych ráda uzavřela všechny pozice a vybrala si těch 50 tisíc na účet. Opravdu dostanu celých 50 tisíc? Nejsou zde žádné další poplatky?
    Případně jak dlouho trvá tento proces, tj. uzavření pozic a převedení peněz na účet?

    Předem moc děkuji za odpověď.

  • Jirka
    17.10.2020 18:25
    Jirka
    Autor

    Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli si v Profi účtu na Plus500 můžu páku nastavit nebo je taky napevno? Děkuji.

  • M.K.
    16.9.2020 16:11
    M.K.
    Autor

    Dělají obchodníkům spoustu problémů. Někdy omezují obchodování akcií. Někdy se pozice uzavře hluboko pod STOP LOSSem. Tým podpory odpovídá směšně a neodborně.

  • Vít
    13.5.2020 8:30
    Vít
    Autor

    Dobrý den, rád bych se zeptal, zda je možné mít otevřenou pozici pro nákup i prodej na stejnou komoditu v jeden čas. Technicky to možné je, jde mi spíše o to, zda to není proti pravidlům a podobně. V podmínkách jsem něco takového nenašel. Děkuji.

  • Mirek
    11.5.2020 5:54
    Mirek
    Autor

    Dobrý den, potřeboval bych poradit, kde zjistím své osobní cislo?
    Pokud jej nechám prázdné, tak mě aplikace píše, že mě omezí v obchodování. O jaké omezení se jedná?
    Hláška zní: “Z důvodu regulačních povinností, jste vyzváni zadat vaše Osobní číslo během 6 dní, v opačném případě bude váš účet omezen v obchodování”

  • Anonym
    15.4.2020 21:37
    Anonym
    Autor

    Dobrý den, nedaří se mi neustále zjistit kde se dá nastavit pákový efekt u obchodu. Nevím proč to nikde nemají jednoduše uvedené. Veškeré návody na internetu mi přijdou strohé a velice málo vypovídající.

  • Jirka
    5.4.2020 10:10
    Jirka
    Autor

    Dobrý den,
    rád bych se zeptal, jestli je třeba k daň. přiznání přikládat nějaký výpis (uzavřené pozice) nebo stačí údaje jen vepsat.

  • Anonym
    3.4.2020 8:29
    Anonym
    Autor

    Dobrý den,
    stala se mi zajímavá věc, u jedné položky u Plus500 demo jsem místo Nakoupit vybral Prodat a teď čím víc ta položka klesá, tím větší mi to ukazuje zisk. Je to něco jako sázka na pokles a nebo je to chyba?

  • M.D.
    20.1.2020 13:13
    M.D.
    Autor

    Dobrý den,
    vybírám brokera na obchodování kryptoměn a přemýšlím o Plus500. Mohu se zeptat, jaká je aktuálně situace co se týče obchodování Bitcoinu a dalšího krypta u Plus500? Děkuji

  • Netykavka
    30.12.2019 15:18
    Netykavka
    Autor

    Zdravím, po registraci po mne společnost vyžaduje zaslání naskenovaných dokladů. Musím toto podstoupit? Nejde se tomu nějak vyhnout?

  • Štěpa
    18.12.2019 8:15
    Štěpa
    Autor

    Dobrý den. Chci se zeptat, zda je demo účet u této společnosti opravdu neomezený? U jedné společnosti jsem se setkal s tím, že účet by sice neomezený, ale jakmile jsem jej jednou přepnul na účet reálný, už se na něj nešlo zpětně dostat. Jak je to u Plus500?

  • Zdeněk
    16.10.2019 0:53
    Zdeněk
    Autor

    Dobrý den,
    Kdyžtak všude čtu o této společnosti, tak všude je napsáno že se nemůžu dostat do mínusu tak si chci ověřit jestli je to opravdu tak, protože nerad bych se někde zadlužil.
    Děkuji za odpověď

  • Dominik
    31.5.2019 5:55
    Dominik
    Autor

    Dobrý den,
    chtěl bych si vyzkoušet obchodování u této společnosti a tak se chci zeptat, zda je založení a vedení demo účtu opravdu zdarma, jak uvádíte v recenzi, nebo jestli tam jsou nějaké (například skryté) poplatky. Děkuji za odpověď

  • Olda
    23.5.2019 6:54
    Olda
    Autor

    Zdravím, mohu se zeptat, které kryptoměny je možné u Plus500 obchodovat?

  • lilly
    7.1.2019 20:47
    lilly
    Autor

    Docela koukám, založil jsem si testovací účet u plus 500 a mám na něm 1 000 000 korun :)

  • Fanda
    5.9.2017 10:40
    Fanda
    Autor

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat co vše je zpoplatněno, dále když přestanu obchodovat co se stane s mým účtem a jak dlouho můžu mít vydělané peníze na aplikaci než je převedu na svůj účet. Děkuji.

  • Mirka
    8.8.2017 12:55
    Mirka
    Autor

    Dobrý den. Potřebuji nutně radu, už jsem zoufalá. Mám učet u Plus500, který používám již pár týdnů. Vždy byl v češtině ale najednou je anglicky. Prošla jsem nastavení abych nalezla příslušnou položku, která by mi účet přeložila zpět do češtiny, ale nikde nic takového není. Sice již ovládání znám a tak jsem schopná obchodovat i na anglické stránce, ale přeci jen bych raději češtinu – tak jak jsem to měla doteď. Nebo již broker zrušil podporu češtiny a nyní už je obchodní stránka pouze v angličtině? To by mne moc nepotěšili …

  • Stein
    2.5.2017 18:29
    Stein
    Autor

    zkusil sem Demo verzi a z 500 000kč se mi podařilo vydělat skoro 20 mega je to možné nebo je to zase nějakej podvod ?? (Asi za půl roku)

  • Anonymous
    2.5.2017 18:26
    Anonymous
    Autor

    Dobrý den zajímalo by mě jestli se můžu dostat do mínusu nebo maximálně ztratím to co mám na účtě ?!?

  • Michal
    13.4.2017 11:52
    Michal
    Autor

    Dobrý den,chci se zeptat jak dluho trva výběr z plus500 na muj účet.Účet mám u české sporitelny.Děkuji za odpověď

  • Hankok
    2.2.2017 17:43
    Hankok
    Autor

    Zdravím. Mohu se zeptat, jak je to aktuálně s bonusem bez vkladu u Plus500? Zajímalo by mne, jak bonus získám a kdy jej mohu vybrat. Dík

  • Marie
    13.12.2016 14:36
    Marie
    Autor

    Dibry den..Chtela vbych vedet jak se plati danne z obchodovani na 500plus….kolik a jestli jednou za rok nebo jak???

  • Vladimír
    9.6.2016 9:41
    Vladimír
    Autor

    Jistě. Je to snadné…. Má to ale jeden háček. Při registraci je třeba zadat tolik osobních údajů, že rozumného člověka přejde chuť. Například nechápu, proč musím zadat svého zaměstnavatele a sdělovat svůj roční příjem? Otázek na tělo v registračním formuláři je víc než dost. Že by tato společnost kromě obchodování na burze měla ještě bokovku ve formě obchodování s osobními údaji? To ať si každý přebere po svém. Já mám jasno.

  • Tereza
    19.4.2016 22:33
    Tereza
    Autor

    Dobrý den prosím Vás, kde naleznu více informací k bonusu u firmy Plus500 – myslím těch 500 Kč? Funguje to nějak automaticky, nebo musím někomu napsat a něco pracně řešit? Děkuji za Vaši odpověď

  • Josef
    8.10.2015 15:55
    Josef
    Autor

    Ja se pustil do investovani na etoru, je to hodne jednoduche a muzete i kopirovat profi obchodniky a tim zhodnocovat ucet stejne jako oni. Zkousel jsem i to plus500, ale tohle mi prijde lepsi a uz mam pres 18% vydelano za necely mesic.

  • ?Komentáře se zobrazují až po jejich schválení.

    Vložit komentář