IronFX je makléřská společnost založená v roce 2010 a sídlící na Kypru. Broker umožňuje svým klientům obchodovat forex, CFD akcie i komodity pomocí 15 obchodních platforem. IronFX si za své služby neúčtuje žádné poplatky, takže klient brokerovi platí pouze v podobě spreadů, které mohou být fixní i variabilní.

IronFX je regulován mnoha institucemi v čele s kyperskou bezpečnostní komisí CySEC nebo úřadem FCA. Broker podléhá evropským směrnicím MiFID a navíc je registrovaný u ČNB. Vklady klientů jsou pojištěné proti úpadku brokera. 

 

 

Profesionální služby IronFX

Peníze na obchodní účet lze vložit pomocí platební karty, bankovním převodem nebo pomocí služeb Skrill, Neteller, WebMoney a mnoha dalšími. Stejné možnosti se nabízejí při výběru peněz z obchodního účtu. U bankovního převodu by si měli dát obchodníci pozor na poplatky, jejichž velikost závisí na zvolené bance.

 

Otevřít účet u IronFX a získat bonus 25 USD

 

Pro základní účet je nutné vložit alespoň 500$ a účet je možné vést v USD, EUR i CZK. Zákazníkovi je přidělen manažer, kterého je možné kontaktovat non-stop.  Finanční páka u základního účtu je volitelná v rozmezí od 1:1 do 1:500. Minimální velikost jedné transakce je 0.01 lotu (1 lot je 100 000 jednotek základní měny).

 

Ačkoliv broker udává, že spready mohou být dokonce i nulové, u nejvíce obchodovaných měnových párů tomu tak opravdu není. Například spread u páru EUR/USD je 1.1 pips. Pro začínající i pokročilé obchodníky broker připravil elektronickou knihu o Forexu, výuková videa pro začínající investory, webináře a semináře. IronFX za vklad nabízí bonus až 60%, ovšem pouze do 31. 1. 2015.

 

Na platformě brokera lze vyvíjet automatické obchodní systémy, pro které broker nabízí užitečné funkce a pluginy. Jednoznačně velkou výhodou je možnost aktivace časově neomezeného demo účtu na forex. Při obchodování lze využívat forex strategii Hedging. 

Kde obchodovat forex?

Přehled ověřených forex & CFD brokerů pro české obchodníky. Uvedení brokeři jsou prověřeni tísícemi tuzemských traderů. Kompletní srovnání brokerů zde.

XM.com logo


BONUS 30USD ZDARMA
 
Schváleno ČNB
Demo účet bez vkladu
Bonus 30USD zdarma
5 USD min. vklad
Kompletně v češtině
Markets.com logo


BONUS 25USD ZDARMA
 
Schváleno ČNB
Demo účet bez vkladu
Bonus 25USD zdarma
100 USD min. vklad
Kompletně v češtině

 

Zákaznická podpora a zkušenosti s IronFX

K dispozici je velké množství obchodních platforem včetně standardní  MetaTrader4, MT5 MultiTerminal nebo WebTrader.  Obchodovat lze také přes tablety nebo chytré mobilní telefony díky aplikacím pro Android, Microsoft Windows Mobile i iOS.

 

Tuzemští klienti ocení zákaznický servis v češtině i pobočku v Praze. Brokera lze kontaktovat pomocí české bezplatné telefonní linky nebo elektronické pošty a to 24 hodin denně co celý týden. Oficiální webové stránky jsou dostupné v češtině, ale například u výukových materiálů se bez angličtiny neobejdete.

 

 

Klienti mají s IronFX zkušenosti různé. Na českých i zahraničních diskusních fórech najdete například nejednu stížnost na technické problémy, kdy platforma přestane reagovat na příkazy obchodníka, což může vést ke ztrátě.  Jiní obchodníci si zase stěžovali na neodborné rady manažerů. Na druhé straně se najde velké množství obchodníků, kteří na toho brokera nedají dopustit. Právě díky většině spokojených klientů je společnost IronFX jedním z nejoblíbenějších poskytovatelů investičních služeb

 

Otevřít účet u IronFX a získat bonus 25 USD

 

Charakteristika brokera Iron FX

Typ brokera: ECN 
Rok založení: 2010 
Sídlo: Kypr
Regulace: CySEC, ČNB, FCA (Licence IronFX u ČNB
Hedging: Ano
Demo účet: Ano
Mobilní aplikace: Ano
Čeština: Ano
Minimální vklad: 500$ 
Min. transakce: od 0.01 lotu 
Spready: od 0 pips
Finanční páka: až 1:500
Poplatky: Ne 
Platformy: MT4, MT5, MultiTerminal
Bonusy: Ano

 

Hodnocení

 

 

Kam dál? Srovnání - forex brokeři, Forex registrační bonus, Plus500, HotForex, Markets.com

Vzdělávací videa u IronFXEbook IronFXIronFX webová stránka brokeraIronFX – recenze forex brokera Iron FX, zkušenosti, demo, bonus
Využijte nabídky ověřených FX brokerů a získejte bonusy bez vkladu ve výši 2000 Kč zdarma. Stačí ověřit telefonní číslo.

Diskuze - IronFX (recenze)

  • Pavel
    Publikováno 16.11.2015 10:45
    Pavel
    Reagovat
    Autor

    Dne 10.11.2015 jsem podal žádost o výběr z jednoho z mých účtů vedených u této společnosti na svůj bankovní účet.
    I přes ujišťování mého poradce mi do jednoho týdne peníze nedorazily, ač je běžná lhůta pár dní.
    Nyní u firmy IronFx probíhá audit jejího regulátora z důvodu zneužívání a machinací s bonusy a peníze svých klientů nadále blokují!
    Co s tím??

    • Invest+
      Publikováno 16.11.2015 14:03
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      podle našich informací IronFx nemá v současnosti potíže s vyplácením svých klientů. Pokud by výplaty blokovali, byl by to jejich konec …
      Píšete, že jste zažádal o výplatu 10.11., což ještě není ani jeden týden. Navíc při transakcích přes bankovní účty je čekací doba o několik dnů delší než v případě elektronických peněženek. Transakce proběhne, jen je zapotřebí trpělivost 🙂

      • Jaroslav
        Publikováno 2.5.2017 9:58
        Jaroslav
        Reagovat
        Autor

        Dobrý den,
        nevím, jak kolega výše, ale já čekám na finance už od prosince… Několik předchozích výplat proběhlo po urgencích dobře (i když rozhodně ne ve standardních časových lhůtách). Nyní už to ale rozhodně není “pár dní”. Stále jen opakují, že se situace už brzy zlepší… POZOR na tohoto obchodníka. Je to podle všeho letadlo a pokud někoho vyplácí, tak z přijatých peněz. A těch je podle všeho stále méně.

  • Pavel
    Publikováno 16.11.2015 19:12
    Pavel
    Reagovat
    Autor

    Vložil jsem peníze přes p. Zelenku, že budou uročeny jejich brokerama. Po půl roce namám nic a nemůžu se dovolat. Uvažuji o podání žaloby za podvod.
    Dopadl tak taky někdo?

    • Invest+
      Publikováno 16.11.2015 19:44
      Reagovat
      Autor

      Díky za zprávu.
      To ale hovoříte o úplně jiném produktu, než který je uveden v recenzi. Chápu správně, že se jedná o IronFX Portfolio Management? Pokud ano, tak s tímto nemáme žádné zkušenosti – podle údajů na webu ta portfolia navíc spravují úplně jiná oddělení společnosti, tudíž s platbami to bude zřejmě také zcela jinak, než u klasických traderů.

      Když už to tu tedy zmiňujete, nechcete se rozepsat více? Jak a kdo Vás oslovil, co Vám nabízeli a jaký je výsledek? Věřím, že se tyto informace budou hodit i ostatním.

  • Lukáš Uhlíř
    Publikováno 27.11.2015 19:02
    Lukáš Uhlíř
    Reagovat
    Autor

    Já jsem s Portfolio Managementem nadmíru spokojený, klidně zašlu výsledky, kde si můžete ověřit, že dosahuje zajímavého zhodnocení. Můj kamarád ho má taky, bohužel si musel část peněz vybrat a výběr trval jen několik dní. Bohužel jsem slyšel i o lidech, kteří k tomu přistupují ledabyle a nezadají výběr správně. Peníze se musí poslat vždy na účet, ze kterého byly vloženy. Někdo si ale vloží 1000 USD bankovním převodem a chce si vybrat 1000 USD na elektronickou peněženku…. pak se to táhne.

  • radek
    Publikováno 20.12.2015 13:58
    radek
    Reagovat
    Autor

    2015-11-25 jsem zadal vyber na ucet,po 3 urgencich penize dosud nedorazily, velmi nespokojeny stouto sluzbou.

  • Milan
    Publikováno 22.12.2015 7:19
    Milan
    Reagovat
    Autor

    Před více jak měsícem jsem odesílal žádost o výplatu účtu z Iron FX, Bylo mi řečeno, že peníze budou na mém účtě do tří týdnů!!!! V bankovním sektoru je naprosto normální převod do 24, max. 48 hodin. Ale když jsem peníze neměl na svém účtu ani po lhůtě tří týdnů, požádal jsem svého finančního poradce, aby výplatu zaurgoval. Kdyby této urgence nebylo, asi by zaměstnanci této pochybné kyperské firmy spali ještě dnes!!! Druhý den po urgenci mi volali z firmy, že výplata nemohla proběhnout, protože na žádosti nebyla uvedena správná částka zůstatku účtu. Přitom když jsem částku vypisoval, měl jsem na obrazovce výpis aktuální ten den. Ptal jsem se, jak je možné, že to zjistili až po třech týdnech a hlavně, proč mne nekontaktovali v okamžiku, když to zjistili, na to jsem dostal odpověď, že v okamžiku podání žádosti byla sice částka správná, ale nyní už není a musím žádat znovu. Firma měla kontakt na mne – jak telefonní číslo, tak mailovou adresu, ale ani je nenapadlo mne kontaktovat s dotazem na tento problém, a to více jak tři týdny. Podle mého názoru ale zadržela firma výplatu z toho důvodu, protože účtuje jakýsi poplatek 30 dolarů měsíčně za službu, o které jsem v době uzavření smlouvy ani nebyl informován. Jestli jsou všechny služby firmy takto kvalitní, tak se divím, že dávno nezkrachovala. Nic jiného by si nezasloužila. Zažádal jsem tedy o výplatu znovu, po kontrole stavu účtu a bylo mi řečeno, že peníze dorazí do 7 dnů. Opět připomínám, že normální je převod do 24 hodin. Uplynulo dalších deset dnů a dodnes peníze na účtu nemám. Takže koho to zajímá, doporučuji opravdu se této naprosto pochybné firmě vyhnout a to velkým obloukem. V současné době mám připravenu k odeslání stížnost na tuto firmu do ČNB a zvažuji navíc podání trestního oznámení Policii ČR.

  • Michal
    Publikováno 28.12.2015 13:23
    Michal
    Reagovat
    Autor

    Od konce října čekám na vyplacení části vkladu, proto nedoporučuji s Iron FX žádnou spolupráci. Manažer společnosti Iron FX mě přislíbil dořešení problému v průběhu ledna 2016. Považuji se za velkého investora , přesto jsem od firmy Iron FX nedostal jediný písemný dokument s omluvou, nebo aspoň s vysvětlením.

  • Luboš
    Publikováno 5.1.2016 12:26
    Luboš
    Reagovat
    Autor

    Od Iron FX rychle pryč. Osobně čekám na výplatu 1 měsíc, peníze dosud nemám. Stejně jsou na tom desítky traderů doma i na Slovensku. Mám již připravenou stížnost k regulátorovi CYSES.

  • Milan
    Publikováno 22.1.2016 16:27
    Milan
    Reagovat
    Autor

    Finanční částka, samozřejmě snížená o poplatky za tři měsíce – tedy o téměř 100 dolarů méně, mi byla převedena na účet po několika urgencích až po třech měsících od zaslání první žádosti o výplatu!!! A kdybych do urgencí nezainteresoval finanční poradce z Prahy, asi bych čekal dosud marně. Druhou část finanční hotovosti jsem na účet neobdržel dodnes !!! Takže pokud to bude někdo číst, doporučuji investovat kdekoliv jinde – bude to pro Vás mnohem bezpečnější !!!

  • radek
    Publikováno 24.1.2016 21:39
    radek
    Reagovat
    Autor

    Milane rozved prosimte co jsi jim psal aby te vyplatily. dik

  • Vladimír
    Publikováno 28.1.2016 19:01
    Vladimír
    Reagovat
    Autor

    Bohužel jsem také naletěl na sliby brokera Iron FX pana T.Krabce. Chtěl ze mě jen vylákat peníze,na co největší částku “aby to byla pořádná rána” v řádu statisíců,jen tak po telefonu.Tomu jsem naštěstí odolal a vložil jen 1000$.On také přidal bonus 1000$ a společně jsme na jeho doporučení kopírovali zkušeného burzovního makléře.
    Jeho snahou bylo především mě přihlásit do systému a vložit moje peníze.Ale jak obchodovat samostatně,jak ukončit obchod a jak vybírat peníze jsem se již nedozvěděl.
    Měsíc a půl mě sám nekontaktoval,proto jsem ho zkontaktoval sám.Řekl mi,že když se nestarám o obchod,tak nic na účtu již není.Na otázku,že jsme byli na jedné lodí,když tam také vložil 1000$ a prodělal,mi odpověděl,že má hodně klientů a práce a 1000$ pro nejsou žádné peníze.Myslím si že se jedná o podvod a řízený krach a to už pokud vím jednou řešil soud.V každém případě je to dobrý námět na pokračování filmu “šmejdi”.

  • radek
    Publikováno 12.2.2016 20:27
    radek
    Reagovat
    Autor

    ironfx mi zadrzuje penize jiz vic jak dva mesice, nikdo mi neodpovi na dotaz, na chatu mi vzdy napisi ze to proveri a ze se ozvou. uz se nekomu podarilo aby ho vyplatily?

  • Vladimír
    Publikováno 16.2.2016 23:01
    Vladimír
    Reagovat
    Autor

    Navrhuji podat společné trestní oznámení.Pravděpodobně se jedná o podvod.Na mé stí
    žnosti zatím nikdo neodepsal.Volal jsem i na linku pro stížnosti.Po sehnání česky mluvící slečně mě chtěla zavolat zpátky,ale už se neozvala.

  • Vladimír
    Publikováno 4.3.2016 14:40
    Vladimír
    Reagovat
    Autor

    Na základě mé stížnosti na brookera T.M. došlo ze strany IronFX k dohodě a vyrovnání.To považuji za krok správným směrem.

  • radek
    Publikováno 6.3.2016 19:52
    radek
    Reagovat
    Autor

    Vladimire, kam konkretne /na jaky mail jste stiznost odeslal? diky

  • Milan
    Publikováno 23.3.2016 7:27
    Milan
    Reagovat
    Autor

    Pro Radka i všechny ostatní. Nikam jsem nepsal, všechno bylo prostřednictvím mého finančního poradce, který zajistil přes svého šéfa v Praze urgování výplaty. A i tak to trvalo tři měsíce, než se peníze na účtu objevily. Já jsem byl v kontaktu s IronFX telefonicky pouze dvakrát, ale nedozvěděl jsem se vlastně nic. Podle papírů, které mám k dispozici jsem za období od prosince 2013 do ledna 2016 touto transakcí, teď už mohu říct že ze strany firmy naprosto diletantskou přišel o polovinu svého původního vkladu. Takže pokud budete dávat dohromady nějakou společnou žalobu, rád se připojím. Rozhodně budu podávat na firmu stížnost na ČNB.

  • Nespokojný zákazník
    Publikováno 23.3.2016 13:49
    Nespokojný zákazník
    Reagovat
    Autor

    Zdravým ja som o výber žiadal už 12tom mesiaci a ešte doteraz peniaze nemám nikto mi nevie nič bližšie povedať nikto to nevie zariadiť to čo je za brokera keď nedokáže splniť požiadavky klientov?????
    ????

    • Invest+
      Publikováno 23.3.2016 14:00
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      pokud si přečtěte příspěvky nad Vámi, pochopíte, jak to u Ironu aktuálně vypadá …

  • MH
    Publikováno 11.5.2016 21:27
    MH
    Reagovat
    Autor

    I já se přidám, IFX mi zadržují výplatu prostředků již skoro 2 měsíce. Po 3 týdnech čekání jsem příkaz stornoval a zadal jiný, kde zcela pomíjím jejich bonus 40.000 Kč. Čekám už měsíc. Poslal jsem si k nim v únoru 100.000 nakoupil Teslu a teď čekám na vyplacení cca 340.000 Kč. Poslal jsem stížnost na CySEC, bez odpovědi. Shodou náhod mám na Kypru nějaké aktivity, tak tam máme kontakty na právníky. Přístí týden to chci začít přes ně řešit. Jestli se chcete někdo přidat, napište napřed sem, zkusíme se nějak spojit.

  • Adam
    Publikováno 31.5.2016 6:45
    Adam
    Reagovat
    Autor

    Zdravím, ja mám tiež problém s výplatou. Požiadal som už pred 3 týždňani a stále nič. Do prahy sa nemôžem dovolať. Keď si píšem s online podporou, vždy mi odpíše, že to dá preveriť a posunie finančnému ddeleniu no stále sa nič nestalo. Viete mi poradiť ako pokračovať? Na koho sa obrátiť? Budem velmi rád ak mi niekto dokáže pomôcť. Pekný deň.

  • Bed
    Publikováno 24.8.2016 12:34
    Bed
    Reagovat
    Autor

    Taky jsem se mnohokrát zlobil na IronFX, už se mi ale třikrát povedlo vybrat malé částky. Ale musím to nejdřív převést na jiny poducet který nemá otevřené zadne pozice,.
    Sebetou si k tomu ještě skoro jednou tolik, ale prevedou. Z toho druhého účtu pak požádám o výběr na kartu. Dvakrát uz to schvalili, podruhé jim to trvalo snad měsíc.
    Včera jsem zkusil dalsi pokus, tak jsem zvedav…

  • Patrik
    Publikováno 13.9.2016 12:37
    Patrik
    Reagovat
    Autor

    Ahoj MH,

    mojích 5 klientov čaká na výber už vyše roka. Žiadna reklamácia, urgovanie ani Cysec nepomáhajú. Šli by sme do toho s tebou. Môj email: patrik.kunzo@gmail.com

    Patrik

  • Francis60
    Publikováno 15.9.2016 9:33
    Francis60
    Reagovat
    Autor

    Tak to je moje zkušenost s výběrem z IRONFX:
    Transaction history report

    Account Date Transaction ID Type Amount Currency Status Change status
    11020532 2016-09-09 WBJD84A503OD6CK9 Withdrawal – Bank 16,552.00 CZK Processed
    11020532 2016-09-08 TR00O311VZOD54RD Internal Transfers 16,551.85 CZK Processed
    11020532 2016-08-24 WBVZR3X4YIOCDAAW Withdrawal – Bank 3,747.00 CZK Processed
    11020532 2016-08-23 TRB235KIX4OCBNRJ Internal Transfers 3,746.33 CZK Processed
    11020532 2016-08-08 WBPUSHXRFFOBJUJO Withdrawal – Bank 3,908.00 CZK Processed
    11020532 2016-08-05 TRZG4PZL5UOBG2AY Internal Transfers 3,908.44 CZK Processed
    11020532 2016-07-29 WB8YF2NP90OAQ481 Withdrawal – Bank 7,056.00 CZK Processed
    11020532 2016-07-22 TRVBH10ZHNOAQ320 Internal Transfers 7,055.71 CZK Processed
    11020532 2016-07-15 WBOP2V54DQOA5DQS Withdrawal – Bank 4,566.00 CZK Processed
    11020532 2016-07-11 TRZQ7PM0YJOA44EO Internal Transfers 4,565.98 CZK Processed

    5 dní na převod do CZK a dva dny na převod na můj účet.

  • Raději zatím anonym
    Publikováno 5.12.2016 23:25
    Raději zatím anonym
    Reagovat
    Autor

    Pokud někdo rozjel společnou žalobu, prosím o kontakt. Přidám se. Nemám tam žádné velké peníze, ale to jakým způsobem tato společnost funguje a co si dovolují…žádná komunikace, zadržování peněz přes půl roku. Účty spíše prodělávají než aby se tam objevili nějaké zisky,….

  • Anonym
    Publikováno 19.1.2017 23:24
    Anonym
    Reagovat
    Autor

    Doporučuji každému se vyhnout společnosti IronFX. Je to řízená ztráta a podvod. Když už jsem prokoukl záměnré špatné obchodování a zadal pokyn k výběru peněz, tak je to již několik měsíců…nikdo nekomunikuje, výplata provedena nebyla a nic se neděje. Je to zkušenost mnoha lidí, kdo nevěří, alespoň si uložte tuto stránku do oblíbených a po čase sem můžete vložit také svou zkušenost…

    A opatrně na slibované bonusy a garance. Ano poskytnou vám je, ale pak vám je nikdo nevyplatí a dozvíte se jen, že na ně nemáte právní nárok.

  • invest+
    Publikováno 8.3.2017 11:57
    invest+
    Reagovat
    Autor

    Chci varovat všechny,ať neudělají největší chybu ve svém životě,aby obchodovali s Ironfx.Jsou to lháři a podvodníci,nechtějí posílat peníze z vašeho účtu.

  • H
    Publikováno 10.3.2017 11:29
    H
    Reagovat
    Autor

    Jediný úkol těch chlapů v Praze je:Od vás vybrat ci nejvíce peněz,protože z toho mají provize(to dá rozum).No a pak, zase jediný úkol těch chlapů na Kypru je,vám ty peníze neposlat!Pokud tedy na účtu nějaké zůstaly.To je pravda a je to tvrdá realita,jste v pasti!To je moje zkušenost!

  • Honza
    Publikováno 10.3.2017 11:41
    Honza
    Reagovat
    Autor

    Jediným úkolem těch chlapů v Praze je,od vás vybrat co nejvíce peněz,protože z toho mají provize,no a zase jediným úkolem těch chlapů na Kypru je,vám ty peníze neposlat.Taková je tvrdá realita!Jste v pasti!Osobní zkušenost!

  • Martin
    Publikováno 6.4.2017 16:36
    Martin
    Reagovat
    Autor

    Na výběr z Ironu čekám 5 měsíců, měl jsem účet přes Zimmilo tedy Portfolio management, do dnešního dne žádná odezva z Ironu, píšu emaily a nikdo neodpovídá, account manager nezvedne ani telefon. Pokud máte podobnou zkušenost, vyplňte toto http://www.cysec.gov.cy/en-GB/complaints/how-to-complain/ — stížnost u regulátora CySEC, sice nemají pravomoc vyřešit váš případ, ale pokud tam budou mít více stížností, už by se mohlo něco dít!! Díky a držím palce, ať se všem peníze vrátí!

  • Tibor
    Publikováno 17.4.2017 20:49
    Tibor
    Reagovat
    Autor

    Je to podvodný broker,nikdy v životě s ním neobchodujte!Klidně mají pobočku v Praze,lákají lidi,aby poslali co nejvíce peněz na účet a když peníze chcete zpět,tak vám s klidem řeknou,ano my víme že peníze tady máte,ale není v našich silách abyste je dostal zpět,to vše záleží na Kypru!

  • Zdeno
    Publikováno 21.4.2017 14:12
    Zdeno
    Reagovat
    Autor

    No tak tady to máte lidi,přesně tak jak píše pán,že drží palce aby vám poslali peníze,je to něco hrozného v dnešním finančním světě.Ano,zadržují vaše peníze a nechtějí je posílat.Vy dříve zešedivíte než je dostanete a nehleďe k tomu,kdyby se vám nedej bože něco stalo,nikdo v životě už je nevybere.To dá rozum že jo?Protože jenom vy víte heslo.Tak nastává otázka,kdo s penězi manipuluje a kde končí!

  • Pavel
    Publikováno 25.4.2017 20:18
    Pavel
    Reagovat
    Autor

    Měl jsem u IronFX 4 forexové .účty po dobu asi 5 měsíců,založené přes Zimmillo. Všechny byly ztrátové.
    Celková ztráta přes 25%. Z jednoho účtu 4 258 USD zbylo v průběhu několika dnů jen 93 USD.
    Podobně dopadlo i několik dalších mých známých investorů.
    Garance nejsou žádné !!! Na to ale web upozorňuje,že přijít o všechny vložené prostředky !!! To investoři velmi podceňují, protože podlehnou dobře cílené reklamě a vidině vysokých zisků na základě prezentovaných výnosů. Smlouvy na otevření účtů jsou jen v angličtině. V článku č.22 smlouvy “Omezení odpovědnosti společnosti” je uvedeno, že společnost investorovi téměř za nic neručí !!! To si investoři většinou ani nepřeloží a nikdo je na to ani neupozorní. Spíše naopak jim zástupci Zimmillo tvrdí,že riziko není tak velké.
    Tato investice je obrovské riziko !!! Po svých špatných zkušenostech jsem požádal o vrácení zbývajících finančních prostředků. Peníze jsem dostal do 5-ti dnů.
    IronFX a Zimmillo již nikdy více.

  • Tomáš
    Publikováno 27.4.2017 16:41
    Tomáš
    Reagovat
    Autor

    Pokud bude někdo podávat na tuto firmu žalobu prosím o info. Rád se přidám. tomas.je(zavinac)seznam.cz
    Děkuji.

  • Jarda
    Publikováno 26.5.2017 13:19
    Jarda
    Reagovat
    Autor

    Zdravím. 15.5. jsem zažádal o výběr vkladů + profit a uzavření účtu. Od té doby nic, account manager slíbil, že prověří a zatím žádné info. Moje žádost má status Waiting for processing. U Dukascopy jsem měl peníze do 48h na účtu. Zvažují oficiánlí kroky, protože mi drží docela odst peněz, které chci dále investovat. Napřed ČNB, pak CYP a UK autority.

  • Zdeno
    Publikováno 8.6.2017 18:33
    Zdeno
    Reagovat
    Autor

    Sice nevím kolik to je dost peněz,ale připravte se na dlouhý maratón.Všechny peníze vám rozhodně nepošlou!Jeden výběr trvá cca 2měsíce a to v částce nejlépe 25000 tisíc kč.Prostě tak to u nich chodí! A neuděláte vůbec nic,v podstatě můžete být rád,že vůbec peníze dostanete zpět!Je to velmi neseriozní broker!

  • Packa
    Publikováno 4.7.2017 20:23
    Packa
    Reagovat
    Autor

    Prosím, vyhněte se jim obloukem, podvodníci prvního kaibru. Ani korunu tam nedávejte, neuvidíte ji už nikdy!!!! Mám vlastní zkušenosti a páni, kteří to organizují, brzy zapláčou….taky na ně přijde.

  • Vložit komentář