TopForex je brokerská společnost, která od roku 2014 umožňuje online obchodování forexu a CFD prostřednictvím dvou obchodních platforem: MT4 a xStation. Provozovatelem brokera je společnost Goldenburg Group Limited, která sídlí na Kypru a je regulovaná tamější komisí CySEC. Kromě toho má společnost licenci ČNB, NBS, FCA a dalších několika evropských úřadů. 

Vklady klientů jsou pojištěné proti úpadku brokera a jsou uložené na oddělených účtech od peněz brokera. TopForex je broker typu STP. V nabídce obchodních instrumentů najdete stovky titulů, které zahrnují měnové páry, akcie, indexy, komodity a dluhopisy.

 

Recenze obchodní platformy TopForex

Broker poskytuje oblíbenou platformu MetaTrader 4 a méně známou platformu xStation.  Obě platformy umožňují analyzovat grafy, používat různé obchodní příkazy a jsou dostupné jak ve verzi pro PC, tak jako aplikace pro chytré mobilní telefony a tablety.

 

Platforma xStation je navíc díky funkci xSocial vhodná také pro sociální obchodování. To znamená, že můžete sledovat aktivitu a výsledky ostatních obchodníků. Platforma umožňuje kopírování ostatních traderů a to buď klasicky, kdy se na vašem účtu budou uzavírat stejné transakce jako na účtu kopírovaného obchodníka, nebo reverzně.  Reverzní neboli opačné kopírování vám umožní automaticky uzavírat modifikované nebo úplně opačné transakce, než bude uzavírat vámi zvolený obchodník.

Kde obchodovat forex?

Přehled ověřených forex & CFD brokerů pro české obchodníky. Uvedení brokeři jsou prověřeni tísícemi tuzemských traderů. Kompletní srovnání brokerů zde.

XM.com logo


BONUS BEZ VKLADU 30 USD
 
Schváleno ČNB
Demo účet bez vkladu
Bonus bez vkladu 30 USD
5 USD min. vklad
Kompletně v češtině
Markets.com logo


BROKER V ČEŠTINĚ
 
Schváleno ČNB
Demo účet bez vkladu
Webináře
100 USD min. vklad
Kompletně v češtině

 

Financování účtu a obchodování u TopForex

Minimální vklad je 250$ bankovním převodem nebo 100$ přes platební karty/elektronické peněženky (Skrill, UnionPay). Nevýhodou je minimální velikost výběru 250$, který lze realizovat pouze bankovním převodem. Za vklad ani za výběr si broker neúčtuje žádné poplatky.

 

 Minimální objem transakce je obvyklých 0,01 lotu a maximální pákový efekt je až 1:500. Jednou z dalších nevýhod jsou nadprůměrně vysoké spready. Ty například u hlavních měnových párů začínají na hodnotě 3 pips.

 

Broker poskytuje cvičný demo účet na 30 dní, na kterém si můžete obě platformy bez rizika a nezávazně otestovat. Své teoretické znalosti o forexu můžete rozšířit díky výukovým materiálům na webu brokera. Ačkoliv jich není nejvíc, najdete mezi nimi novinky, tematické články, tržní analýzy a vzdělávací videa. 

 

Klientská podpora a čeština

Oficiální web TopForex má 18 jazykových překladů včetně češtiny a slovenštiny. Češtinu broker podporuje navíc i na obou obchodních platformách a také při komunikaci s klientskou podporou. Tu můžete kontaktovat telefonicky (na speciální české telefonní lince), emailem nebo přes live chat na webu brokera.

 

Zkušenosti a reference

Negativní zkušenosti s brokerem TopForex v internetových diskuzích odkazují zejména na způsob chování obchodních manažerů, kteří obvolávají klienty a informují je o možných investičních příležitostech. Jelikož se však v drtivé většině případů jedná o anonymní reference, zůstává proto otázkou, zda se jedná o zkušenosti reálných klientů brokera TopForex nebo jde o tzv. "konkurenční boj" s cílem pošpinit reputaci společnosti.

 

Charakteristika brokera www.topforex.com

SídloKypr
Provozovatel:Goldenburg Group Limited
RegulaceČNB, CySEC,FCA…
Typ brokeraSTP
Minimální vklad/výběr-
Minimální objem transakceod 0.01 lotu
Finanční páka1:500
Demo účetAno
Mobilní aplikaceAno
PlatformyMT4, xStation
Spreadyod 3 pips
Poplatky u TopForexNe
ČeštinaAno

 

Kam dál? Admiral Markets, Markets.com, IQ Option, TopOption, Stockpair, OXmarkets, IC Markets

Webová stránka brokera www.topforex.comBroker je držitelem licence ČNBObchodní platformy z nabídky brokera TopForexPlatební metodyTopForex – recenze a zkušenosti s brokerem www.topforex.com
Až 2000 Kč zdarma
Využijte nabídky ověřených FX brokerů a získejte bonusy bez vkladu ve výši 2000 Kč zdarma. Stačí ověřit telefonní číslo.

Diskuze

  • Honza
    Publikováno 14.12.2016 15:57
    Honza
    Reagovat
    Autor

    TopForex aneb jak prijit o sve penize Topforex je broker registrovany na kypru. Jestli chcete o sve penize prijit, tak jim je poslete a oni Vam budou radit – coz v nasem pripade dopadlo tak, ze jsme o vsechny penize prisly (750 000,-) Tym profesionalu, ktery hodnoti trh, tak, ze o penize prijdete a kdyz jde trh proti Vam, tak se bud nedovolate nebo reknou ja Vam nemuzu rict co mate presne udelat, ale mate otevrit protipozici a nejlip doplnit penize, abyste doplnili ponziho burzu. Kdyz jsem zadal o dovysvetleni co delat, tak bohuzel nema cas, ze mu zvoni telefon – asi od dalsich klientu, kteri ztraci svuj kapital. Kdyz jste v te ztrate, tak clovek na druhe strane je uplnev klidu, protoze to jsou vase penize ne jeho. Logicky, kdyby to byli takovi borci, tak investuji svoje penize a neotravuji se s lidma. Pokud chcete o sve penize prijit, tak jim poslete penize a ridte se jejich radami.

    • Invest+
      Publikováno 14.12.2016 17:24
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den,
      díky za Vaši zkušenost.

  • Tomas
    Publikováno 21.4.2017 13:34
    Tomas
    Reagovat
    Autor

    v podstatě správně jen TopForex je pouze obchodní značka společnosti goldeburg group limited což je jen obyčejné sro s licencí za 15 tisíc euro

  • Zababa
    Publikováno 26.4.2017 6:39
    Zababa
    Reagovat
    Autor

    Za brokerskou společností TopForex stojí kyperská investiční firma Goldenburg Group Limited. Ta podléhá regulacím CySEC a je vedená také v evidenci ČNB.

    • Invest+
      Publikováno 26.4.2017 8:45
      Reagovat
      Autor

      Jaký smysl má tento Váš komentář, když vše uvedené je v tabulce výše?

  • Kohout Jaroslav
    Publikováno 16.5.2017 15:12
    Kohout Jaroslav
    Reagovat
    Autor

    dobrý den začal jsem u topforexu 15.2. s cca 900.000,-Kč dnes po 3 měsících mám krásných 300.000,Kč….:-( po hádce s managerem mi bylo oznámeno že mám špatnou strategii….a pán je v klidu…. oni vydělávaj…..no dle mého názoru se byznys dělá jinak ….pryč od nich….

  • vl k
    Publikováno 18.10.2017 19:46
    vl k
    Reagovat
    Autor

    Nedávno mi volala firma a slibovala, že od za třetinu podílu na vkladu vymůže celý vrácený vklad. Opírají se o prokázání podvodů. Jestli je to typ Market Maker, pak je tu střet zájmů. Broker vydělává z 95 % na ztrátách obchodníka a obchodník z 5% náhodou vydělá na brokerovi. Broker dělá obvyklé překážky, vidí na postavení Stopáků, Tépéček a dle toho tvoří trh. Asi tedy nějaká páka je, jak vymoci původní vklad. Tušíte někdo princip či postup?

    • Invest+
      Publikováno 18.10.2017 20:41
      Reagovat
      Autor

      Nemáte kontakt?

    • Boban
      Publikováno 2.11.2017 12:38
      Boban
      Reagovat
      Autor

      Tak to by mě také zajímalo, co je to za firmu. Jedná se o nějakou advokátní kancelář? Jako bývalý klient TopForexu jim sice nemohu přijít na jméno, ale musím uznat, že se od již známých podvodných firem v tomto oboru liší a to, co klientům provádí, pozvedli na „kvalitativně“ novou úroveň. Celé je to založené na přímé manipulaci s lidmi. Jejich cílová skupina je „laická veřejnost“ a za tímto účelem si najali doslova hordy telefonujících agentů vybavených více či méně sofistikovanými manipulačními technikami. Cílem je mezi lidmi vyvolat dojem, že se vesměs jedná o zkušené experty, kteří vám vždy dobře poradí a naučí vás obchodovat, což je naprostý nesmysl. Pravdou ale je, že platformu si ovládáte sami a to je jejich univerzální alibi. Dokazujte pak u soudu, že tu vysoce riskantní a často naprosto nesmyslnou pozici, díky které jste přišel o celý vklad, jste otevřel jen proto, že vám ji ten neúnavně volající lanař na telefonu nadiktoval a vy jste ho poslechl, protože jste si až do té chvíle naivně myslel, že mluvíte se seriózním odborníkem. Budou vám tvrdit, že je to všechno vaše hloupost, oni přece „jenom“ radili a přesvědčovali, konečné rozhodnutí bylo na vás, nikdo vás k tomu přece nemohl přinutit. Navíc v jejich obchodních podmínkách je přece napsané, že oni investiční doporučení dávat nebudou a když budou, tak je to naprosto nezávazné… Smůlou pro klienta je, že když zjistí, s kým doopravdy má tu čest, bývá již většinou pozdě a už jen nevěřícně zírá na svůj spálený účet. Stručně řečeno – je to byznys postavený na zneužívání důvěry, nezkušenosti a neznalosti či neodbornosti lidí v dané oblasti.

  • Radek Pešák
    Publikováno 23.10.2017 11:13
    Radek Pešák
    Reagovat
    Autor

    S Topforexem jsem začal investovat na zkoušku ,, jen ” s 1000 Eur.Naštěstí , protože za dobu investování jsem přišel zatím o 900 Eur a konzultace s brokerem byla vedena v duchu – Vaše chyba , měl jste investovat víc.Takže prodělek 90% vkladu a navíc dost arogantní odezva.Pokud tedy chcete příjít o peníze a ještě se nechat ohlupovat vřele doporučuji obchodovat s Topforexem.

  • Petr
    Publikováno 30.10.2017 7:32
    Petr
    Reagovat
    Autor

    Já s nimi špatnou zkušenost nemám. Ale co si budem namlouvat, rozhodnutí je vždy na investorovi, ať si poradce říká co chce. Zvlášť pozor na deriváty!

  • Mitas
    Publikováno 31.10.2017 17:25
    Mitas
    Reagovat
    Autor

    Já osobně jsem s topforexem obchodoval úspěšně, jak já říkám brooker jako brooker…

  • Patrik
    Publikováno 30.11.2017 20:07
    Patrik
    Reagovat
    Autor

    Mohu jen potvrdit ty samé zkušenosti , připravili mne o několik set tisíc Kč , nicméně mám ze všeho audio a video záznamy . ( opožděné reakce serveru , nefunkční zadané pokyny , atd .S tím asi hoši nepočítali, že si to bude někdo zaznamenávat , včetně všech hovorů )V současné době jsem začal komunikovat s finančním arbitrem ČR . Byla mi totiž podána informace , že při vyplňování vstupního formuláře pokud jste byli označeni za nevyhovující ( brány v potaz vaše znalosti s forexem a celou burzou , neměli vám dovolit používat investiční nástroje . Od roku 2016 jim to zakazuje nařízení ČNB , aby ochránila klienty . Chce se někdo připojit k tomu , aby tato firma zavřela krám a případně získat nějaké odškodnění .Klidně to budu tlačit přes nějaké poslance a média , protože mám ze všeho záznamy.
    Protože proti nim jsou tzv. šmejdi (obchody se zbožím za několik desítek tisíc , většinou důchodcům) jen malí šmejdíci .

    • Marek
      Publikováno 2.12.2017 9:28
      Marek
      Reagovat
      Autor

      Patrik, mam podobne skusenosti ako vy, len s FX Global. Prevadzkuje ho vsak ta ista spolocnost Goldenburg Group a vsetko, co je popisane v tejto diskusii, plati na 100% aj na nich. Teraz sa citim ako uplny hlupak, ale ak Vam mozem nejak hoci aj zo Slovenska pomoct, dajte mi kontakt na seba. Ved sme v jednej EU, tieto veci su v legislative urcite podobne u nas aj u vas.
      Prave v tychto chvilach prichadzam o posledne vlozene peniaze – vsetko ich “dobre mienenymi” radami, samozrejme. Nenahraval som si tie hovory tak ako vy a chapem, ze sanca nieco vymoct je miziva aj s nahravkami, nieto este bez nich, ale ak zistite, ze by sa cokolvek dalo este robit, som k dispozicii a zajdem aj do CR, ak bude treba, som z Bratislavy, takze to nemam az tak daleko.

      Nikdy som neveril, ze ja mozem podlahnut takym ludom (na to som moc chytry, predsa), no vyzera, ze presne to sa stalo a chcel by som s tym este nieco spravit. Prosim, dajte mi kontakt na seba alebo ak nechcete verejne, tak napiste ho mne na moj email: marchegianni@gmail.com

      Taktiez ostatni, kto mate taketo skusenosti, kludne sa mi ozvite a mozno nieco spolocne vyriesime. Alebo si aspon spolocne poplaceme nad vlastnou naivitou 🙁

      • Invest+
        Publikováno 2.12.2017 9:56
        Reagovat
        Autor

        Dobrý den,

        díky za zkušenost. Pokud máte chvilku, klidně se rozepište o praktikách FX Global do recenze zde.

      • Boban
        Publikováno 7.1.2018 19:24
        Boban
        Reagovat
        Autor

        Zdravím Marku,
        s tím FX GLOBAL jste mi něco připomněl. Nedávno mě kontaktovala paní či slečna ze společnosti xPartners. Snažila se mě přesvědčit, že jejich firma poskytuje znamenité možnosti on-line obchodování a že se není čeho bát, protože mají zkušené experty, kteří mi vždy dobře poradí a naučí mě obchodovat. Říkám si, tak toto už jsem někde slyšel, to je TopForex jak přes kopírák… Tak jsem si dal tu práci a zjistil si, co jsou zač a toto je výsledek. Goldenburg Group Limited má u ČNB registraci prostřednictvím tzv. vázaného zástupce, kterým je společnost QUAENTAS. Kromě toho má dalších 7 obchodních značek, jsou to: eTrader, FX GLOBAL, TradeCentrum, TopBinary, TopTrader, TopForex a již zmíněný xPartners. Pokud navštívíte jejich weby, tak snadno uvidíte tu nápadnou podobnost, v principu všichni nabízí totéž a pokud je chcete kontaktovat, tak všechny cesty vedou na Kypr… Myslím, že se na základě výše uvedeného dá očekávat i velmi podobný styl „podpory klientů“. Firmy evidentně sdílejí své databáze kontaktů, asi když se jedna proflákne, tak nastupuje další. Zřejmě spoléhají i na to, že si lidé předem nezjistí, s kým mají tu čest nebo na to, že jsou zkrátka nepoučitelní.

    • Boban
      Publikováno 7.1.2018 18:46
      Boban
      Reagovat
      Autor

      Zdravím Patriku,
      oceňuji Vaše odhodlání a přeji, ať jste ve své snaze úspěšný. Myslím, že to bude vyžadovat nadlidskou trpělivost a nervy ze železa. Ale i kdyby se podařilo to jejich jednání třeba jen přibrzdit, pak to dává smysl. Já osobně považuji fakt, že takový broker (včetně jejich všelijakých naháněčů) vůbec může legálně existovat, za problém v oblasti vymahatelnosti práva. Odtud musí přijít reforma. Není přece možné, aby si v právním státě někdo beztrestně vydělával takovýmto způsobem. Jinak těch možností, jak si stěžovat na brokera je několik, ale netroufám si radit, který je v tomto případě nejvhodnější. Budu rád (a věřím, že nejsem sám), když se zde podělíte o Vaše zkušenosti s finančním arbitrem a i s dalšími aktivitami v tomto případě.

  • Vložit komentář