TopBinary je další brokerská společnost, která prostřednictvím webové obchodní platformy umožňuje obchodování binárních opcí v češtině. Za brokerem TopBinary stojí investiční firma Goldenburg Group Limited, která sídlí na Kypru a podléhá regulacím kyperské komise CySEC. Společnost je registrovaná také u ČNB, takže její působení v Česku je zcela legální. Goldenburg Group Limited provozuje mimochodem i forexového brokera TopForex.

Obchodní platforma TopBinary

Obchodní platforma brokera TopBinary umožňuje obchodovat klasické binární opce, párové opce a dotykové opce (One Touch a Ladder).  U klasických opcí jsou k dispozici i krátkodobé a dlouhodobé exspirace. Na platformě je několik desítek podkladových aktiv, které zahrnují měnové páry, akcie, indexy a komodity. Nabídka exspiračních časů je poměrně omezená, nicméně pro nenáročné obchodníky by měla být dostačující.

 

Zhodnocení u klasických opcí se pohybuje mezi 70-80% (maximálně 80% u měnového páru EUR/USD). U krátkodobých opcí s exspiracemi 60 až 300 sekund je profit maximálně 71%. Součástí platformy je jednoduchý graf, u kterého lze měnit časový rámec a styl (čárový/svíčkový). Žádné pokročilé analytické nástroje a speciální funkce ale TopBinary nenabízí.

Jak se obchodují binární opce?

Typy účtů a jejich výhody

Broker nabízí tři typy obchodních účtů: MINI, TOP a VIP. Minimální vklad na základní účet MINI je 10 000 Kč. Pokud budete chtít pokročilý účet TOP, musíte vložit alespoň 2000 USD a profesionální obchodní účet VIP vyžaduje vklad minimálně 50 tisíc USD. Vklady klientů jsou pojištěné do výše 20 tisíc EUR proti úpadku brokera.

 

Všichni obchodníci mají přístup k dostupným obchodovacím nástrojům, týdenním zpravodajům z trhu a k výukovým videím pro začátečníky. Klienti s účtem TOP a VIP mají k dispozici navíc pokročilé video kurzy, webové semináře, obchodovací signály a osobního manažera účtu. VIP členy láká broker TopBinary na zvýšený profit (o 3%) a soukromé sezení s analytikem.

 

Financování účtů a obchodování u TopBinary

Peníze na obchodní účet vložíte buď pomocí platebních karet, nebo bankovním převodem. Vedení účtu je možné v CZK, EUR, USD a PLN. Minimální velkost transakce závisí na zvoleném typu účtu (Mini $15, TOP $50 a VIP $500). Cvičný účet v oficiální nabídce brokera není. Bez písemného souhlasu nesmí klienti na platformě TopBinary používat žádné obchodní programy ani roboty.

 

Brokera můžete kontaktovat telefonicky na české telefonní lince, emailem nebo přes formulář na webu brokera. Web brokera je dostupný v angličtině, polštině a češtině.

 

TopBinary - pro a proti

Největším problémem brokera TopBinary je minimální výše vkladu, která činí neuvěřitelných 10 000 Kč. Další nevýhodou je absence demo účtu, transakce od $15, ale také minimum informací o společnosti a nabízených službách. Výhodou je sice čeština a vedení účtu v CZK, ovšem v ostatních ohledech TopBinary příliš nezaujme. Například zhodnocení a možnosti obchodování jsou ve srovnání s konkurencí průměrné.  

 

Charakteristika brokera Topbinary.com

SídloKypr
Regulovaný brokerAno (CySEC), licence ČNB…
Zhodnocení70 - 80% (maximálně 80% u EUR/USD)
Minimální vklad10 000 Kč
Minimální objem transakceod 15$ (350 Kč)
Platforma v češtiněAno
Demo účetNe
Bonus za vkladAno (až 100%)
Druhy opcíHighLow, krátkodobé a dlouhodobé opce, párové opce, One Touch, Ladder
PodporaEmail, Telefon
PlatformaTopBinary
Vklad/Výběrbankovní převod, kreditní karta

 

Kam dál? Markets, IQ Option, TopOption, Stockpair, Plus500, XTB, XTRADE

Webová stránka www.topbinary.comTypy obchodních účtůBinární broker TopBinary – recenze, zkušenosti, diskuze
Kde obchodovat binární opce?

Přehled nejvhodnějších brokerů na binární opce pro české obchodníky. Uvedení brokeři jsou prověřeni tísícemi tuzemských traderů. Kompletní srovnání brokerů zde.

IQ Option logo
1.
DEMO ÚČET ZDARMA
Licence CySEC
Demo účet zdarma
10 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Angličtina/Němčina
BDSwiss logo
2.
BROKER S ČEŠTINOU
Licence CySEC
Nemá demo účet!
100 USD min. vklad
Všechny vklady pojištěny
Čeština
HighLow logo
3.
TOP ZAHRANIČNÍ BROKER
Australský broker
Není schválen ČNB
Demo účet zdarma
50 USD min. vklad
Cashback bonus 50USD
Upozornění na rizika: Váš kapitál může být ohrožen

 

Diskuze

  • TJ
    Publikováno 12.11.2016 19:53
    TJ
    Reagovat
    Autor

    Puvodni z***i ze zoomtrader nic vic

    • Invest+
      Publikováno 5.1.2017 17:24
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den, mohl byste nám poskytnout více podrobností k Vašemu tvrzení? Jak víte, že je společnost TopBinary spjatá s nechvalně proslulým brokerem ZoomTrader? Máte pro to nějaký důkaz?

  • Tom
    Publikováno 16.11.2016 22:47
    Tom
    Reagovat
    Autor

    Podle aktuální jazykové lokalizace jdou jednoznačně po CZ a PL obchodních, přitom mají sídlo na Kypru. Tohle nějak nechápu. Další věc – demo – to si je jako nemůžu vyzkoušet, jako jakýhokoliv jinýho brokera na opce? Z jejich webu taky nejsem moudrej. Sorry, ale tohle fakt není broker pro mě.

  • Proč u nich obchodovat?
    Publikováno 18.11.2016 13:56
    Proč u nich obchodovat?
    Reagovat
    Autor

    Udělal jsem malé srovnání tohoto brokera s podle mne aktuálně nejlepšími brokerem IQ Option:

    Demo – IQ Option ANO (bez nutnosti vkladu), TopBinary NE
    Bonus – IQ Option ANO, TopBinary ANO
    Mobilní apka – IQ Option ANO, TopBinary NE
    Profi platforma – IQ Option ANO, TopBinary NE

    Minimální vklad – IQ Option 250 Kč, TopBinary 5000 Kč
    Velikost jedné transakce min. – IQ Option 25 Kč, TopBinary 350 Kč

    TopBinary je ve srovnání s IQ Option ve všem horší. Jediná přednost je platforma v češtině a česká podpora. Největší problém je jejich minimální výše transakce – nenabídnou vám demo a rovnou jedna transakce.

    • Invest+
      Publikováno 18.11.2016 15:36
      Reagovat
      Autor

      Dobrý den, díky za postřeh. Ještě je tu jedna věc – reputace. Zatímco IQ Option má miliony klientů po celém světě, TopBinary jich má zřejmě jen pár (vzhledem k tomu, že se zaměřuje na český trh a funguje teprve cca měsíc).

  • Fred
    Publikováno 18.11.2016 15:36
    Fred
    Reagovat
    Autor

    Top Binary nikdy. Ten broker má absolutně nejhorší podporu, co jsem kdy viděl. Dva týdny – 14 dní!! jim trvalo, než mi odpověděli na email a to jsem to musel ještě urgovat. Navíc jim chybí demo a minimální vklad je 5 tácu – sorry, nikdy!

  • Kolombo
    Publikováno 28.4.2017 18:20
    Kolombo
    Reagovat
    Autor

    Tak jsem se dostal k brokerovi TopBinary. Trochu proto, že jej jeden český web o binárním obchodování doporučuje a trochu proto, že jsem líný si přeložit do češtiny stránky jiných brokerů. A musím se s Vámi podělit o jednu úsměvnou informaci. Po založení účtu jsem zjistil, že broker má nově nastaven minimální vklad na 10 000 Kč!!!! Tak jsem psal na stránku, která mi TopBinary doporučila o oni mi odepsali, že když si u nich pořídím nějakou strategii BERSI, bude minimální vklad 5000 Kč + strategie zdarma.

    Tak jsem trochu zapřemýšlel a na něco jsem “kápnul”. Já dostanu strategii, která má být údajně úspěšná, zcela zdarma? OK, tomu bych možná ještě věřil. Ale, navíc dostanu výhodnější podmínky (menší minimální vklad) u TopBinary? A teď ta pointa:

    Tak jsem si zjišťoval, jak to s opcemi funguje a zjistil jsem zásadní věc – když já vydělám, broker prodělá. U TopBinary určitě vědí, jestli je strategie BERSI úspěšná nebo ne (vždyť vědí, kdo přišel z onoho webu). A kdyby věděli že ti, kdo ji používají, jsou fakt v plusu, těžko by takový klienty chtěli! Ale TopBinary těm, kdo používají tuto strategii, nabízí výhodnější podmínky!! Je tedy jasný, že ta strategie nefunguje a celý to smrdí manipulací a možná i podvodem.

    Z toho jasně vyplývají dvě zásadní věci:
    1. Ta strategie BERSI je totální nefunkční brak, viz. výše.
    2. Po tomhle “divadle” jsem si nechal zrušit účet u TopBinary, protože nebudu obchodovat u někoho, kdo tohle podporuje. Zřídil jsem účet u IQ Option, ta trocha angličtiny se přeložit dá.

    Snad tato moje zkušenost někomu pomůže, na webu oné strategie by mi tohle nezveřejnili 🙂

    • Invest+
      Publikováno 28.4.2017 20:43
      Reagovat
      Autor

      Dobrá práce, díky za to.

  • Martin
    Publikováno 29.4.2017 21:31
    Martin
    Reagovat
    Autor

    Přesně vím, o kterým webu mluvíš. Oni tam mají toho brokera na prvním místě, což působí při těch podmínkách dost komicky, dokonce ho titulovali nejlepší broker. Třeba už jenom takový zhodnocení u TopBinary je max 70%. U IQ Option je 92%. Ono to vypadá jako blbejch 22%, ale víš, jak se pak musí zvednout úspěšnost obchodníka, aby byl vůbec na nule? Dal jsem si tu práci a spočítal to:

    – IQ Option: 100/(1+(92/100) = potřebná úspěšnost obchodníka je 52%, když má vyšší úspěšnost obchodů, je v plusu.
    – TopBinary: 100/(1+(70/100) = potřebná úspěšnost obchodníka je 59%

    Očima lajka, při pouhým tipování mám úspěšnost 50%, stačí mít tedy lehce vyšší úspěšnost a u IQ Option jsi v plusu. U TopBinary ale musíš mít úspěšnost skoro o 10% vyšší, a jsi teprve na nule. Nechápu, jak si tam někdo může otevřít účet 🙂

  • DSRT2
    Publikováno 3.5.2017 12:37
    DSRT2
    Reagovat
    Autor

    Já o tom sice moc nevím ale minimální vklad 10 000,- Kč mi přijde strašně moc. Kdyby to bylo 100 – 700,- Kč tak to ještě jde……

    • Invest+
      Publikováno 3.5.2017 12:41
      Reagovat
      Autor

      Naprostý souhlas. Tohle vypadá spíše jako špatný vtip …

  • Vložit komentář