Nejen v Česku patří mezi nejvyhledávanější brokery na binární opce společnost IQ Option. Mezi hlavní výhody brokera patří minimální vklad od $10, transakce od $1, vysoké zhodnocení a neomezený demo účet. Jedná se navíc o regulovaného brokera, o jehož kvalitách vypovídá řada prestižních ocenění, které v minulých letech broker nasbíral.

IQ Option působí od roku 2013, sídlí na Kypru a je regulovaný kyperskou komisí CySEC. Díky tomu je působení této brokerské společnosti legální v celé Evropě (tedy i v České republice). Broker je členem kompenzačního fondu pro investory, takže prostředky klientů jsou dle platných podmínek a pravidel pojištěné až do 20 tisíc eur.

 

Zajímá vás, jak obchodují u IQ Option nejlepší tradeři? Poutavé statistiky, které broker zveřejnil, naleznete zde.

 

Obchodní platforma brokera IQ Option

Broker má vlastní webovou platformu, která nevyžaduje stahování ani instalaci. Platforma je přehledná a obsahuje mnoho nástrojů a funkcí. Broker IQ Option umožňuje obchodovat binární opce high-low (Binary), kryptoměny (Crypto CFD) a forex. Minimální velikost transakce je pouhý jeden dolar, což je desetkrát méně, než je zvykem u konkurenčních společností.

Jak se obchodují binární opce?

Otevřít demo účet u IQ Option zdarma

Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

 

Zhodnocení se pohybuje, v případně úspěšného obchodu, obvykle mezi 70-90%. Vyšší zhodnocení najdete u hlavních měnových párů a u krátkodobých opcí. Na obchodní platformě je více než 500 různých aktiv, z nichž většinu tvoří měnové páry a akciové tituly. Nechybí ale ani indexy a vybrané komodity. IQ Option umožňuje spekulovat také na cenu Bitcoinu, který lze jako jediný obchodovat i o víkendu. Obchodování o víkendu se ale kvůli sníženému zhodnocení (40-50%) nevyplatí. Broker umožňuje odprodej opcí před exspirací.

 

Demo účet IQ Option

Pokud si chcete obchodování u IQ Option vyzkoušet bez rizika, můžete si vytvořit cvičný demo účet na binární opce. Na demo účtu budete mít k dispozici virtuální vklad $1000, který si můžete pomocí tlačítka v pravém horním rohu platformy obnovit. Používání demo účtu je bezplatné a nezávazné. Demo účet není časově omezený a funguje stejně jako reálný účet, s tím rozdílem, že neobchodujete se skutečnými penězi.

 

Testovací demo účet poskytuje IQ Option zcela zdarma Testovací demo účet poskytuje IQ Option zcela zdarma

 

Otevřít demo účet u IQ Option zdarma

Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

Návod: Jak obchodovat u IQ Option

V levém horním rohu platformy si nejprve zvolíte obchodní instrument (1), který chcete obchodovat.  Graf ceny tohoto instrumentu se vám zobrazí uprostřed platformy. Na levém okraji grafu se vám zobrazuje, kolik obchodníků u zvoleného instrumentu investuje na růst/pokles ceny (2). Ve spodní části grafu máte nástroje pro změnu časového intervalu grafu (3), přidání různých indikátorů, změnu typu grafu (svíčkový, čárový…) a grafické nástroje pro zakreslování pomocných linií do grafu.

 

Platforma brokera IQ Option - návod Platforma brokera IQ Option - návod

 

Vpravo vedle grafu si vybíráte okamžik exspirace (Time) (4) a velikost investice (Amount) (5). Ve stejném sloupci se vám zobrazuje zhodnocení, které získáte v případě úspěšné transakce (Profit) (6). Posledním krokem při uzavírání transakce je volba, zda bude cena vybraného instrumentu v době exspirace vyšší nebo nižší, než je aktuální cena (7). Pokud předpokládáte růst ceny, stisknete zelené tlačítko „Call“. Pokud naopak očekáváte pokles ceny, zvolíte červené tlačítko „Put“.

 

Vytvoření a ověření obchodního účtu

Obchodní účet (nebo jeho testovací verzi) si můžete založit přímo na webu brokera IQ Option. Stačí vyplnit jméno, příjmení, váš email a heslo, pomocí kterého se k  účtu budete přihlašovat. Ihned po vytvoření účtu získáte přístup k obchodní platformě. Obchodní účet může být vedený buď v USD nebo v EUR.

 

Vytvořit účet u IQ Option

Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

 

Aby vám broker IQ Option umožnil obchodovat se skutečnými penězi, musíte nejprve ověřit svůj účet. První krokem je ověření emailové adresy a telefonního čísla. Pak musíte vyplnit formulář s osobními údaji a dotazník o vašich zkušenostech s obchodováním. V posledním kroku broker vyžaduje ověření osobních informací, které do formuláře vyplníte. To se provádí tak, že na svůj účet nahrajete kopii občanského průkazu (popř. pasu nebo řidičského průkazu) a kopii dokumentu, kterým ověříte vaši adresu (výpis bankovního účtu, faktura za elektřinu, plyn atd.). Ověření účtu vás nemine u žádného regulovaného brokera, protože má zabránit praní špinavých peněz a dalším podvodným praktikám.

 

Pro kompletní verifikaci je nutné doložit dva dokumenty Pro kompletní verifikaci je nutné doložit dva dokumenty

 

Vklady a výběry

Minimální vklad je pouhých $10. Peníze na obchodní účet u IQ Option můžete vložit pomocí platebních karet (Visa, Mastercard) nebo přes internetové peněženky (Skrill, Neteller, Yandex, WebMoney, Sofort). Stejné platební metody (platební karty a internetové peněženky) se nabízejí také pro výběr peněz. Výběr platební metody a částky pro vklad se provádí v sekci „Deposit“.

 

Vklad prostředků k IQ Option Vklad prostředků k IQ Option

 

Peníze si můžete z obchodního účtu kdykoliv a bez omezení vybrat zpět. Pokud se rozhodnete vybrat peníze, zašlete brokerovi žádost o výběr, kterou najdete v sekci „Withdraw Funds“. Žádost broker zpracuje nejpozději do 1 pracovního dne. Výběry peněz se realizují obvykle tou metodou, kterou jste zvolili pro vklad peněz. Minimální částka pro výběr peněz z obchodního účtu není nikterak limitována, broker však uvádí, že pro výběry nižší než 2 USD je nutné kontaktovat zákaznickou podporu.

 

Poplatky u IQ Option

Založení, vedení a zrušení účtu u IQ Option je zdarma. Broker si neúčtuje žádné poplatky ani za vklady a výběry. Pouze při výběru přes bankovní převod si broker účtuje $53. Jelikož IQ Option neumožňuje obchodovat v CZK, tak se možná nevyhnete poplatku za převod měny. Ten si může účtovat například vaše banka, ale ze strany IQ Option poplatek za převod měny není.

 

IQ Option si účtuje pouze poplatek za neaktivitu. Jedná se o poplatek ve výši 50 EUR (tento je účtován každé 3 měsíce). Ten zaplatíte v případě, že po dobu 90 dní neuzavřete žádnou transakci. Pokud tušíte, že delší dobu nebudete obchodovat, a nechcete platit tento poplatek, stačí peníze z účtu vybrat. Pokud na účtu žádné peníze nejsou, žádný poplatek totiž neplatíte.

 

Výhody pro klienty

V záložce „For Traders“ na webu brokera najdete 20 výukových videí.  Zprávy a novinky z trhu najdete přímo v obchodní platformě v záložce „Market News“. Za zmínkou stojí také turnaje v obchodování, které broker pro klienty pravidelně pořádá. Obchoduje se na speciálních účtech s virtuálními penězi, aby obchodníci neriskovali vlastní peníze. Za účast v turnaji se platí obvykle malý poplatek v řádu jednotek až desítek dolarů, ale účast v některých turnajích je zdarma. Vítězové si z turnajů odnáší vysoké finanční odměny, které dosahují i desítek tisíc dolarů.

 

Videonávody jsou dostupné v angličtině Videonávody jsou dostupné v angličtině

 

Z webu brokera IQ Option si můžete bezplatně stáhnout obchodní aplikaci pro mobilní telefony a tablety (iOS, Android) nebo pro stolní počítače (Windows, macOS, Ubuntu).  Brokera můžete kontaktovat emailem, telefonicky nebo přes chat v platformě. Broker ovšem nepodporuje češtinu, takže při komunikaci s klientskou podporou se neobejdete bez znalosti angličtiny (popř. jiného podporovaného jazyka).

 

 

Otevřít demo účet u IQ Option zdarma

Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

 

Zkušenosti s platformou a brokerem

IQ Option nabízí přehlednou a jednoduchou obchodní platformu. Obchodovat lze klasické high/low a krátkodobé binární opce. Většinu podkladových aktiv tvoří měnové páry, nechybí zde ale ani akcie, indexy a komodity. Na méně výkonných počítačích se lze setkat se zhoršenou odezvou webové platformy, která může znepříjemnit zejména obchodování s krátkodobými opcemi. Broker však připravil platformu pro stolní počítače, která sice vyžaduje stahování a instalaci, ale je podstatně rychlejší (zdroj: IQ Option recenze na webu Binárník).

 

Na webové platformě lze zobrazovat klasické a svíčkové grafy, měnit časový rámec grafu, zakreslovat křivky do grafu a zobrazovat některé indikátory. Na platformě klienti naleznou také panel s volbou ostatních obchodníků a zpravodajskou sekci. Nechybí zde možnost odprodávat aktivní opce. Broker poskytuje několik výukových videí, které seznamují klienty s platformou, ale poslouží také jako úvod do problematiky obchodních strategií. Pro výběr peněz z reálného obchodního účtu broker vyžaduje zaslat kopie osobních dokumentů, což je ovšem podmínkou u všech brokerů. Zákaznickou podporu je možné kontaktovat telefonicky nebo emailem.

 

Charakteristika brokera IQOption

Minimální vklad: 10$
Minimální obchod: 1$
Druhy opcí: opce, binární (High/low) opce, krátkodobé binární opce
Obchodní instrumenty: 500+ (forex, akcie, indexy, komodity)
Zhodnocení: cca 70-90% v případě úspěšného obchodu
Odprodej opcí před exspirací: Ano
Demo účet: Ano (neomezený)
Mobilní aplikace: Ano
Regulace: CySEC
Provozovatel: IQOption Europe Ltd (Kypr)
Založeno: 2013
Poplatky: poplatek za neaktivitu, poplatek za výběr bankovním převodem
Vklad/Výběr: Platební karty, NETELLER, Skrill, WebMoney, Yandex, Sofort
Kontakt: email, telefonická podpora, live chat
Vklad/Výběr: Platební karty, NETELLER, Skrill, WebMoney, Yandex, Sofort
Čeština: Ne
Bonus na vklad: Ne
IQ Option - ukázka platformy pro obchodováníVideo tutoriály na webu brokera IQ OptionSekce DOWNLOAD obsahující odkazy na platformy pro PCWebová stránka brokera www.iqoption.comAKTUÁLNÍ recenze IQ OPTION – zkušenosti, DEMO účet, diskuze
Kde obchodovat binární opce?

Přehled nejvhodnějších brokerů na binární opce pro české obchodníky. Uvedení brokeři jsou prověřeni tísícemi tuzemských traderů. Kompletní srovnání brokerů zde.

IQ Option logo
1.
DEMO ÚČET ZDARMA
Licence CySEC
Demo účet zdarma
10 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Angličtina/Němčina
BDSwiss logo
2.
BROKER S ČEŠTINOU
Licence CySEC
Nemá demo účet!
100 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Čeština
HighLow logo
3.
TOP ZAHRANIČNÍ BROKER
Australský broker
Není schválen ČNB
Demo účet zdarma
50 USD min. vklad
Cashback bonus 50USD
Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

 
Obecné upozornění na rizika: Finanční služby poskytované stránkou IQ option nesou vysokou míru rizika a mohou vyústit ke ztrátě veškerých vašich finančních prostředků. Nikdy byste neměli investovat peníze, které si nemůžete dovolit ztratit.

Broker IQ Option - diskuze

  • Martin Strnad
    Publikováno 17.8.2016 13:12
    Martin Strnad
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat na Vaše zkušenosti s IQ Option. Uvažuji o založení obchodního účtu u tohoto brokera, nicméně si nejsem jist, jak je to s obchodováním u brokera, který nemá sídlo v ČR. Což je právě případ společnosti IQ Option. Je to legální?

    Někde jsem četl, že například u sázkových kanceláří mohou tuzemští hráči používat pouze české sázkové kanceláře. Je to u binárních opcí jinak?

    Děkuji za odpověď

    • Invest+
      Publikováno 17.8.2016 23:26
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      binární opce naštěstí není nutné obchodovat pouze u tuzemských brokerů. Pro jejich obchodování si můžete vybrat jakoukoliv (i zahraniční) společnost. Měla by však splňovat regulaci České národní banky (jedná se o dohled tuzemského regulačního orgánu nad danou společností). Regulace je zjednodušeně řečeno záruka, že je daná společnost prověřená ČNB a zároveň jí tato regulace umožňuje poskytovat investiční služby v ČR.

      Pokud se budeme bavit konkrétně o brokerovi IQ Option, tak tato společnost výše zmiňovanou regulaci ČNB vlastní. Je tedy prověřená a má kompletní oprávnění pro poskytování investičních služeb na českém území. Obchodování u IQ Option je proto zcela legální.

  • Saša
    Publikováno 3.4.2017 16:17
    Saša
    Reagovat
    Autor

    Zdravím Vás, rád otevřel jsem si účet u firmy IQ Option a nyní bych potřeboval drobnou radu s vložením peněz. Nejlepší by pro mne byl asi bankovní převod, kartu na tuto činnost využívat nechci. Jakou metodu mi doporučíte s ohledem na jednoduchost, rychlost a poplatky. Nejsem moc PC zdatný, tak se raději ptám. Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 3.4.2017 17:59
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,

      u IQ Option přijímají vklady platební kartou, bankovním převodem a internetovou peněženkou. Pokud nechcete využívat platební kartu, je nejlepší zvolit internetovou peněženku. U platby převodem totiž účtuje broker dost vysoké poplatky. Internetová peněženka je jednoduchá na založení i samotné placení. Nejoblíbenější peněženkou je Skrill, který je kompletně v češtině. Založení i vedení konta je zcela zdarma, zdarma jsou také platby k IQ Option. Elektronickou peněženku lze dobít kartou nebo bankovním převodem. Výběry probíhají totožně. Snad to takto stačí.

  • J. H.
    Publikováno 4.4.2017 6:54
    J. H.
    Reagovat
    Autor

    Neurazte se, ale prijde mi, ze tuto spolecnost nejak moc vyhvalujete (a nejen vy). Vsichni ji doporucuji jak je uzasna. Toto ve mne vzbuzuje velkou neduveru. Navic, o IQ Option jsem nikdy neslysel, coz samozrejme neni jejich problem. Jen tim chci rict, ze to na mne cele pusobi jako podvod.

    • Invest+
      Publikováno 4.4.2017 10:08
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      Váš přispěvek nikoho neuráží, naopak. Jsem rád, že se ptáte. K věci – brokerská společnost IQ Option je na trhu již od roku 2013. Tato společnost je držitelem licence CySEC a ČNB což mimo jiné znamená, že veškeré vklady obchodníků jsou pojištěny až do výše 20 000 EUR proti případnému úpadku brokera (je to podobné jako u licencovaných bank). Obchodování u licencovaného brokera je zcela legální.
      Co se týče podmínek obchodování u IQ Option tak tam je vše taktéž na vysoké úrovni. Těžko byste hledal binárního brokera s lepšími podmínkami a platformou. U IQ Option je minimální vklad 10 USD a minimální obchod 1 USD. Broker nabízí demo účet zdarma bez vkladu a špičkovou obchodní platformu, která je dostupná i pro mobilní telefony.
      Zkušenosti s IQ Option jsou taktéž veskrze pozitivní. A věřte, že pokud by broker podváděl nebo nějakým způsobem okrádal své klienty, okamžite by se na to přislo. Vždyť u této společnosti obchodují miliony obchodníků z celého světa.
      Jedinou nevýhodou brokera je absence češtiny a vysoký poplatek za výběr na bankovní účet (což lze ale řešit výběrem na kartu nebo el. peněženku).
      Tento broker je vychvalován proto, že si to doopravdy zaslouží. Těžko byste našel lepší brokerskou společnost. Proto je ostatně IQ Option v našich tabulkách na nejvyšším stupínku.

  • Marek Valnoha
    Publikováno 6.4.2017 22:17
    Marek Valnoha
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    mohu vědět, jak je to s robotickým obchodováním u tohoto brokera? Našel jsem nějaké články, které o tom psaly, ale samotné obchodování s roboty u brokera nemohu nalézt.

    • Invest+
      Publikováno 7.4.2017 8:42
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      pravděpodobně hovoříte o platformě IQ Option Robots, kterou broker spustil v roce 2016. Tento projekt byl však ukončen v lednu letošního roku – tudíž jej již není možné využít.

  • Začátečník
    Publikováno 18.4.2017 17:12
    Začátečník
    Reagovat
    Autor

    Díky za podrobnou recenzi, řešil jsem s podporou poplatky a nějak jsem nepochopil, jak funguje poplatek za neaktivitu a tady jsem to našel podrobně vysvětlený a v češtině 🙂 Jinak co se týče mých osobních zkušeností s IQ Option tak jsem u nich pár týdnů, za tu dobu jsem prošel přes demo účet a nyní jsem na reálným, kde jsem protočil již několik tisíc USD. Mohu tedy říct, že demo i reálný účet jsou zcela shodné, jen ty stresy na demu samozřejmě nenajdete 🙂 Jinak vklady a výběry vpohodě, vše řešil přes internetovou peněženku Skrill.

    • Invest+
      Publikováno 18.4.2017 18:38
      Reagovat
      Autor

      Díky za postřehy a zkušenosti s brokerem!

  • Slava
    Publikováno 23.4.2017 16:51
    Slava
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    mohu se zeptat, zda se nechystá překlad stránek do češtiny, nebo nějaký podrobnější návod v češtině? Rád bych si vyzkoušel obchodování, ale k mé škodě neumím anglicky.
    Díky za odpověď.

    • Invest+
      Publikováno 23.4.2017 17:30
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      překlad do češtiny zřejmě není u IQ Option v plánu. Důvod je prostý – velikost trhu. V současné době působí IQ Option téměř po celém světě, tudíž lze předpokládat, že pokud budou rozšiřovat svou jazykovou mutaci, bude se toto týkat velkých států, jejichž lokalizaci broker v současnosti nenabízí. Mezi ty bohužel ČR nepatří 🙁
      Nicméně si myslím, že i bez znalosti AJ lze u IQ Option obchodovat. Informaci o jednotlivých prvcích platformy jsem popisoval v článku výše, registraci zvládnete pomocí překladače (https://translate.google.com/). Pak už stačí nahrát osobní dokumenty a vložit prostředky – a to je vše. Žádné další úkony již obchodník nemusí vykonávat, jen obchoduje.
      Pokud byste potřeboval s něčím pomoci, klidně mi zde do komentářů popište daný problém, případně mi zde nakopírujte anglický text, kterému nerozumíte, a já Vám to ve chvíli volna přeložím a vysvětlím. Věřím, že by toto pomohlo i dalším, kdo o obchodování u IQ Option uvažují, ale mají obavy z jazykové bariéry.

    • Aleš
      Publikováno 26.4.2017 11:13
      Aleš
      Reagovat
      Autor

      Slávo, já neumím anglicky ani slovo a účet jsem založil za pár minut. Jak tu psali výše, pak už stačí vložit peníze a nahrát dokumenty na ověření. Fakt to není nic těžkého. Jako sice tu jsou brokeři, kteří nabízí češtinu, ale mají minimální vklad skoro 7000 Kč! Kdežto u IQ Option je to 250 Kč. To si člověk sakra rozmislí, kde ten účet založit 🙂

  • Cava
    Publikováno 16.6.2017 7:23
    Cava
    Reagovat
    Autor

    Zdravím Vás, měl bych dotaz k licencím brokerů (resp. k regulacím). Snažil jsem se o tom zjistit něco více, ale nejsem z toho úplně moudrý. Například IQ Option mají na webu napsáno, že mají licenci CySEC ale u informaci o ČNB mají napsáno “in register”. Mohu vědět, co to znamená? Mají teda licence pro působení v ČR? Nebo jak tomu mám rozumět?
    Díky za odpověď

    • Invest+
      Publikováno 16.6.2017 9:54
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      IQ Option mají licenci CySECu s celoevropskou platností. To znamená, že mohou působit ve kterémkoliv státě EU a vždy je toto působení legální. Jak správně uvádíte, broker má dále tzv. notifikaci v registru ČNB. Toto je tak trochu “navíc”, pro působení na tuzemském trhu to není podmínkou, ale pokud broker tuto notifikaci má, je to jedině plus. Působení v ČR je tedy zcela legální, samozřejmostí je pojištění vkladů nás obchodníků pro případ úpadku brokera dle podmínek CySECu.

  • Milos
    Publikováno 18.6.2017 19:01
    Milos
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den
    Mám otevřený účet IQOption.
    Broker mi ho bloknul z důvodu špatného ověření adresy. Výpis od telefonu nemám, protože pouzívám služební. Na výpisu z banky nemám adresu (elektronické bankovnictví)
    Co mohu pro ověření adresy použít.

    • Invest+
      Publikováno 18.6.2017 19:18
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      u IQ Option (stejně jako u kteréhokoliv jiného brokera) se prověřuje vaše identita a vaše adresa. První zmíněné se verifikuje na základě občanského průkazu, pasu či řidičáku. Z vaší otázky jsem vyrozuměl, že máte problém s druhým z verifikačních kroků – tj. s ověřením adresy. Ta se dá verifikovat na základě výpisu z bankovního účtu, faktury za elektřinu, plyn atd. Co se týče výpisu z bankovního účtu, tak tam je vždy adresa uvedena (je to tuším předepsáno někde v regulích ČNB). Pokud ve výpisu z bankovního účtu adresu nemáte, obraťte se na vaši banku, ať vám takový výpis vyhotoví. Případně lze použít zmíněné účty za energie či jiné služby. Pro úplnost jen doplním, že dokument, kterým se verifikuje adresa, nesmí být starší než 6 měsíců a musí obsahovat vaše celé jméno a adresu.

  • Gabriela
    Publikováno 21.6.2017 15:41
    Gabriela
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    chápu správně, že když vyberu převodem 2$ tak mi na účet nic nepřijde a ještě se mi z účtu odečte 50$ jako poplatek za převod?

    Děkuji za odpověď

    • Invest+
      Publikováno 21.6.2017 15:46
      Reagovat
      Autor

      Ano. U IQ Option evidentně nemají bankovní převody rádi (resp. je pro ně krytí poplatků a zadávání platebních příkazů složité), proto tímto poplatkem klienty defacto přesvědčují, aby využili jinou metodu. Nicméně, moje osobní zkušenost je taková, že výběry na elektronickou peněženku jsou pohodlnější a rychlejší – a účet například na Skrillu založíte do pár minut. Uvidíte, že až si na elektronické platby zvyknete, nebudete chtít používat nic jiného 🙂

      • Gabriela
        Publikováno 21.6.2017 16:29
        Gabriela
        Reagovat
        Autor

        A na Srkillu už nejsou poplatky?

        • Invest+
          Publikováno 21.6.2017 17:41
          Reagovat
          Autor

          Za vklady prostřednictvím bankovního převodu Skrill neúčtuje žádné poplatky. Stejně tak na Skrillu nejsou žádné poplatky za vedení účtu či odeslání peněz obchodníkům. Jediný poplatek je tak za výběr peněz ze Skrillu na bankovní účet či platební kartu – vše je závislé na typu Vašeho účtu a zvolené metodě. U základních typu účtů je například poplatek za výběr na bankovní účet 150 Kč bez ohledu na výši převáděných peněz.

  • Zuzana
    Publikováno 26.7.2017 10:11
    Zuzana
    Reagovat
    Autor

    Zdravím chtěla bych se zeptat jak je to s ochranou osobnich udajů… Chtěla bych si vyskošet obchodovat “na ostro”, ale strašně se bojím zneužití citlivích os. Údajů jako je např. rodné číslo, číslo dokladu ( u op) a podobně… Jak je to v tomhle směru chráněno… Děkuji za odpověď

    • Invest+
      Publikováno 26.7.2017 10:46
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      broker je podobná instituce jako banka. I tam pracují s Vašimi osobními údaji zaměstnanci, kteří mohou tyto údaje zneužít. Stejná otázka by se tedy nabízela i tam. Podívejte se na to ale z druhé strany – proč by to tyto instituce dělaly? Banky i brokeři vydělávají na něčem zcela jiném, než na machinaci s citlivými údaji. Pokud by k tomuto došlo, dříve či později by to vyšlo najevo a společnost by přišla o své klienty, což by samozřejmě srazilo její zisky na minimum. A to přece žádná společnost nechce …

      Nicméně, u neregulovaných brokerů se toto skutečně děje. Tito brokeři často okradou své klienty (znemožní jim výběry) a pak následně prodají jejich osobní data. Proto se snažíme před všemi neregulovanými brokery varovat.

      Co se týče IQ Option, tak ti jsou samozřejmě držiteli všech důležitých regulací a licencí, mají širokou uživatelskou základnu (čítající aktuálně miliony obchodníků) a pomalu začínají aspirovat na největšího binárního brokera na světě. Tam se zneužítí obávat skutečně nemusíte. Navíc, i této problematice se věnují ve svých obchodních podmínkách, kde se zavazují bez vyjímky chránit veškerá citlivá data svých obchodníků.

  • Standa
    Publikováno 7.8.2017 13:15
    Standa
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, mohu se zeptat, zda mám povinnost vydělané peníze zdanit a jakým způsobem?
    Děkuji

  • St
    Publikováno 8.8.2017 10:26
    St
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den, založil jsem si účet, provedl jsem i všechna potřebná ověření a nějak mi nejde najet na demo účet, ať už jako přihlášený, nebo odhlášený… Nevíte jak na to ? Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 8.8.2017 10:41
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      na obchodní platformu se dostanete až po přihlášení. Pokud na platformě nejste, máte vždy někde na obrazovce velké oranžové tlačítko “Trade Now”, které Vás přesměruje na platformu brokera.

  • Luiza
    Publikováno 1.9.2017 9:20
    Luiza
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    chci se poradit, zda mohu mít problémy, když jsem při registraci u IQ option vyplnila v kolonce TAX místo Free TAX své IČ a broker není schopen danou poznámku odstranit (zatím jsem ani neprovedla vklad). Napsali mi z podpory, že to změnit neumí, a že se jedná pouze o statistickou informaci, kterou 3. straně nesděluji (pouze pokud se na ně obrátí státní instituce). Je normální, že taková firma neumí upravit formulář? Děkuji

    • Invest+
      Publikováno 1.9.2017 9:40
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      je zajímavé, že ještě nikdo mne tento problém nehlásil. Ani já sám jsem v registračním formuláři tuto kolonku neměl. Neregistrovala jste si účet na firmu? Jinak já osobně bych záležitost vyřešil tak, že bych tam napsal nějaké nesmyslné číslo …

  • Luiza
    Publikováno 1.9.2017 10:13
    Luiza
    Reagovat
    Autor

    Dobrý den,
    vzhledem k tomu, že jsem měla vyplnit jméno, příjmení, pohlaví, datum narození a občanství, tak jsem určitě registrovaná jako FO:) Otevřela jsem si prvně demo účet a následně, v rámci již existujícího demo účtu jsem prováděla registraci “reálného” účtu. Kolonku o dani jsem měla na stejné stránce jako jméno, adresu aj. Ale v sekci personal data vidím vše kromě daně. Je možné, že to spol. nemůže změnit z tohoto důvodu… Jinak by to bylo znepokojující, jelikož podle obchodních podmínek IQ option, pokud dojde k nějaké změně (např. telefon, adresa aj.), tak se musí změna nahlásit. Děkuji Vám mnohokrát za zpětnou vazbu

    • Invest+
      Publikováno 1.9.2017 10:32
      Reagovat
      Autor

      Jak jsem již psal, skutečně jsem se s tímto nesetkal a o tom, že by tam tuto kolonku někdo měl, slyším poprvé. Možná se jim tam vloudila omylem a to zrovna ve chvíli, kdy jste se registrovala. U Vašeho prvního dotazu jsem uváděl, že TAX by mělo být daňové identifikační číslo, které, pokud nejste registrována jako plátce DPH případně identifikovaná osoba, nemáte. Pokud jste tam tedy uvedla své IČ, je informace v kolonce již nyní špatně. Moje zkušenost je taková, že registrační číslo IČ v zahraničí téměř nikoho nezajímá, vždy ale chtějí vědět daňové identifikační číslo (pokud jej správce daně přidělil). Asi bych to dále neřešil, IQ Option daný údaj stejně nikdy nepoužije (u žádného brokera po mne toto číslo nikdy nikdo nechtěl).

  • Marek
    Publikováno 19.9.2017 20:59
    Marek
    Reagovat
    Autor

    Zdravim chcem sa opytat ci je mozne nastavit si aj rozny casovy limit pre obchodovanie ci stupne alebo klesne cena. Napr. 30 minut, 1 hodina a pod.?

    • Invest+
      Publikováno 19.9.2017 21:44
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      pokud myslíte obchodování binárních opcí (na platformě označených jako BINARY), tak čas expirace je možné nastavit vpravo https://investplus.cz/wp-content/uploads/2017/04/platforma-brokera-iq-option-navod.png (číslo 4). Rozsah expiračních časů je skutečně široký a pohybuje se od 30 sekund po X dnů. Uvedený rozsah není vždy stejný, liší se v závislosti na zvoleném aktivu, které obchodujete. Filtrovat aktiva dle exspiračních časů můžete velmi snadno – stačí kliknout na zobrazené aktivum (na výše uvedeném obrázku číslo 1), zvolit zobrazení binárních opcí (Binary) a dole vybrat požadovaný čas exspirace. Díky této kolonce můžete filtrovat aktiva dle expiračních časů 1 minuta, 15 minut, 1 hodina, konec dne, konec obchodního týdne.

      • Marek
        Publikováno 19.9.2017 21:53
        Marek
        Reagovat
        Autor

        Musim sa podakovat za odpoved a osobitne aj za rychlost .

  • Vložit komentář