Aktualizováno

Recenze ALPS Markets Zkušenosti s brokerem AlpsMarkets, poplatky, diskuze

Hodnocení:
20%
Hledáte nejlepšího brokera?
SROVNÁNÍ BROKERŮ

Oslovil vás broker Alps Markets s investiční nabídkou? Nebo jste se k němu dostali přes reklamu, která slibuje snadné zhodnocení peněz? Pokud jste odpověděli kladně, tak si dejte velký pozor! Jedná se o potenciálně nebezpečnou firmu se špatnou pověstí. Více zjistíte v této recenzi!

Recenze Alps Markets ve zkratce

POZOR! Alps Markets je nedůvěryhodný broker bez licence. Tento broker nemá povolení poskytovat investiční služby v Česku.

Alps Markets je brokerská společnost, která umožňuje obchodování CFD kontraktů přes jednoduchou webovou aplikaci. Aplikace obsahuje asi 100 instrumentů, mezi kterými jsou měny, indexy, komodity, akcie a kryptoměny.

Ve srovnání s konkurencí je AlpsMarkets podprůměrný, a především drahý broker. U brokera totiž zaplatíte poplatek za vypořádání obchodu (0.5 %), za výběr (minimálně $30), za neaktivitu ($500 měsíčně) a servisní poplatek (0.5 % měsíčně). K tomu si připočítejte ještě vysoké spready a swapy.

Alps Markets funguje teprve několik měsíců, ale už nyní má pověst nekvalitního brokera. Důvodem je nejen chybějící licence, ale také neznámý provozovatel webu a vazba na podvodné reklamy.

Výhody

  • Jednoduchá obchodní platforma

Nevýhody

  • Nedůvěryhodný broker bez licence
  • Extrémně vysoké poplatky
  • Nepodporuje CZK
  • Na brokera odkazují podvodné stránky

Hodnocení brokera Alps Markets: 20%

Základní informace o Alps Markets

Název Alps Markets / AlpsMarkets
Licence pro EU NE
Provozovatel Neznámý
Nabízené produkty CFD (akcie, forex, indexy, komodity, kryptoměny)
Platforma Alps Markets (webová)
Poplatky za obchodování 0.5 % + variabilní spready a swapy → srovnat s konkurencí
Komisní poplatky Ano
Poplatek za neaktivitu Ano
Poplatek za výběry Ano
Platební metody Platební karty
Měna účtu 3 (USD, EUR, GBP)
Demo účet Ne
Minimální vklad 250 USD
Minimální obchod 25 USD
Čeština Ano
Sociální obchodování Ne

Co nabízí Alps Markets

Hned na úvod musíme zdůraznit jednu důležitou věc:

U brokera Alps Markets se obchodují pouze CFD kontrakty. Reálné akcie, kryptoměny ani komodity u brokera nepořídíte. Nejedná se tedy o tradiční obchodování na burze, ale spíše o „sázení“ na budoucí vývoj měnových kurzů, cen akcií, komodit a kryptoměn.

Platforma Alps Markets

Platforma Alps Markets

CFD jsou vhodné zejména pro krátkodobé spekulace na růst nebo pokles ceny vybraného instrumentu. Pro dlouhodobé investice se rozdílové smlouvy příliš nehodí, protože se obchodují s finanční pákou, a navíc se u nich platí swapový poplatek (obojí vysvětlíme později).

Prostřednictvím CFD kontraktů broker nabízí asi stovku instrumentů z 5 kategorií:

  • 33 měnových párů – EUR/USD; USD/CHF; GBP/USD; USD/JPY, USD/CAD…
  • 45 akcií – BASF, Google, Apple, Facebook, Microsoft, Amazon, Coca-Cola…
  • 6 komodity – zlato, stříbro, ropa, zemní plyn, pšenice, měď
  • 14 indexů – SP500, DAX30, NASDAQ Composite, DJIA, NIKKEI 225, FTSE…
  • 6 kryptoměn – Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Ripple, Bitcoin Cash

Pokud koupíte CFD na zlato, tak žádné fyzické zlato nezískáte. Kontrakt ale kopíruje tržní cenu zlata, takže vyděláte (nebo proděláte) prakticky stejně, jako byste obchodovali skutečné zlato.

Obchodování u brokera AlpsMarkets

Obchodní platforma

Obchodování u AlpsMarkets probíhá přes webovou platformu, která se nemusí stahovat ani instalovat. Platforma je opravdu jednoduchá, ale obsahuje jen základní funkce a dva typy objednávek:

  • TradeIn (Obchodování): Nastavíte pouze velikost investice a objednávka se ihned zrealizuje za aktuální kurz.
  • Entry order (Vstupní objednávka): Nastavíte velikost investice a kurz, při kterém se má transakce spustit. Objednávka se zrealizuje až v okamžiku, kdy cena instrumentu klesne / vzroste na požadovanou hodnotu.

K dispozici jsou také pokyny pro automatické ukončení transakce:

  • STOP LOSS: Příkaz pro automatické ukončení ztrátové pozice. Stačí zadat finanční ztrátu, při které se má obchodní pozice ukončit.
  • TAKE PROFIT: Příkaz pro automatické ukončení ziskové pozice. Stačí zadat finanční zisk, při kterém se má obchodní pozice ukončit.

Jak obchodovat u AlpsMarkets?

Vyberte instrument, který chcete obchodovat. Zobrazí se graf a panel pro zadávání objednávky. V tomto panelu nastavíte velikost investice a směr vaší pozice: BUY (očekáváte růst ceny) nebo SELL (očekáváte pokles). Objednávku potvrdíte přes tlačítko INVESTOVAT.

Probíhající obchody se zobrazují v rámečku Otevřené pozice, kde uvidíte také aktuální zisk nebo ztrátu. Každou transakci můžete kdykoli ukončit.

Finanční páka

CFD se obchodují s finanční pákou. Páka 1:100 například znamená, že objednávka je 100krát vyšší než samotná investice. Díky tomu jsou všechny zisky i ztráty stokrát vyšší než při obchodování bez páky.

Finanční páka přináší řadu výhod, ale zároveň zvyšuje celkové riziko. Stačí se podívat na jednoduchý příklad: Pokud otevřete obchod s pákou 1:100 a cena instrumentu se změní o 1 % proti vaší pozici, tak ztratíte celou investici (100 x 1 %).

Vysoká páka nepatří do rukou začátečníků. Proto také evropský úřad ESMA vyžaduje, aby brokeři omezili pákový efekt pro neprofesionální klienty (maximálně 1:30). Jenže finanční páka u AlpsMarkets je mnohonásobně vyšší:

Měli bychom zdůraznit, že obchodování s finanční pákou není nic jiného než obchodování s vypůjčenými penězi. S pákou 1:100 platíte jen setinu celkové objednávky, zatímco zbytek jsou peníze od brokera.

Vytvoření účtu a verifikace

Registrace probíhá přes krátký formulář, do kterého vyplníte email, vaše jméno, telefonní číslo a libovolné heslo. Ihned po odeslání údajů je účet aktivní a můžete začít obchodovat.

Registrace u AlpsMarkets

Registrace u AlpsMarkets

Problém ovšem nastává ve chvíli, kdy zažádáte o výběr peněz. Broker vám žádost zamítne a vyzve vás k ověření identity.

Ověření probíhá tak, že na svůj účet nahrajete kopie 4 osobních dokumentů:

  • Platný doklad totožnosti (občanský průkaz, řidičský průkaz nebo pas).
  • Kopii použité platební karty. Na kopii musí být vaše jméno, datum platnosti a 4 poslední číslice z čísla karty. Ostatní údaje včetně CVV na zadní straně by měly být zakryté.
  • Doklad pro ověření adresy, který není starší než 3 měsíce. Využít lze účet za služby (energie, internet, telefon…), popřípadě bankovní výpis.
  • Ručně podepsané potvrzení o provedeném vkladu.
Alps Markets není důvěryhodný broker, takže mu žádné kopie raději neposílejte! Jen tak budete mít jistotu, že nedojde ke zneužití osobních údajů. Praktický příklad krádeže identity zdokumentoval například Josef Klíma ve svém pořadu Záhady.

Vklady a výběry

Obchodní účet může být vedený v USD, EUR nebo GBP. Vedení účtu v korunách broker nepodporuje, takže se nevyhnete poplatkům za převod měny. Měnu účtu si nastavíte v průběhu registrace.

Pro vklad peněz se nabízí 3 platební metody:

Má to ale háček. Když kliknete na záložku Deposit pro vklad peněz, tak se vám ihned zobrazí okno pro platbu kartou. Platforma vám vůbec nenabídne jiné platební metody.

Minimální částka pro vklad je 250 dolarů.

Výběry peněz jsou podmíněné ověřením identity. Dokud tedy svůj účet neověříte, tak vám broker výběry nepovolí. Platební metody ani limity pro výběry broker neuvádí.

Vklad lze provést pouze platební kartou

Vklad lze provést pouze platební kartou

Poplatky u Alps Markets

Poplatky u brokera Alps Markets jsou extrémně vysoké. Bez nadsázky musíme konstatovat, že se jedná o jednoho z nejdražších CFD brokerů, se kterým jsme se kdy setkali. Malou útěchou je, že všechny poplatky jsou vypsané v obchodní smlouvě, což u brokerů bez licence nebývá zvykem.

Pojďme se nyní na jednotlivé poplatky podívat:

Poplatky za obchodování:

  • Poplatek za obchod: Za každou transakci (ziskovou i ztrátovou) si broker naúčtuje poplatek 0.5 %. Maximální výše poplatku je 5 dolarů za obchod.
  • Rozdíl nákupního a prodejního kurzu (spread): Spready u Alps Markets jsou variabilní, takže se neustále mění. Ve srovnání s konkurencí jsou spready poměrně vysoké, ale neplatí to u všech aktiv. Třeba u Bitcoinu je rozdíl nákupní a prodejní ceny jen 100 dolarů.
  • Poplatek za obchodování přes noc (swap): Poplatek se platí jednou denně u pozic, které držíte i po uzavření trhu. Velikost denního swapu bývá přibližně 0.03 %. U kryptoměn je ale denní swap neuvěřitelných 3 až 5 %!

Srovnání poplatků

Jak si stojí broker Alps Markets v porovnání s prověřenými brokerskými společnostmi? Níže naleznete podrobné srovnání spreadů u vybraných instrumentů:

 alps_marketsXTBPlus500eToro
EUR/USD3.0 PIP0.9 PIP
0.8 PIP
1.0 PIP
S&P 5000.90 $
0.60 $
0.70 $0.75 $
Bitcoin
0.20 %
0.28 %0.30 %2.00 %
Tesla
Nelze
obchodovat
0.44 $
0.35 $
2.17 $
Zlato0.99 $
0.30 $
0.41 $0.45 $
Revize 14.5.2023, výše poplatku se může měnit.
 Recenze XTBRecenze Plus500Recenze eToro
Revize 14.5.2023, výše poplatku se může měnit.

Administrativní poplatky:

  • Poplatek za výběr: Za každý výběr peněz zaplatíte poplatek 3.5 % (minimálně však 30 dolarů).
  • Servisní poplatek za údržbu: Alps Markets vám každý měsíc strhne 0.5 % za údržbu účtu.
  • Poplatek za neaktivitu: Pokud bude váš obchodní účet 2 měsíce neaktivní, tak si broker začne účtovat poplatek za neaktivitu ve výši 500 USD/EUR/GBP za měsíc.

Vzdělávání a demo účet

Obchodování CFD bez důkladné přípravy nemá smysl. I když to vypadá jednoduše, dlouhodobě profitovat dokáže asi jen 20 % traderů!

Testovací demo účet ani výukové materiály broker Alps Markets nenabízí. Na platformě je pouze nástroj POPULARITA, který ukazuje, jak obchodují ostatní tradeři. Řídit se tímto ukazatelem je ale nesmysl, protože většina obchodníků prodělává. Určitě tedy nechcete jít s davem, že?

Na platformě jsou také cenové aletry, které se skrývají pod záložkou UPOZORNĚNÍ NA CENU.

O společnosti Alps Markets

Prioritou při výběru brokera by měla být důvěryhodnost. A právě v této oblasti máme s Alps Markets největší problém.

Na oficiálním webu ani v obchodní smlouvě není uvedeno, kdo je provozovatelem webu a kde provozující společnost sídlí.

Jak Alps Markets vydělává?

Broker Alps Markets vydělává na poplatcích, ale může profitovat také na ztrátě svých klientů. CFD kontrakty se totiž neobchodují na burze, ale na uměle vytvořeném trhu, který řídí broker.

Co to znamená pro obchodníky?

Broker tvoří protistranu vašich obchodů, takže peníze, které při obchodování ztratíte, získá broker a naopak. Mezi brokerem a jeho klienty existuje střet zájmů, a proto si dejte velký pozor na všechna investiční doporučení a rady obchodních manažerů!

Zkušenosti s Alps Markets

Zahraniční internetové recenze hodnotí Alps Markets jako nedůvěryhodnou a nebezpečnou společnost. Na brokera totiž odkazují podvodné stránky, které slibují snadné a rychlé zhodnocení peněz. Jedním z těchto podvodů je například Bitcoin Buyer, který láká na „ziskový“ obchodní software.

Jak Bitcoin Buyer láká k Alps Markets?

Bitcoin Buyer je webová stránka, která vykazuje typické znaky podvodu – na stránce BitcoinBuyer například naleznete celou řadu smyšlených komentářů a nepravdivých informací.

Bitcoin Buyer

Bitcoin Buyer

Na webu jsou také prvky, které návštěvníky tlačí k rychlé a nepromyšlené registraci do systému nebo kalkulačka budoucích výdělků, podle které nemohou být obchodníci nikdy ve ztrátě.

Po vyplnění registračního formuláře dojde k automatickému zřízení obchodního účtu u brokera Alps Markets.

Dalším varovným signálem je používání programu Anydesk (viz sekce Kontaktujte nás na oficiálním webu brokera).

Programy typu Anydesk nebo TeamViewer umožňují cizím lidem na dálku ovládat váš počítač, čehož zneužívají internetoví podvodníci. Pokud by vás zajímalo, jak tyto podvody fungují, tak doporučujeme článek Továrna na podvody.

Zkušenosti podvedených lidí najdete také v komentářích pod recenzemi CTXPrime nebo WDC Markets. Také tito brokeři nemají licenci, loví nové klienty přes podvodné reklamy a využívají program Anydesk.

Co klienti oceňují:

  • Jednoduchá a přehledná platforma

Co klienti kritizují:

  • Nedůvěryhodná společnost
  • Vazba Alps Markets na internetové podvody
  • Extrémně vysoké poplatky

Na co si dát pozor?

  • Broker nemá licenci a neuvádí důležité informace o provozovateli.
  • Alps Markets profituje na vaší ztrátě, takže pozor na investiční rady a tipy od brokera.
  • Broker vyžaduje kopie osobních dokumentů.
  • Znaky podvodu (program Anydesk, vazba na podvodné reklamy a podobě).

Závěrečné shrnutí

Alps Markets je nedůvěryhodný broker bez licence, kterého propagují podvodné reklamy. Obchodování u této společnosti vám proto zásadně nedoporučujeme.

Pokud vás obchodování přes internet láká, tak si vyberte kvalitního a ověřeného brokera. Začátečníkům také doporučujeme testovací demo účet, na kterém si můžou obchodování nezávazně vyzkoušet.

Máte zkušenosti s Alps Markets? Podělte se o ně s ostatními a napište nám dolů do komentářů!

Kde obchodovat?
Přehled populárních CFD brokerů, kteří jsou prověřeni tisícemi českých obchodníků:
ZPŮSOB ŘAZENÍ
1

XTB

Broker roku
95
Měna účtu
CZK, USD, EUR
Minimální vklad
0 Kč ($0)
CFD v nabídce
2 000+
Čeština
ANO
Demo účet
ANO

Výhody / nevýhody

  • Licencovaný broker
  • Nabízí akcie, ETF a CFD
  • Nízké nebo nulové poplatky
  • Zlomkové akcie (investice od €1)
  • Podporuje češtinu a platby v CZK
  • Poplatek za výběry pod 3 000 Kč
  • Vyšší zdanění českých dividend
Recenze
Vyzkoušet XTB
4000+ našich čtenářů si vybralo XTB
Služba CFD. 77% ztrácí peníze
2

eToro

90
Měna účtu
USD
Minimální vklad
$100
CFD v nabídce
5 000+
Čeština
Částečně
Demo účet
ANO

Výhody / nevýhody

  • Licencovaný broker
  • Nabízí akcie, ETF, krypto a CFD
  • Reálné akcie a ETF bez poplatků
  • Zlomkové akcie (investice od $10)
  • Kopírování ostatních obchodníků
  • Čeština není kompletní
  • Účet je vedený v dolarech
  • Nepodporuje výběry v CZK
  • Složité výběry kryptoměn
Recenze
Vyzkoušet eToro
2000+ našich čtenářů si vybralo eToro
Služba CFD. 51% ztrácí peníze
Měna účtu
CZK, EUR
Minimální vklad
30 Kč (€1)
CFD v nabídce
9 000+
Čeština
ANO
Demo účet
ANO

Výhody / nevýhody

  • Licencovaný broker
  • Nabízí akcie, ETF a CFD
  • Reálné akcie a ETF bez poplatků
  • Zlomkové akcie (investice od 25 Kč)
  • Podporuje češtinu a platby v CZK
  • Vyšší swapy u některých CFDs
  • Nenabízí české akcie
  • Akcie nelze převést k jinému brokerovi
Recenze
Služba CFD. 68% ztrácí peníze
Našli jste v textu chybu či nepřesnost? Dejte nám vědět.
Upozornění: CFD (rozdílové smlouvy) jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem vzniku finanční ztráty. U 68 - 89% účtů retailových investorů došlo při obchodování s CFD ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak CFD fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků. Informace na screenshotech z platforem jsou pouze ilustrativní.

Diskuze

  • Naletěl
    21.10.2021 12:04
    Naletěl
    Autor

    Dnes volal s Alps Marketu č. 720615805 a chtěl se spojit přes Anydesk,když se
    mu řekl že ani náhodou že mi mínule někdo stahoval data s počítače, jedině
    se připojim přes email tak rychle zavěsil. Pak jsem zjistil když jsem se chtěl přihlásit na svůj učet AM že neexistuje.

    • Anonym
      26.5.2022 17:19
      Anonym
      Autor

      Bacha! Už zase vylézají. Dnes telefonát, nějaký Richard, a sdělení, že na účtu mám u nich pře 20 000 dolarů. Podotýkám za 1 rok! Potřebují mi je převést a k tomu potřebují četovat přes anydesk nebo teamviewer. Nevím jak četovat. To snad ani nejde. Potřebují mé číslo účtu. Sdělila jsem, že by ho měli mít s první investicí, zaplaceno převodem z účtu – tu už jsem oželela, nebylo to moc. Prý nemají, banka jim to poslala kartou. Další blbost, jakou kartou? Chvilku jsem si s ním hrála, že mi nejde stáhnout ani anydesk, ani teamviewer. Chtěla jsem, aby mi informace, jak se k částce dostat zaslal mejlem. To prý nejde, mohl by se mi někdo do mejlu vlámat. Nejdřív líčil, že jedno vlámání zažil před 7 lety. Když jsem argumentovala, že je malá pravděpodobnost, že by se to opakovalo zrovna u mne, najednou těch případů bylo kolem 50 a chce mne chránit. Nakonec jsem ho tak naštvala, že mi řekl: Jsou to vaše peníze, tak si dělejte, jak chcete. Nelíčím tu škálu medových řečí.

  • okradený
    4.10.2021 13:31
    okradený
    Autor

    Společnosti Alps Markets jsem naivně naletěl a na zkoušku jim zaslal minimální vklad 250 USD. Platba proběhla z kreditní karty a hned následně mne banka informovala, že došlo k pokusu o další a podstatnější výběr od neznámé osoby. Kartu jsem okamžitě blokoval a nechal zrušit. Po této negativní zkušenosti jsem společnost Alps Market opakovaně žádal o zrušení účtu a vrácení vkladu, a to v souladu s dostupnými obchodními podmínkami (z mojí strany ještě nedošlo k žádnému obchodu). Od té doby se mi již nikdo neozval a na žádné z telefonních čísel jsem se nedovolal. Jedná se zjevně o neseriózní společnost, která systémově okrádá své klienty.

  • Anonym
    7.9.2021 19:45
    Anonym
    Autor

    Tak že lidi je nás hodně co jsme naletěli,tak se spojíme?

  • Anonym
    30.8.2021 22:35
    Anonym
    Autor

    Mne taky zmanipulovaly 2 ženské údajně z BG, ale podle předvolby telefonu, z které jedna dokonce za pár dní zavolala, aby ze mě vymohla potvrzení o platbě, jsou v Rusku. Přitom peníze (50 E) odešly na účet v Bratislavě, fy Coindeck. Když jsem se tam dotazovala v ČJ i v AJ, odpověděli, že neví, kde můj vklad skončil a napsali mi kód tzv. peněženky, v které ho mám, ale jak se k ní dostat, prý NEVÍ. Manipulantky v Alpsmarkets mi nastavily na platební bráně 250E, když jsem se ohradila, že míním investovat 50E, tak to pohotově upravily – prostě malá domů! Ten support v Alpsmarkets nereaguje už 2 měsíce od vkladu, i když jsem žádala z důvodu nuly na vytvořeném účtě na mé jméno a poslala všechny dokumenty, co si poroučejí, tak nic. A ta ženská, co mi popré volala, si moje E-maily čte – dle potvrzení o přečtení E- a také už nereaguje. Takže bye bye moje peníze. Mám na sebe vztek kvůli naivitě.

  • X.
    21.7.2021 13:35
    X.
    Autor

    Nikdy jsem nevěřila,že se mi něco takového může stát a už je to tady.Stejný scénář .Fuč 250 i když jsem zablokovala kartu.Nevím co bude za dva měsíce,protože peníze nepošlu ,dál už nemyslím. Stačilo ,když jsem nemyslela před akcí. Držme se a věřme,že boží mlýny melou….

  • Anonym
    15.7.2021 18:34
    Anonym
    Autor

    Mám stejnou zkušenost. Kontaktovala mě česky mluvící údajně Bulharka, podle tel. čísla na stránce podpory má předvolbu Ruska, příp. Kazachstánu. Ta ženská mi ještě po urgenci nevložených 50E na vytvořený účet ani po týdnu zavolala a poručila zaslat na E-m potvrzení o platbě. Od té doby žádná odezva, ani po několika stížnostech na podporu. Podvodníci, kontaktovali mě po 2 měsících od 1. mé reakce na inzerci v sociální síti. Doufám, že nebudou vykrádat dál.

  • Mary
    12.7.2021 17:59
    Mary
    Autor

    Dobrý den, podařilo se Vám prosím někomu najít způsob, jak zrušit účet, když se emaily od nich vrací nebo zrušení účtu nepotvrdí, o což jsem je požádala, abych mohla být v klidu? Mám kontaktovat nějakou instituci a kterou, že mi brání se odregistrovat tim, že zadali pro zrušení účtu neplatný email ? Že je to proti lidským právům.. To je asi netrápí, ale jak mít klid, aby mě za dva měsíce nezačali nahánět pokutou za to, že je účet neaktivní … Emailu jsem poslala několik. V češtině i v anglickém jazyce. Ještě v den registrace jsem zažádala písemně o zrušení účtu na tři různé emailové adresy. Z té kde se maji účty rušit, se vrátilo jako nedorucene. Děkuji

    • Magda
      15.7.2021 13:08
      Magda
      Autor

      Stalo se me to samé. Ustoupit nejde protože e-mail neexistuje a číslo které uvádí ani nevyzvaní. A údajný poradce me posila nechutné sexuální zprávy a o mem ustoupeni nebo radě nepadne ani slovo. Jediné co mě poslal je prý jméno jeho vedoucího “Ing Petr Koukal”. Pokud někdo na něco přijde prosím kontaktujte mě na e-mailu: vesela.skippy.mpd(zavinac)seznam.cz

      • Anonym
        20.7.2021 14:08
        Anonym
        Autor

        6 dnů po založení účtu jsem se dostala na tuto diskuzi a obratem jsem na adresu support@alpsmarkets.com s odvoláním na občanský zákoník a 14 denní zákonnou lhůtu na odstoupení od smlouvy smlouvu vypověděla. Výzvy jsem opakovala . Rovněž i na jejich stránce, kde je lze taky kontaktovat, ale jen jednostranně. Do včera bez odezvy. Do včera! Dnes kontakt po telefonu, tak jsem zvědava. Příště bude pan “Jan Varga” volat pozítří. Budu informovat.

        • Anonym
          22.7.2021 18:07
          Anonym
          Autor

          Jak jsem čekala, nezavolal.

      • Anonym
        20.7.2021 14:13
        Anonym
        Autor

        Mám smůlu, že jsem stará baba, takže nemůžu podobné sexistické zprávy čekat. To je vtip!
        Nejmenoval se váš kontakt Jakub ŠIMEK? Zkuste je bombardovat na této adrese: support@alpsmarkets.com

  • sisi
    2.7.2021 13:17
    sisi
    Autor

    Dobrý den tak jsem uvěřil a poslal peníze a registroval se.Naštěstí jsem se rychle vzpamatoval a kreditku zablokoval.Co mě ale zajímá jestli mohou po mě vymáhat poplatky za vedení účtu a neaktivitu účtu???
    Nemají moji občanku ani jinou žadnou kopii,pouze jmeno,adresu datum narození.

    • Anonym
      20.7.2021 14:20
      Anonym
      Autor

      Pokud nemáte přístup ke svému účtu, tak asi ne. Zkuste zadat na jejich stránce Přihlášení alpsmarkets své – údaje emailovou adresu a heslo, příp. vám zašlou heslo nové a na svůj účet byste měla vidět. Pak můžete vkládat další peníze, nebo polovinu za 30 doláčů !!! odebrat. Já to nezkoušela, ale účet jsem viděla.

  • Lojzina
    25.6.2021 1:03
    Lojzina
    Autor

    Vidím, že je nás víc kdo naletěli. Kdyby mi někdo před měsícem řekl, že se mi něco podobného stane, tak bych mu nevěřila. Chtěla jsem si přilepšit a investice 240 euro mi přišla ještě přijatelná. Ovšem potom vše probíhalo tak rychle a údajný pan Šimek mě velice obratně obral o částku vyšší než 100 tis. současně si zažádal o úvěr -( o tom jsem se dozvěděla následně), který byl naštěstí zamítnutý. Jinak bych ještě splácela úvěr. Těch 250 eur je v peněžence na Anycoinu a mé veškeré úspory na Alpsmarkets . A To mám strach, jestli na mě ještě nevyjukne něco sjednaného na mé osobní doklady. Maily se vrací, jako nedoručitelné. Nevzdávám to, ale ……???? Hospodářská kriminálka toho eviduje dost, někteří přišli i o víc jak půl milionu, ale jestli se něčeho dočkáme je ve hvězdách. Myslím, že by to měl každý s touto zkušeností nahlásit PČR, pokud toho budou mít víc, možná se to pohne alespoň tím směrem, že ti hajzlíci nebudou okrádat další lidi.

    • Anonym
      9.7.2021 17:03
      Anonym
      Autor

      Asi jsem taky naletěl. Všechno probíhalo v pořádku až do konce .Pak ale požádali o zkušební převod a na konec nejsou k sehnání. přišel jsem asi o 83000,- Mam sice na svém účtu investováno, ale asi se k tomu nedostanu

  • Anonym
    8.6.2021 19:15
    Anonym
    Autor

    Dobrý den. Také jsem s pomocí operátorky přes podvodnou reklamu poslal do AlpsMarkets 250 EUR. Mluvil jsem s poradcem Jakubem Šimkem, který mi zavolal a žádal jsem ho o zrušení smlouvy a vrácení peněz. Říkal, že musí proběhnout ověření. Poslal jsem mu kopii OP, kreditky vč. kódu CVV a SIPO. Jěště mě natočil přes web kameru. Řekl, že se mi ozve až proběhne ověření. už se neozval i když ověření na webu je vedeno jako provedené ve všech položkách. Když jsem si uvědomil, že jsem naletěl, zablokoval jsem kreditku, ze které odešly peníze. Má smysl napsat na e-mail AlpsMarkets žádost o zrušení smlouvy? Děkuji za informace jak postupovat. S pozdravem Josef

    • pitomec
      9.6.2021 15:35
      pitomec
      Autor

      Neodpovídají ani na kontakt na své vlastní stránce, kde vám “chtějí radit”, ani na mejly, jdou zřejmě do spamu. Jen tak jsem si zadal jméno Jakub Šimek a vyběhl mi jeden exportní manažer a jeden bez specifikace, oba pod LinkedIn. Zadal jsem Jakub Šimek LinkedIn a je tam mnoho Jakubů Šimků. Buď záměrně si někdo vzal jejich jméno, nebo ……? I druhá možnost může platit. Logicky když si budete ověřovat jméno Jakub Šimek a vyběhne LinkedIn, tak ztrácíte na ostražitosti.

    • Anonym
      9.6.2021 15:41
      Anonym
      Autor

      Kdyby takhle ošidili nějakého politického hlavouna, nepochybuji, že by se z telefonních linek mezi policií, Europolem, Interpolem jen kouřilo. Pokud za něco tyhle organizace stojí, tak takové podvodníky zlikvidují. Stačí jim jeden, dva šikovní hekři.

    • pitomec
      11.6.2021 15:49
      pitomec
      Autor

      Na svůj(?) účet jsem se dostal, zadal heslo, chtěl výběr 50% z částky, ale k identifikaci chtějí scan pasu, scan plat. karty. A protože už nedám scany čehokoliv, mají smůlu. Doklad bych ještě pochopil, ale kartu už ne. Takže nic.

    • Anonym
      24.6.2021 11:38
      Anonym
      Autor

      Pokud si Vás vyfotil přes web a poslal jste mu OP pak hrozí, že si na Vaše jméno založil přes internet účet u jakékoliv banky v ČR…. být Vámi tak si obejdu banky

      • Anonym
        20.7.2021 14:43
        Anonym
        Autor

        Ptala jsem se na policii, zda lze z nekvalití fotky na PC vytvořit věrohodný falešný OP. Prý těžko.

  • Anonym
    7.6.2021 8:46
    Anonym
    Autor

    Minulý týden jsem se nachytala Alpsmarkets reklamou,neměla jsem na ni klikat,okamžitě jak stíhač mi byl založen u nich účet k obchodování viz.komentáře ostatních postižených touto nedůvěryhodnou společností.Nekomunikují jen volají z pochybných míst různými čísly telefonů obtěžujícími nabídkami,horší je,že peníze z účtu mi odešli a identifikace na jejich podbízivá slova byla poslána.Banka mi sama blokla platební kartu,ale transakce prošla,takže pápá cca Kč 6000,–.Na maily nereagují,jen chtějí další identitu a dokonce přes Anydesk nové poslání nové platební karty.Při opakované žádosti na jejich maily,aby mi zrušili účet a vrátili peníze zpět jen volají a chtějí se připojit ohledně identifikace,že ta poslaná nestačí,o zrušení účtu a vrácení peněz ani zmínka,jsou nedohledatelní a nevím,zdamne nebudou dále vydírat.

  • Jiri
    4.6.2021 12:36
    Jiri
    Autor

    Ahoj lidi, tak já taky naletěl.Nevíte někdo jak se toho zbavit?

    • Anonym
      5.6.2021 9:49
      Anonym
      Autor

      Jedině, pokud se do toho vloží policie, příp. Interpol. Ale musí to dotáhnout do konce.
      Ti šmejdi neodpovídají na mejly, ani na dotazy přímo na jejich stránce. A peníze jsou kdoví kde.

    • Jiří
      7.6.2021 21:47
      Jiří
      Autor

      Ahoj taky jsem naletěl.jak se toho zbavím. Dal jsem jen 250$ .a jak jste dali výpověď.ze nejde posílat jim email.jak dál pokračovat.moc dík Jiří

  • Pepa
    30.5.2021 7:19
    Pepa
    Autor

    Taky patřím do vaší skupiny Mne to stálo 176000kč. a navíc se drze pokusili přes můj účet zlegalizovat ukradené peníze pres 800000kč to se jim nepovedlo protože se mi rozsvítilo. Víte jak byli nasraní to byl odemne dobrý kousek bohužel mne tento žert stál viz zhora uvedenou částku.

    • pitomec
      31.5.2021 9:50
      pitomec
      Autor

      To je mi fakt líto. Málem jsem taky přišel o ještě vyšší částku. Ten původní minimální vklad oželím. Doufám, že boží mlýny domelou a oni dostanou přes tlamy.
      Hlavně pište na další weby, kdo můžete i do ciziny, do diskuzí varování před těmi šmejdy. Je třeba jim to hodně znepříjemnit, aby si už nikde neškrtli.
      V diskuzi jsou jmenovány ještě další firmy, asi odnože Alps Markets -Platinex a Margin Elite.

      • InvestPlus
        31.5.2021 9:58
        Autor

        Těch “odnoží” jsou bohužel desítky.

      • pitomec
        31.5.2021 14:16
        pitomec
        Autor

        Platinex je asi omyl, je to firma s IČO.

        • DZ
          30.6.2021 9:24
          DZ
          Autor

          platinex je také podvod, že?

      • Anonym
        31.5.2021 14:24
        Anonym
        Autor

        Tady jsou další podvodíci: CTXPrime, WDC Markets.

  • Ricci
    28.5.2021 16:41
    Ricci
    Autor

    Tak dnes jsem podal trestní oznámení na společnost Alpsmarkets na Policii ČR. Alpsmarkets po obdržené výpovědi nekomunikuje a pohyb na účtu je dva dny beze změny, stále 120€ zisku při 500€ investice. Na e-maily billing@alpsmarkets.com a support@alpsmarkets.com nikdo nereaguje.
    Počítají s 2 měsíční nečinností na účtu a vše pak inkasují. Je to podvod!!!

    • Anonym
      29.5.2021 14:22
      Anonym
      Autor

      Taky jsem včera učinil oznámení na PČR. Ani ne tak kvůli osobní ztrátě, ale kvůli tomu, aby jim pšenka nekvetla.

    • Anonym
      30.5.2021 8:16
      Anonym
      Autor

      neinkasují po dvou měsících, inkasují okamžitě a váš vklad velmi rychle převedou přes množství účtů kdoví kam.

    • Najivka
      30.8.2021 13:53
      Najivka
      Autor

      Také jsem přišel o peníze a mají i můj OP , zajímavé je to , že investice 500 dolarů a výdělek 110 dolarů a už nekomunikují. to asi dělají u každého. Když mi volají ,na každou mou otázku odpoví, dejte mi CVV kód.

  • Ricci
    25.5.2021 18:09
    Ricci
    Autor

    Tak jak ostatní jsem pravděpodobně naletěl na sofistikované vystupování zaměstnanců Alpsmarkets. Po týdnu je zhodnocení 120$ při investici 500€,
    které odešly do Istanbulu, vše komunikováno v češtíně s východoevropským přízvukem. Slibováno až 80-100% zhodnocení s posláním 2000-5000€, které půjdou na jiný účet. Tímto telefonátem mě opravdu dostal a začal jsem na internetu zjištovat další informace.
    Kartu jsem zablokoval a v bance podal reklamaci na stornování platby, uvidíme co bude dál. Od Alpsmarkets už nechci vůbec nic.

  • Anonym
    20.5.2021 17:18
    Anonym
    Autor

    Obrátila jsem se během půl hodiny po odeslání peněz na svou banku, aby vymohla vrácení peněz z cílové banky v Estonsku – přes irskou banku s dobrými recenzemi. Jsem zvědava, jak to dopadne. Souhlasila jsem i s vratnými poplatky. Jsem blbá, že jsem si receze hned nepřečetla. Co to je za lidi, že klidně oberou i ty nejslabší – důchodce, kteří pro své děti a vnoučata chtějí investicí získat nějakou korunu. Je to odporné.

    • Anonym
      25.5.2021 14:04
      Anonym
      Autor

      Nakonec to dopadlo dobře, přes bankéře se mi peníze vrátily. Popsala jsem problém i obchodníkovi s komoditami (Anycoin), opakovaně jsem s odvoláním na Občanský zákoník vypověděla smlouvu – po 6 dnech, doufám, že se tím vyhnu poplatkům za nečinost.Já výpověď odeslala, mejl se mi nevrátil, znamená to že byl doručen a já dodržela zákonnou lhůtu k výpovědi smlouvy. Co udělají oni, je jejich věc. A ten základní vklad nejspíš už zpět nedostanu. V každém případě je o něj opakovaně budu uhánět. Denně a hodně dlouho.

      • InvestPlus
        25.5.2021 14:23
        Autor

        Dobrý den, díky za komentář. Jen mi tam nesedí ten Anycoin, jde totiž o prodejce kryptoměn, nikoliv komodit.

        • Anonym
          25.5.2021 14:38
          Anonym
          Autor

          Máte pravdu. Zvolila jsem špatný název. Upozornila jsem je na zajímavost a doufám, že je to trkne. V momentě, kdy mi na jejich účtu naskočila částka v bitcoinu, tato částka byla vybrána. Upozornila jsem je, že já to nebyla a ani bych to nestihla. Jak píšu, třeba i několikrát denně je budu bombardovat o vrácení vkladu.

          • Anonym
            25.5.2021 15:41
            Anonym
            Autor

            V příspěvku jsem se špatně vyjádřila. Nebudu žádat vrácení částky po Anycoinu, ale po AlpsMarkets. Anycoin se zdá být solidní firma, která mi poděkovala za upozornění na podvodníky z AlpsMarkets. Nebyla to jejich chyba.

      • Anonym
        9.7.2021 18:43
        Anonym
        Autor

        Na koho jste se obrátil?

  • Pavel P.
    19.5.2021 10:55
    Pavel P.
    Autor

    Je to banda podvodníků, když už se všeobecně ví, jakým způsobem páchají na důvěřivých lidech podvody, proč jim bankovní ústavy dovolí inkasovat platby, které byly učiněny podvodně. I když je platba okamžitě reklamována, stejně jim peníze odejdou. Proč nemají zablokované konto? Trestní oznámení také nemají vliv na jejich blokaci. Kolik ještě důvěřivců takhle naletí a oni si budou mastit trestnou činností kapsy ?

    • Anonym
      27.5.2021 20:29
      Anonym
      Autor

      Oni vám založí účet, který v okamžiku převedou na jiný kryptoměnový a tak pokračují přes další a další účty. Cílový nedohledáte. Čeština má pro to pěkný výraz – zm.di. A takových zm.dů je hodně. Proklínám je a ať jim je stejnou měrou zaplaceno.

  • Ali baba
    16.5.2021 19:00
    Ali baba
    Autor

    Zdravím lidi je to hnus taky jsem naletěl ale v bance ihned vše zablokováno ale jen si tak říkám jakým způsobem by mohli vymáhat ty nesmyslné poplatky

  • rebel
    15.5.2021 19:06
    rebel
    Autor

    Jak zrušit účet Alps Markets děkuji.

    • Anonym
      18.5.2021 17:18
      Anonym
      Autor

      Od těchto podvodníků jsem přišel ze svého účtu o 48.413,-CZK! Stejně jim tyto bezpracné peníze nejsou Požehnané – Boží mlýny melou pomalu, ale rychle!

  • Tonička
    15.5.2021 12:23
    Tonička
    Autor

    Podala jsem trestní oznámení na policii.
    Dobrý den, já jsem z toho úplně nešťastná. Také jsem zřídila účet i poslala všechny potřebné doklady. 250 Eur a navíc vybrali mě z účtu všechny peníze a založení účtu a vrácení peněz je v nedohlednu ,tak jako nám všem. Proto doufám, že policie pro nás něco udělá. Pokud to všichni nahlásí budou mít více důkazů na odhalení. Pomáhat a chránit !!!

  • ALPSmarkpodraz
    10.5.2021 13:13
    ALPSmarkpodraz
    Autor

    Kéž by šlo podat trestní oznámení na podvodné jednání a manipulaci.
    Okamžitě bych se přidal.

  • cecil
    8.5.2021 21:03
    cecil
    Autor

    Mám stejný problém jako ostatní na tomto webu. Převedení $250 z karty na neuvedený účet (transakce v internetbankingu identifikována jako:

    NET transakce: GBPay *finfuns, shen zhen shi, CHN. 264.43 USD).
    Na obchodním účtu Alps Markets nebyla provedena žádná transakce kromě vkladu – tedy žádný obchod. Proveden poklus o zpětný výběr částky.
    Účet u Alps Markets nelze ověřit i když jsem poslal všechny požadované doklady. Provedl jsem několik pokusů ověření i pokus o kontakt na info(zavinac)alpsmarkets.com. Neustále se vrací odpověď, buď že mail nelze doručit (MAILER-DAEMON), nebo že účet nelze ověřit. Požadované doklady pro ověření, tedy pas, výpis SIPO, debetní karta, odeslány. Karta tak, aby nešlo identifikovat ani číslo ani CVV. Následně jsem kartu trvale zablokoval.
    Obchodníkovi jsem posla poslední mail, že nelze ověřit účet a nemohu tedy s důvěrou investovat větší částky. Možná se ozve. To je vše.
    Naletěl jsem jako všichni tady – školácká chyba. Naštěstí snesitelná škoda. Na účet by se dostat neměli, už nemají jak. Pas jim je k ničemu a SIPO jim taky nepomůže.
    Tolik tedy k problému Alps Markets. Snad Vám moje chyba k něčemu bude.
    S pozdravem

    • ALPSmarkpodraz
      10.5.2021 13:07
      ALPSmarkpodraz
      Autor

      Jsou to podvodníci a manipulátoři.
      Bohužel pokud jim naletíte a důvěřujete, tak asi nic platné, jen zkušenost do života. Žádná zpětná vazba, nikam se nedovoláte. Jen mají zájem vysát z Vašeho účtu co nejvíce. Jsou to bezohlední gauneři.

  • Hawkehi
    27.4.2021 18:39
    Hawkehi
    Autor

    Jsem v tom taky, poslal jsem 250€ a nejde s tím nic dělat. Občas zavolá další rus a když si založím jiný účet tak mi prý vrátí peníze. Je to blbost a podvod !

  • Kosmo
    25.4.2021 20:03
    Kosmo
    Autor

    Prosím všechny co jsou nějak postižení u alps markets napište mne antiapls@post.cz

    • 2xtrouba
      7.6.2021 14:01
      2xtrouba
      Autor

      Dobrý den,
      psala jsem vám na uvedený e-mail,ale vrátilo se mi to jako nedoručitelné

  • a
    23.4.2021 9:25
    a
    Autor

    Dobrý den,
    dostal někdo peníze zpět? Máte prosím nějaký kontakt ?
    Děkuji

  • Anonym
    23.4.2021 9:18
    Anonym
    Autor

    Dobrý den, jsem na tom stejně, jak prosím tedy postupujete ? Banka nepomůže ? Máte právníka ? Děkuji

  • Platinex
    22.4.2021 18:58
    Platinex
    Autor

    Včera jsem se zaregistroval přes podobnou reklamu (jméno CFD Trader) u brokera Platinex (adresa platinex.co). Máte někdo nějaké zkušenosti? Nebo je to taky podvod?

    • InvestPlus
      23.4.2021 8:56
      Autor

      Dobrý den,

      Platinex je broker, který nevlastní povolení pro poskytování investičních služeb na území EU. Jde tedy o stejný případ, jako výše recenzovaný Alps Markets.

  • Anonym
    21.4.2021 8:30
    Anonym
    Autor

    Pozor jsou to podvodníci. Komunikují s Vámi přes vzdálenou zprávu a vyberou Vám kompletně vše co máte na účtu a to tak, že to vypadá jako by jste to poslali sami a dobrovolně. Nekomunikují. Volají dokud od Vás nedostanou peníze za účelem ověření Vaších finančních možností.
    A než se vzpamatujete jste na nule. Fungují přes ANDY DESK. Pryč od toho.

    • Pavel P.
      19.5.2021 11:06
      Pavel P.
      Autor

      Gauneři největšího kalibru, přesně tak jak Vy jsem naletěl i já. Vybílí Vám účet a i když okamžitě po zjištění v řádu hodin provedete reklamaci bankovní operace, nemá to na nic vliv. Banka určitě ví, že jsou to podvodníci a nechá platbu stejně na jejich účet odejít.

  • Anonym
    16.4.2021 14:41
    Anonym
    Autor

    Dobrý den, já jsem z toho úplně nešťastná. Také jsem zřídila účet i poslal peníze a všechny potřebné doklady. Teď se můžu mlátit do hlavy. A hledám cestu z toho ven. Nejde mi o 6000, ale ten strach z příp. poplatku. Měl tam být nastaven robot na obchodování…ale je v činnosti? Účet se nehýbe….
    Bože, co dělat?

    • InvestPlus
      16.4.2021 14:45
      Autor

      Tlačte na zrušení účtu a vrácení vkladu. U některých klientů v této fázi byl vklad vrácen, tak snad se to povede i Vám.

    • Fred
      16.4.2021 21:47
      Fred
      Autor

      Já bych se toho poplatku nebál. Jsou to šmejdi, co se schovávají a svoji identitu nikdy neprozradí. Tihle Vás k soudu nepoženou, pak by se totiž zjistitlo, kdo za tím vším stojí. A to oni nikdy neudělají.
      Tyhle poplatky vám postupně sežerou celý vklad, ale tím to obvykle končí. Hlavně už jim nic neposílejte.

  • Jeník
    15.4.2021 16:39
    Jeník
    Autor

    Dobrý den , zajímalo by mne zda mohou poplatek účtovaný za nečinnost (vámi zmíněných 500USD ) vymáhat soudně -pokud to vypadá, že obchodují nezákonně a porušují další zákony v této zemi. To že jsem tam poslal 250 USD oželím . Mám podat na jejich adresu nějakou jakože výpověď ? , nejaké “obchody”jsem již provedl, k ověření účtu ale nedošlo. problém bych neviděl v již ztracených financích, ale v následcích porušení jejich obchodních podmínek. Z toho vyplývá spousta otázek , je to platný smluvní vztah po registraci na jejich stránkách a po vložení financí ? protože i když víme ,že je to s největší pravděpodobností podvod , může se také stát že příjde dopis od nějaké právní kanceláře stím že máte platit atd… ani to nechci domýšlet…

    • InvestPlus
      15.4.2021 16:46
      Autor

      Dobrý den, zásadní jsou v tomto ohledu smluvní podmínky, které jste při registraci odsouhlasil. Pokud to v nich je, tak to samozřejmě vymáhat mohou.

    • Anonym
      27.4.2021 14:31
      Anonym
      Autor

      Zdravím také jsem vložila 250 EUR mělo dojít nějakým Jakubem Šimkem k ověření ,že jsem to já a už se mi neozval můj tel je 602415204 poku se můžeme nějak domluvi co s tím budu rada hezký den M.Podhradská

  • Pavel
    9.4.2021 11:54
    Pavel
    Autor

    Je to banda podvodníků, nic jiného. NEVĚŘTE JIM ANI NOS MEZI OČIMA.
    A jestli s nimi chcete obchodovat, mám pro Vás zajímavou nabídku:
    pošlete půlku peněz, které chcete poslat Alpsmarkets na charitu, půlku si nechte a jste v tom jenom za 50% ztráty, ne za 100% a ještě můžete mít hřejivý pocit, že jste pomohli :-)

  • Anonym
    8.4.2021 15:42
    Anonym
    Autor

    Obrátila jsem se na policii, ale jejich přístup je liknavý a vím naprosto s jistotou, že mi nepomohou, prostě Alpsmarket sídlí kdoví kde v cizině a nevím jaké páky má policie k tomu aby mohla zasahovat v cizině nebo zda je možná spolupráce s tamní policií, pokud firmu dohledají. Pokud nekomunikuje poradce Alpsmarketu a nedá se mu dovolat ani nereaguje na mail s žádostí o výběr a ověření účtu, jsou peníze ztraceny, bez vysvětlení mi zablokovali přístup k účtu.Poradce dobře ví, co provádí a provádí to dál, navíc operace prováděl přes AnyDesk, takže to vypadá, že jsem to prováděla já, takže určitě ví, že na něj nemohou.Vždy jsem byla opatrná, ale to, co jsem si způsobila teď si říkám, že to nejsem já, nemohu se z toho vzpamatovat, fakt jsem přišla o dost velké peníze.

    • Jeník
      15.4.2021 16:42
      Jeník
      Autor

      Dobrý den. No spíše bych se obával dalších poplatků např za nečinnost 500,-USD

    • Leonpajda
      19.5.2021 9:04
      Leonpajda
      Autor

      Přesně tak jsem naletěl i já. Jdou to podvodníci s zloději, kteří bez skrupulí okrádají důvěřivé lidi. Banky by neměli, když už existuje obecná zkušenost, této firmě vůbec dovolit inkasovat platby. Trestní oznámení, i když je relativně brzy po “transakci” učiněné nemá žádný efekt a ti lumpové kradou dál.

  • Anonym
    8.4.2021 13:47
    Anonym
    Autor

    AlpsMarkets podvod odeslali jsme 390 dolaru do dnes je po zadáni vyberu nevrátili nekomunikuji na telefonní číslo se dovolat nedá na maily žádná odezva pokud nezačnou komunikovat obrátím se na policii

    • InvestPlus
      8.4.2021 14:15
      Autor

      Rád bych se mýlil, ale s tímhle vám PČR fakt nepomůže.

      Pokud u brokera nemáte ještě ověřený účet a nebyl proveden žádný obchod, tlačte na přiděleného manažera, aby Vám vklad vrátil. Máme indicie, že v této fázi ještě lze peníze získat zpět.

  • Anonym
    7.4.2021 10:52
    Anonym
    Autor

    Zdravím všechny, co obchodují s Alpsmarket .POZOR, byla jsem zmanipulovaná, byly mi poskytnuty nesprávné informace o obchodování, poradce mně přiměl odeslat nemalou částku do jiné společnosti s tím, že se jedná o ověření účtu a peníze mi budou obratem vráceny zpět a že jsou firmy propojeny nestalo se, ale nakoupil u té firmy bitcoiny a převedl je zpět na můj účet u Alpsmarketu a když jsem chtěla peníze vybrat, psalo mi to, že účet není ověřen, žádala jsem o ověření účtu a vrácení peněz – BEZ ODEZVY, psala jsem maily na Alpsmarket a žádala o nápravu, nikdo se mi neozval, dovolat se tam nedá, dále mne poradce nabádal abych převedla peníze ještě k jiné firmě s tím, že provádí vrácení peněz a že se jedná o ověření účtu a že to musím udělat, abych získala peníze zpět, toto jsem v důvěře provedla, ale převedl je do bitcoinové peněženky, ke které nemám přístup. O všechny peníze jsem nevratně přišla. Asi jak se říká – neznalost neomlouvá. Takže pozor, Alpsmarket je zřejmě podle zpráv na těchto stránkách nedohledatelný. V současné době je můj účet neaktivní, zřejmě kvůli neověřenému účtu a budou mi srážet poplatky za neaktivitu.Nevíte někdo, jak postupovat, abych získala peníze zpět?

    • Anonym
      8.4.2021 13:52
      Anonym
      Autor

      Dobry den ověřeny učet máme ale peníze nedostaneme ani požádaní vyberu už měsíc čekáme komunikace žádná budeme podávat oznámeni na alpsmarkets

    • Anonym
      12.4.2021 21:34
      Anonym
      Autor

      Dobrý večer,
      jsem na tom úplně stejně jako vy, nahlásila jsem na Policii ČR a dala k dispozici všechny maily, tel. čísla ze kterých mi volali i číslo z anydesku. Zablokovala kartu a nastavila nové heslo pro internet banku.
      A teď se budu modlit, abych o všechny peníze nepřišla…

  • Jenda
    5.4.2021 18:09
    Jenda
    Autor

    Dobrý den omylel jsem se u téhle služby registroval. Nemají moji občanku ani jinou žadnou kopii. Učet nejde smazat co s tím?? peníze sem naštestí žadný neposlal. Nechat to být?? Volalo mi i několikrát číslo ze spojeneho kralovství když jsem stihl zvednou v telefonu nikdo nemluvil.

    • InvestPlus
      5.4.2021 18:39
      Autor

      Pokud nemají Vaše peníze ani osobní doklady, máte vlastně vyhráno. Jen Vás budou nějaký čas otravovat…

      • Jenda
        5.4.2021 20:01
        Jenda
        Autor

        Tak to jsem rad bal jsem se aby nevymáhali nějaký ty jejich kraviny co jsem se dočetl 500 dolarů když nebudu aktivní atd.. Mají pouze jméno email a kde bydlím a telefon to se tam automaticky vyplnilo to take nevadí?

        • InvestPlus
          5.4.2021 20:33
          Autor

          Poplatek za neaktivitu se sráží z obchodního účtu pokud je na něm kladný zůstatek. Proto se Vás týkat nebude.
          A co se týče těch osobních údajů, tak ty jsou bez kopií Vašich dokladů jen těžko zneužitelné.

  • Čert
    3.4.2021 17:39
    Čert
    Autor

    Dobrý den, narazil jsem na obchodní společnost Margin Elite / MarginElite. Mají téměř shodný web, jako Alps Markets. Je tam nějaká spojitost nebo jde o nesouvisející firmy?

    • InvestPlus
      3.4.2021 18:05
      Autor

      Dobrý den, pokud myslíte brokera Margin Elite (web marginelite.com), pak jde pravděpodobně o totožnou službu jen s rozdílnými názvy. Oba weby mají shodný obsah a identické obchodní podmínky. V kontaktech mají téměř totožná telefonní čísla. Navíc před MarginElite varoval již loni britský regulátor FCA – https://www.fca.org.uk/news/warnings/marginelite-margin-elite, jde tedy o stejně pochybnou službu, jako je recenzovaný broker Alps Markets.

    • L.Z.
      17.4.2021 22:04
      L.Z.
      Autor

      Margin Elite je podvod. Bohužel jsme -700tis.
      Úplně stejně jako píší v předchozích příspěvcích. Věrohodné, obchod naveden přes AnyDesk. Policie na toto je krátká. Vše funguje ze zahraničí.

    • Anonym
      27.4.2021 22:29
      Anonym
      Autor

      Margin Elite jsou skutečně podvodníci a připravili mě o značnou částku peněz. Bylo to podobným způsobem jak je popsáno v předchozích příspěvcích.

      • Michal
        18.5.2021 20:58
        Michal
        Autor

        Vidim ze stejnych blaznu jako ja je plno udelal jsem stejnou chybu jako ostatni tech 250 nelituju aspon si to budu pamatovat toho 500 za neaktivitu mam v pici vymahat to nemůžou jsou to podvodnici a neregistrovani v Eu, kartu mam bloklou ale obaval bych se zneuziti identity tj problem penize mi odesly do estonska ,jsme kokoti

        • Peter
          20.12.2021 12:55
          Peter
          Autor

          To Michal jak jste dopadl? Už se Vám nikdo od té doby neozval?

  • ?Komentáře se zobrazují až po jejich schválení.

    Vložit komentář