Aktualizováno

Recenze FINOCAPITAL Zkušenosti s brokerem Fino Capital, poplatky, návod, diskuze

Hodnocení:
20%
Hledáte nejlepšího brokera?
SROVNÁNÍ BROKERŮ

V této recenzi se zaměříme na brokerskou společnost FinoCapital, která nabízí investice do měn, akcií a komodit přes internet. Pojďme zjistit, jak Fino Capital funguje, co všechno nabízí a proč jej mnoho zahraničních serverů označuje jako podvod!

Recenze FinoCapital ve zkratce

POZOR! FinoCapital nemá potřebnou licenci pro poskytování investičních služeb v EU.

FinoCapital je zahraniční brokerská společnost, která funguje od roku 2020. Prostřednictvím brokera můžete obchodovat více než 250 instrumentů formou CFD kontraktů. Mezi instrumenty jsou populární měnové páry (forex), akcie, burzovní indexy, komodity a kryptoměny.

Obchodování u Fino Capital probíhá přes webovou platformu WebTrader, která se nemusí stahovat ani instalovat. Funguje totiž v klasickém internetovém prohlížeči.

FinoCapital je nedůvěryhodný broker, protože nemá licenci, poskytuje vysokou finanční páku i nezkušeným obchodníkům a nabízí zakázané finanční bonusy. Nevýhodou jsou také netransparentní poplatky a nekvalitní český překlad.

Výhody

  • Jednoduchá obchodní platforma

Nevýhody

  • Nedůvěryhodný broker bez licence
  • Netransparentní poplatky
  • Nepodporuje platby v CZK
  • Mizerná úroveň českého překladu
  • Vysoká finanční páka

Hodnocení brokera FinoCapital: 20%

Základní informace o FinoCapital

Název FinoCapital / Fino Capital
Licence NE
Provozovatel Lollygag Partners LTD. (Limassol, Kypr)
Nabízené produkty CFD (akcie, forex, indexy, komodity, kryptoměny)
Platforma MetaTrader 4 (desktopová, webová), Webtrader
Poplatky za obchodování Variabilní spready a swapy → srovnat s konkurencí
Komisní poplatky ?
Poplatek za neaktivitu ?
Poplatek za výběry Ano
Platební metody Platební karty, Bitcoin
Měna účtu 2 (EUR, USD)
Demo účet Ano
Minimální vklad 250 USD
Minimální obchod 1 akcie / 0.01 lotu (cca 100 až 1,000 Kč)
Čeština Ne
Sociální obchodování Ne

Co nabízí Fino Capital

Přes platformu Fino Capital můžete obchodovat pouze rozdílové smlouvy neboli CFD. Pomocí nich můžete spekulovat na budoucí vývoj měn, akcií, indexů, komodit nebo kryptoměn.

Broker Fino Capital

Broker Fino Capital

I když to na první pohled nemusí být jasné, obchodování neprobíhá na skutečné burze. To znamená, že reálné akcie, kryptoměny ani komodity u brokera nepořídíte.

Pokud koupíte CFD na zlato, tak žádné fyzické zlato nezískáte. Kontrakt ale kopíruje tržní cenu zlata, takže vyděláte (nebo proděláte) prakticky stejně, jako byste drželi skutečné zlato.

Prostřednictvím CFD kontraktů broker nabízí přes 250 instrumentů z 6 kategorií:

  • 48 měnových párů – EURUSD; USDCHF; GBPUSD; USDCAD, USDCHF, USDCZK…
  • 5 kovů – zlato, stříbro, platina, měď, palladium
  • 9 komodit – cukr, kakao, ropa WTI a Brent, zemní plyn, káva…
  • 25 kryptoměnBitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Ripple, MIOTA, ADA, BTG…
  • 14 indexů – DE30, EU50, JAPAN, Swiss, UK100, USTEC, US30, US500…
  • asi 150 akciíTesla, Amazon, Apple, eBay, Twitter, Facebook, Google…

CFD se využívají zejména pro krátkodobé spekulace na růst nebo pokles ceny vybraného instrumentu. Pro dlouhodobé investice se CFD příliš nehodí, protože se obchodují s finanční pákou (tzn. vyšší riziko) a navíc se u nich platí swapový poplatek (o něm později).

Obchodování u FinoCapital

Obchodní platformy

Obchodování u FinoCapital probíhá přes webovou platformu WebTrader. Platforma je jednoduchá a přehledná, ale nenabídne víc než konkurenční platformy. Jen seznam instrumentů a graf se základními nástroji.

Webová platforma FinoCapital

Webová platforma FinoCapital

Samotné objednávky se potom zadávají přes tržní nebo čekající pokyn:

  • Market (tržní objednávka): Objednávka se zrealizuje ihned za aktuální kurz. Obchodník nastavuje pouze velikost investice.
  • Pending (čekající objednávka): Objednávka se zrealizuje až v okamžiku, kdy cena instrumentu klesne / vzroste na požadovanou hodnotu. Obchodník nastavujte nejen velikost investice, ale také kurz, při kterém se má objednávka uskutečnit.

U každé objednávky můžete zapnout pokyny pro automatické ukončení v případě ztráty (Stop Loss) nebo zisku (TAKE PROFIT).

Návod Jak obchodovat u FinoCapital?

Vyberte instrument ze seznamu a zvolte možnost BUY (očekáváte růst ceny) nebo SELL (očekáváte pokles). Otevře se vám okno objednávky, kde nastavíte velikost investice volume. Zapnout můžete i příkazy pro automatické ukončení obchodu.

Obchodní příkaz na platformě brokera

Obchodní příkaz na platformě brokera

Po odeslání se objednávka zobrazí v záložce Opened, kde uvidíte aktuální zisk nebo ztrátu. Transakci můžete kdykoliv ukončit.

Minimální objem obchodu je 0.01 lotu. Konkrétní částka si liší pro každý instrument, ale obvykle vám k otevření jednoho obchodu vystačí 100 až 1,000 korun.

Finanční páka

CFD se obchodují s finanční pákou, takže obchodník financuje jen zlomek objednávky. Páka 1:10 například znamená, že platíte jen desetinu objednávky. Zbytek jsou peníze vypůjčené od brokera.

Vyšší páka znamená vyšší riziko. Proto také evropský úřad ESMA vyžaduje omezení finanční páky pro neprofesionální klienty (maximálně 1:30). Broker FinoCapital ovšem toto nařízení ignoruje a poskytuje mnohem vyšší páku:

Finanční páka vám umožní vydělávat i při malé změně kurzu nebo bez vysokého kapitálu. Dejte si ale pozor. Pokud otevřete obchodní pozici s pákou 1:100 a cena instrumentu se změní o 1 % proti vaší pozici, tak ztratíte celou investici. Stokrát se totiž násobí nejen zisky, ale i ztráty.

Vytvoření a financování účtu

Registrace obchodního účtu probíhá opravdu rychle, takže jakmile vyplníte krátký formulář, můžete vložit peníze a začít obchodovat.

To vám ale nedoporučujeme!

Dokud totiž svůj účet neověříte, tak nemůžete peníze vybrat zpět. Ověření probíhá tak, že na obchodní účet nahrajete kopie 4 verifikačních dokumentů:

  • Kopie platného průkazu totožnosti: občanský průkaz nebo cestovní pas.
  • Doklad o bydlišti, který není starší než 3 měsíce: účet za služby (elektřina, plyn, internet…), povolení k pobytu, bankovní výpis, daňový doklad a podobně.
  • Kopie obou stran použité platební karty. Na kopii začerněte CVV kód a číslo platební karty (vyjma prvních 6 a posledních 4 číslic).
  • Doklad o provedení platby: potvrzení o provedení vkladu.
FinoCapital není důvěryhodný broker, takže mu žádné osobní informace ani kopie osobních dokumentů raději neposílejte!
Přehled obchodních účtů

Přehled obchodních účtů

Vklady a výběry

Pro vklady i výběry se nabízejí 3 platební metody: klasické platební karty, vklad přes bitcoinovou peněženku nebo záhadná služba Paytrio, která ovšem nefunguje a na internetu o ni nenajdete žádné informace. Minimální vklad je 250 dolarů.

Poplatky u FinoCapital

Další velkou nevýhodou FinoCapital jsou poplatky. Na oficiálním webu není žádný sazebník, takže poplatky jsou absolutně netransparentní. Nám se podařilo dohledat následující:

Seznam poplatků

  • Rozdíl nákupní a prodejní ceny (spread): Spready u FinoCapital jsou poměrně vysoké, takže třeba pro EURUSD je spread 3 pips. Velikost spreadů se ale neustále mění.
  • Poplatek za obchodování přes noc (swap): Tento malý poplatek se platí jednou denně u pozic, které držíte i po uzavření trhu. Obchodní hodiny a velikost swapů dohledáte přímo na platformě.
  • Poplatek za vklady / výběry: Podle obchodních podmínek si broker účtuje poplatek za výběr (a možná i za vklad). Velikost poplatku jsme ale nikde nenašli.
  • Poplatek za neaktivitu, komisní poplatky a další: Nelze dohledat.

Srovnání poplatků

Jak si stojí broker FinoCapital v porovnání s prověřenými brokerskými společnostmi? Níže naleznete podrobné srovnání spreadů u vybraných instrumentů:

 finocapitalXTBPlus500eToro
EUR/USD3 PIP0.9 PIP
0.8 PIP
1.0 PIP
S&P 500
0.5 $
0.60 $0.70 $0.75 $
Bitcoin
0.23 %
0.26 %0.30 %2.00 %
Tesla0.89 $0.44 $
0.35 $
2.17 $
Zlato0.55 $
0.30 $
0.41 $0.45 $
Spready ze dne 11.2.2022, výše poplatku se může měnit.
 Recenze XTBRecenze Plus500Recenze eToro
Spready ze dne 11.2.2022, výše poplatku se může měnit.

Zákaznický servis a bezpečnost

Oficiální web Fino Capital má hned několik jazykových verzí včetně češtiny. Úroveň českého překladu je ale mizerná a některé části textu vůbec nedávají smysl. Například americký výraz pro akcie („stock“) je na webu přeložen jako zásoby. Víc asi netřeba komentovat. Český „překlad“ není navíc kompletní, takže důležité dokumenty včetně obchodní smlouvy jsou dostupné jen v anglickém originále.

Zákaznickou linku lze kontaktovat na telefonní lince nebo emailem.

O společnosti FinoCapital

Provozovatelem brokerské značky FinoCapital je společnost Lollygag Partners LTD. Oficiální sídlo společnosti je ve státě Dominica, což je jeden z mnoha daňových rájů a časté sídlo brokerů bez licence.

Tím se dostáváme k největšímu problému FinoCapital:

Broker nemá licenci pro poskytování investičních služeb v Česku ani v EU. Možná vám to připadá jako formalita, ale tak to opravdu není. Mezi brokery bez licence je mnoho podvodných firem, které vás oberou o peníze.

Typický příklad podvodného brokera: Nejprve všechno vypadá bezvadně. Vložíte peníze a s pomocí obchodních manažerů nebo signálů je zhodnotíte. Problém ovšem nastává ve chvíli, kdy se pokusíte peníze vybrat. Broker začne hledat výmluvy a zkusí vás přimět k další platbě (např. kvůli poplatkům, doplnění prostředků kvůli udržení pozice a podobně). I když ale platbu provedete, peníze nezískáte.

Za zmínku stojí, že společnost Lollygag Partners LTD provozuje hned několik brokerských značek. Kromě Fino Capital jsou to například FxCore nebo FXActiv.

Jak FinoCapital vydělává?

Rozdílové smlouvy se obchodují mimo burzu, obvykle na trhu, který uměle vytváří broker. To znamená, že broker může obchodovat proti svým klientům a vydělávat na jejich ztrátě.

A přesně to FinoCapital dělá.

V dokumentu „Prohlášení o zveřejnění rizika“ v bodě 3.3 je uvedeno následující:

„Conflicts of Interests. The Company is the counterparty to all transactions entered into under the Client Agreement and, as such, the Company’s interests may be in conflict with the Client’s. (…)“

Volně přeloženo, broker vytváří proti-pozici u každé vaší transakce a tím pádem dochází ke střetu zájmů. Vaše ztráta je ziskem pro brokera a naopak. Hned v dalším bodě je navíc uvedeno, že ceny na platformě určuje broker a mohou se lišit od skutečných tržních cen.

V sekci FAQ se píše, že každému klientovi je přidělen obchodní manažer, který „nabízí relevantní nápady“. To znamená, že broker svým klientům dává rady, co, jak a kdy obchodovat. Jak kvalitní ale tyto rady můžou být, když mezi brokerem a jeho klienty existuje střet zájmů?

Zkušenosti s FinoCapital

Vlastní zkušenost s FinoCapital sice nemáme, ale doporučujeme vám nahlédnout do diskuse pod recenzí brokera CTX Prime, se kterým má Fino Capital mnoho společného.

CTX Prime sídlí na adrese 8 Copthall, Roseau Valley, 00152, Commonwealth of Dominica, na které shodou okolností sídlí také FinoCapital a spousta dalších pochybných brokerů bez licence (EnergyMarkets, CFBroker, EagleFX, CryptoMusu, WinMarket, OctoFinance, Bid Broker Stocks a další).

Na co si dát pozor?

  • FinoCapital je nedůvěryhodný broker bez licence.
  • FinoCapital může profitovat na vaší ztrátě, takže pozor na investiční rady a tipy od brokera.
  • Dokud brokerovi nepošlete kopie osobních dokumentů, tak nemůžete vybrat peníze.

Závěrečné shrnutí

Jak tedy zhodnotit nabídku společnosti FinoCapital?

Je to broker bez licence, kterému by se obchodníci měli raději vyhnout. Tím bychom mohli celou recenzi ukončit, ale těch problémů s FinoCapital je mnohem více:

Portfolio instrumentů je podprůměrné a trochu zavádějící. Začátečníci si vůbec nemusí všimnout, že obchodují s CFD kontrakty (nikoliv se skutečnými akciemi, komoditami atd.).

Přehlížet nemůžeme ani netransparentní poplatky a vysokou finanční páku, která je pro začátečníky opravdu nevhodná. Broker navíc nabízí finanční bonusy za vklad, které jsou v EU zakázané. Bonusy u těchto brokerů fungují především jako návnada, která vám zkomplikuje výběr peněz.

Máte vlastní zkušenosti s brokerem FinoCapital? Napište nám dolů do komentářů!

Kde obchodovat?
Přehled populárních CFD brokerů, kteří jsou prověřeni tisícemi českých obchodníků:
BROKER
ROKU
  • Jednoduchá platforma a nízký minimální vklad
  • Testovací demo účet zdarma, výukové materiály, semináře
  • Kompletně v češtině, CZ podpora, obchodování v CZK
  • Na trhu od roku 2002, licence, vklady obchodníků pojištěny
4246 našich čtenářů si vybralo XTB
95%
Služba CFD. 77% ztrácí peníze
  • Možnost kopírovat obchody ostatních klientů eToro
  • Testovací demo účet s kapitálem 100 000 dolarů zdarma
  • Platforma v češtině
  • Na trhu od roku 2006, licence, vklady obchodníků pojištěny
2079 našich čtenářů si vybralo eToro
90%
Služba CFD. 68% ztrácí peníze
  • Testovací účet zdarma
  • Na trhu od roku 2001, licence, vklady obchodníků pojištěny
85%
Služba CFD. 76% ztrácí peníze
?Seřazeno podle redakčního hodnocení
Upozornění: CFD (rozdílové smlouvy) jsou komplexní nástroje a v důsledku použití finanční páky jsou spojeny s vysokým rizikem vzniku finanční ztráty. U 68 - 89% účtů retailových investorů došlo při obchodování s CFD ke vzniku ztráty. Měli byste zvážit, zda rozumíte tomu, jak CFD fungují, a zda si můžete dovolit vysoké riziko ztráty svých finančních prostředků. Informace na screenshotech z platforem jsou pouze ilustrativní.

Diskuze

  • Major
    4.5.2022 12:22
    Major
    Autor

    Je uz nekdo kdo sve penize ziskal. Vlozil sem 6500kc robot vydelal 8 tisic euro chci ukoncit a vybrat takze 1 moznost na penezenku coz je 1hod prace pres pocitac,dale na ucet cou je poplatek za prevedeni prostredku chteji zaplatit 35 tisic a potom penize budu mit na ucte.

  • Ivka
    27.4.2022 19:39
    Ivka
    Autor

    Dobrý den má prosím někdo nějaký kontakt na brookera co je dostupný…. bohužel ta naše paní je nedostupná a potřebuji vybrat peníze….. děkuji

    • Pali
      18.5.2022 10:56
      Pali
      Autor

      Dobry den funguje este Finocapital??

  • Klasik Radim
    15.2.2022 12:50
    Klasik Radim
    Autor

    Naletěl jsem vložil jsem 1100 euro, vydělal 5383,97 ale ty jsem nikdy neviděl ,zákaznický servis naprosto strašny ,poplatky za převod strašné, scam podvod,důrazně nedoporučuji!!!!teda pokud nechcete přijít o peníze

    • míla
      23.2.2022 11:47
      míla
      Autor

      Vyzívám všechny podvedené k podání společné žaloby na jakékoliv pobočce ČR. Jsou to organizovaní zloději !

    • Anonym
      25.2.2022 18:50
      Anonym
      Autor

      Také mě okradli jsou to *****. Rád se přidám k žalobě jestli to bude mít nějakou cenu. Pavel

    • Dáda
      16.3.2022 1:25
      Dáda
      Autor

      Taky jsem takový blec, podvedený.

    • Ivka
      29.4.2022 14:49
      Ivka
      Autor

      Zdravím mohu poprosit o nějaký kontakt na brokera….

  • Miloš
    1.2.2022 12:39
    Miloš
    Autor

    Postupně jsem vložil 174 000 Kč ,dostal jsem se na 32 200 eur při výběru mi řekli že mohu vybrat všechno a pak mohu zas pokračovat dál. Pak za dva dny mi přišlo že to mám v jakési bance a vyměřila mi daň 4 850 eur ze splatností do 5 dní a pak prý mi to pošlou na účet. Toto jsem odmítl protože ja čtu recenze ,přišel bych o další peníze . Naletěl jsem jako jiní a podám trestní oznámení na policii Č. republiky. Chceli se někdo přidat můj email je vilim26@seznam .cz

    • Anonym
      2.5.2022 16:34
      Anonym
      Autor

      Setkali jsme se s timtez. Podvedena byla kamaradka. Dozadala si “vydlech” u policie. Ta ji vyhovela, a tim to skoncilo. Podal jste nekam zalobu? Prosim na mail:
      culustb@gmail.com
      Dekuji.

  • Sendik
    25.1.2022 15:22
    Sendik
    Autor

    Dobrý den, jsem taky takový blb, který naletěl, přišel jsem o 250 EUR. Když jsem to chtěl vybrat, údajně tam robot získal 906,42 EUR, tak začali potíže, chtěli zřídit crypto peněženku ale peníze nezaslali, že to musí ověřit v počítači. Chtějí prostě vzdálený přístup do počítače aby vám potom vybrali úplně vše. Nic jsem neinstaloval a tak mi řekli že to dají na charitu.

    • Leo
      27.1.2022 12:38
      Leo
      Autor

      Dobry den kto z vami komunikoval ako sa vola ??? Su to podvodnici

  • 31
    13.1.2022 22:27
    31
    Autor

    Jsem další z Vás…toto mě poslali mailem když jsem chtěl vybrat peníze z účtu a ukončit obchodování…… //
    Chcete-li uzavřít účet, musíte zaplatit provizi za zprostředkování, protože jste nedodrželi pravidla spolupráce (2 / # 22583)// naštěstí jsem tam vložil “jen 250€” a chtějí 120€ provizi z celkové částky 423€…..bohužel to chtějí zaplatit v bitcoinech. A to chtějí zaplatit ještě pokutu za nečinnost……- poradí někdo co s tím? Díky…

    • míla
      23.2.2022 11:15
      míla
      Autor

      Já jsm dopadl hůř postupně jsem vložil 200 000 Kč . Pak při výběru 32 tis. EUr chtěli za sprostředkování 4 850 EUr a to zřejmě nebude všechno a zřejmě po informacich finančního odd. a banky v Anglii jse už dál nenechám okrádat. Na ty veškeré poplatky už nemám. Komentáře jsou zde jasné . Podejte trestní oznámení na jakémkoliv oddělení ČR. Vše se pak zasílájí do Brna na kybernetickou kriminolku s hromadnou žalobou . Jiné východisko zřejmě není . Tento přístup je hyenizmus !!!

  • Ujo majo
    18.12.2021 8:05
    Ujo majo
    Autor

    Ujo.majo podává se hromadná žaloba na finokapital a onyxprofit – poškození přihlaste se na policii, má to na starosti kpt. Jiři Sopoušek – 974622203 oddělení kybernetické kriminálky Brno.

    • Martin Český Krumlov
      22.12.2021 6:56
      Martin Český Krumlov
      Autor

      Mám zkušenosti s Finocapitalem také,po prvním vkladu v červenci tohoto roku jsem dostal telefonát od p.Bayerove,že mě má na starost, zanedlouho si mé finance vzal na starost o. Kellner a začal prý investovat ručně, prý ať je větší zisk, zanedlouho jsem měl na jejich účtě 5000euro na mé jméno, řekl sem, že bych si rád vybral k Vánocům 4500euro, peníze mi prý poslali na nějakou Loyds banku, která chce po mě přes 800euro za převod kryptomeny na eura!!! Toto jsem odmítnul s tím, že nikomu už nic platit nebudu!! Ještě sem neviděl ani korunu a chtějí po mě další. Tato banka po mě chce už nyní další eura za to, že je prý u sebe stále má!! Mám uložené veškeré zprávy a e-maily od počátku založení mělo účtu v případě, že by mi začali vyhrožovat více. Peníze jsem neviděl a už ani neuvidíme! Přišel jsem i o vklad 6500kc/250 euro!!! Jsou to podvodníci!

  • Anonym
    13.12.2021 16:25
    Anonym
    Autor

    Jsou to podvodníci, navíc nejsou z ČR a tak jim nic nehrozí. Jsou to ruští brokeři. Osobně jsem byla podvedena Miladou Novakovou a panem Pavlem Sokolovem (údajně vedoucí finančního oddělení). Peníze jsem poslala do Ruska.

  • Xwd
    11.12.2021 1:51
    Xwd
    Autor

    “Finocapital” by se měl správně jmenovat Finito-Capital…

  • Jana
    7.12.2021 14:43
    Jana
    Autor

    Taky jsem jedna z povedených, když měli poslat peníze tak napsali že jsou zablokovaný v Financial Conduct Authority

  • Anonym
    6.12.2021 22:20
    Anonym
    Autor

    Dobrý den, dopadl jsem stejně, účet zakládal Martin Valenta, pak mě předal Marii Horákové. Poslal jsem 6500 a po měsíci je učet nedostupný.

    • Leo
      7.12.2021 13:24
      Leo
      Autor

      Treba nahlasit policii netreba sa bat su to podvodnici

  • Anonym
    12.11.2021 15:26
    Anonym
    Autor

    Ozval sa niekto na email,že je z finocapital a že investované peniaze vráti s tým,že mu zašleme preukaz totožnosti a potvrdenie o trvalom pobyte (faktúra za elektrinu,plyn,…, bankový doklad) ?

    • InvestPlus
      12.11.2021 15:30
      Autor

      Na toto pozor. Na základě požadovaných dokumentů si mohou vzít Vaším jménem například spotřebitelský úvěr.

      • Anonym
        18.11.2021 15:41
        Anonym
        Autor

        dobry den .. jsem bohužel taky jeden který naletěl a přišel o spoustu peněz. chtěl jsem se jen zpetat jestli je nějaká reálná šance dostat peníze zpět. kdyby aspon nějakou čás . zrovna dneska mi přišel email od jakého si Stefan Bauer ze skupiny The Arlo Group která se stará o mou refundaci,. také se tam píše že finocapital přisla o licenci a že je společnost na černé listině. píše tam že mé peníze jsou na jakém si Blockachainu. je mi jasný že je to součástí dalšího podvodu a že po mě budou chtít další peníze .. mohl by jste mi prosím poradit jak postupovat dál .. děkuji Petr

        • InvestPlus
          18.11.2021 15:47
          Autor

          Finocapital nikdy žádnou licenci neměl. Máte to napsáno výše v textu.

        • Leo
          19.11.2021 14:28
          Leo
          Autor

          Treba to nahlasit k policii su to podvodnici

  • HH
    11.11.2021 21:38
    HH
    Autor

    Dobrý den, je tu někdo z ČR, kdo vybral své peníze a jak a kdo již podal trestní oznámení? Napište mi do emailu h.s.kadernice@centrum.cz

  • Anonym
    8.11.2021 15:37
    Anonym
    Autor

    Nejaký údajný agent finocapitalu mi na email píše,že kvôli regulačným problémom budú posielať klientom finančné prostriedky a zisky späť vlastníkom. Tým si očistia meno,získajú späť licenciu a predpisy.Snažia sa túto situáciu vyriešiť a opäť otvoriť brány pre nových a bývalých investorov.Usilovne pracujú na tom,aby každý klient dostal svoje peniaze späť vrátane akumulovaných ziskov. Ak chceme skontrolovať zostatok na účte a získať späť svoje prostriedky musíme poslať email s dokumentami KYC(doklad totožnosti a o pobyte) a telefónne číslo s vhodným časom kedy nám môžu zavolať.Považovať to priebežne za sľubujúce sa sľuby na ktorých sa niektorí a určití radujú ?

    • Xyz
      6.2.2022 23:27
      Xyz
      Autor

      Na to sami řekli, že to neposílali oni. 😂

  • Anonym
    31.10.2021 8:52
    Anonym
    Autor

    Věra
    vidím, že patřím k těm desítkám podvedených. Může mně někdo vysvětlit, jak si může někdo založit firmu na to, že bude okrádat hloupé lidi?
    Co dělají s tolika penězi? Jak to, že neexistuje žádná pomoc policie, co je to
    za zákony? Sama jsem nikdy nic nevzala a potom se nechám okrást o těžce vydělané peníze. Nesmím beztrestně ulovit v našem rybníku kapříka
    a podvodná firma může okrádat důvěřivé – kde je ta spravedlnost v té vaší demokracii. V mládí mně nikdo nic nedal, ale taky neukradl…..

    • InvestPlus
      31.10.2021 12:29
      Autor

      Demokracii bych do toho nepletl. Už jen proto, že navolávači těchto pochybných brokerů hovoří s ruským přízvukem…

  • Anonym
    25.10.2021 16:09
    Anonym
    Autor

    zdravím,jsem zřejmě další který naletěl ale mněl bych otázku: máte někdo zkušenosti s webtrader.platinex.top děkuji za každou odpověd,také jsem si tam založil účet poslal 250,. eur a když jsem tam měl 3000,- eur tak stránka nejde zobrazit nemám na ně žádný kontakt e-mail nefunguje tel.číslo nedostupné prosím může někdo poradit děkuji za každou informaci. marcela.chytilova@seznam.cz

    • InvestPlus
      25.10.2021 20:34
      Autor

      To je též podvod.

      • Anonym
        26.10.2021 10:03
        Anonym
        Autor

        máte s nimi nějaké zkušenosti? ještě jsem o vyplacení peněz nežádal můžete nějak pomoct.děkuji M.Ch.

    • Kate
      28.10.2021 4:50
      Kate
      Autor

      Dobrý den, pomáhala jsem známému, aby z nich dostal své peníze zpět. Paní Simona Bujalková zareagovala výsměchem.
      Zde je její poslední zpráva na whatsappu: blahoželám k vyšetrovaniu, ale bohužiaľ bolo to neúspešné
      za 7 rokov mojej práce sa taký detektív ešte nestretla.
      Neviem, čo presne vas k takému činu priviedlo, ved’ všetko bolo v poriadku.
      nikde v žiadnej krajine na tomto svete si banka neúčtuje províziu z prevodu, ale zrejme máte iné pravidlá.
      Dále pokračuje v druhé zprávě:
      Poviem len jedinú vec, nestrácajte čas a peniaze.

      Je velká chyba každého, že své peníze pošle někam, aniž by si ověřil kam. Nevěřte, prosím ani náhodným vymahačům. Myslím si, že s nabídkou pomoci opět přichází Finocapital a pak se vám jenom smějí.
      Doporučuji, aby TO posílal jednotlivec sám za sebe a obraťte se na Evropský úřad pro investiční podvody.
      Nevěřte nikomu!!!

  • Miro
    14.10.2021 12:01
    Miro
    Autor

    Dobře dva měsíce jsem měl přístup na účet a najednou nic – žádný kontakt nefunguje. Marie Horáková, Karolina Boriš a Simona Bujalková – to jsou dámy, které mě do systému dostaly a dnes se ani jedna na výzvu neozve.

  • Anonym
    4.10.2021 13:42
    Anonym
    Autor

    Kam se máme přihlásit ke společné žalobě. Jak vidím, jsou nás desítky.
    Přece nás nemohou beztrestně okrádat.

  • Rasto
    27.9.2021 15:05
    Rasto
    Autor

    Dobrý deň mal niekto do činenia brokerom Danielom Novakom môžte sa mi ozvať 0915907829 diky

  • Anonym
    26.9.2021 7:24
    Anonym
    Autor

    Neměl někdo co do činění s makléřkou Miladou Novákovou? Prosím, ať mě kontaktuje na telefonním čísle 728683650. Moc vám předem děkuji.

  • Janek
    25.9.2021 21:00
    Janek
    Autor

    Já jsem na tom taky tak.Přišel jsem o 6 500 EUR.Na začátku to bylo moc zajímavé, důvěryhodné, komunikace na úrovni.Učet vyrostl na 40 000 eur.Až když jsem požádal o jistý výběr se to zadrhlo.Jistý pan Kučer vymazal fotografii a byl konec.
    Já myslím, že na policii se nám vysmějou, že jsme důvěřivý hovada.

  • Anonym
    22.9.2021 20:08
    Anonym
    Autor

    Kde na Slovensku podať,keď sa to rieši centrálne až v Brne (česká republika) ?

    • Rene
      23.9.2021 4:41
      Rene
      Autor

      Na políciu ona to už bude riešiť ne treba sa bat

      • Anonym
        26.9.2021 17:59
        Anonym
        Autor

        22.9.2021 20:08 Je to podané na 1 oddelení no neviem ako sa to bude vyvíjať.

        • Anonym
          28.9.2021 7:35
          Anonym
          Autor

          Viete mi presnejšie povedať, kde presne na akom oddelení na Slovensku to vyšetrujú..kontakt na mňa marian.opitz@gmail.com

          • Anonym
            28.9.2021 14:15
            Anonym
            Autor

            26.9.2021 17:59 Na 1 oddelení. TOMU NEROZUMIETE ? JA PREDSA TU NEMENUJEM NA AKOM ODDELENÍ BOLA MOJA ÚČASŤ. Predsa na príslušné oddelenie bližšie k bydlisku so štátnym znakom.

      • Karlos
        15.10.2021 11:55
        Karlos
        Autor

        rok a půl za mě obchodovat robot a jen vydělával a když sem to ukončil prej mi peníze poslaly a mam je v německé bance

    • bezmozek
      30.9.2021 9:55
      bezmozek
      Autor

      Můžete mi napsat něco podrobnějšího, nebo kontakt na Brno kde se tato situace řeší. Jsem také úplná blbka, která nalítla podvodníkům.

      • JL
        17.11.2021 22:49
        JL
        Autor

        Podejte trestní oznámení na Policii České republiky. JL

  • RENE
    22.9.2021 12:59
    RENE
    Autor

    Dobry den ma niekto.skusenosti s panom Danielom Novakom presvedca mi o dobrych vynosov?? Podal niekto zo slovenska trestne oznamenie na firmu Finno capital ozvite sa prosim

  • Dasty
    21.9.2021 14:43
    Dasty
    Autor

    Je třeba dojít, dát výpověď, dodat případnou meilovou komunikaci. Pokud je, výpis ze svého invest. účtu, tedy zkopírovat přehled. Co bude ještě třeba, dodáte pak!

  • Viki
    21.9.2021 10:18
    Viki
    Autor

    Dobrý den, též sem náletela . Dávám vše na kriminálku.

    • Lugi
      6.12.2021 14:45
      Lugi
      Autor

      Tak jsem naletěl také. Na mém účtu je pár tisíc dolarů. Chtěl jsem je vybrat, bohužel jsem nic nedostal a ještě po mne chtějí bankovní poplatky ve výši 850 dolarů.

  • Dasty
    20.9.2021 18:02
    Dasty
    Autor

    Vůbec neváhejte podat oznámení v místě bydliště, už se to řeší a je lidí už dost!!

    • Martin
      21.9.2021 4:22
      Martin
      Autor

      Také jsem jeden z vás a byl jsem podveden přišel jsem o cca 250 000Kč. Stejnej nebo podobnej z scénář jako u ostatních. Jak se tedy bránit kam se mám přidat? Tohle jim přece nemůže projít.

    • RR
      21.9.2021 6:45
      RR
      Autor

      Zdravím, také jsem jeden z vás, který přišel o peníze a chtěl bych se zeptat, co je potřeba k podání trestného oznámení. Děkuji

  • Leo
    20.9.2021 14:29
    Leo
    Autor

    Pan kucera tiez zo mna vytahoval peniaze slubil vysoke vynosy ani peniaze ani kucera nedviha prisiel som o dost penazi ludia davajte na nich trestne oznamenie su to podvodnici

    • Anonym
      22.9.2021 13:59
      Anonym
      Autor

      Viete o niekom kto podal trestné oznámenie, ak áno prosil by som kontakt na neho. S pozdravom

  • Anonym
    20.9.2021 13:55
    Anonym
    Autor

    Vážení, podejte prosím ta trestní oznámení, už to řeší centrálně v Brně, už je toho podáno více. Podejte to v místě svého bydliště a ať se spojí s Brnem a zašlou tam. Jděte hned!

  • Viki
    20.9.2021 10:50
    Viki
    Autor

    Dobrý den, i já sem přišla o 670 euro. P. Králova mě řekla ať jpošlu Ib bank. Doteď se mi neozvala, a to mám miminko po dvou operaci srdíčka. Potřebuji dostat z toho peníze. Ale nikdo se neozval ani na email.

  • Jiskra
    19.9.2021 19:16
    Jiskra
    Autor

    Vložil jsem taky,párkrát se ozvali teď už nic dokonce nejde odeslat e-mail přišlo mi nezjištěný server příjemce.Podme na ně!!

    • míla
      23.2.2022 11:27
      míla
      Autor

      Jen společná žaloba je snad zastaví. Nebojte se podat trestní oznámení na jakékoliv policii v ČR. Já jsem to podal v lednu 2022 . Nebojte se je to hyenizmus !!!

  • Anonym
    17.9.2021 11:34
    Anonym
    Autor

    Dobrý den . Právě jsem zjistil že společnost je zablokovaná a mám tam 8500euro. Pokud jde někdo do žaloby rád se k vám přidám. Napište mi e-mail na rybnikarv@centrum.cz a určitě do žaloby půjdu.

  • Jana
    17.9.2021 11:31
    Jana
    Autor

    Tady další podvedená. Měla jsem moc ochotnou brokerku (ukrajinka), Slibovala pěkné výdělky. Vlkádala jsem na počátku 250 Eu a po měsíci mě umluvila ,abych vložila ještě 1000 Eu. Čísla hezky rostla. Problém nastal, když jsem tam měla 20 000,- Eu a chtěla jsem učinit výběr 10 000 ,-Eu. přišel dopis + Faktura, že mám zaplatit daň firmě FINMA kolem 3 000 Eu. Odmítla jsem platit daň, protože jsem uskutečnila dotaz přímo na Švýcarský daňový úřad (na FINMU) a bylo mi odepsáno, že nic takového neposílali a , že jde o podvod. Učinila jsem dotaz na mou brokerku a ta se cítí ještě dotčená. Už nevolala , jen napsala. Fotku z Whatsapu odstranila.
    Už nechce komunikovat. Chci podat také trestní oznámení na společnost Finocapital a zmíněnou brokerku.

  • Veronika
    2.9.2021 4:10
    Veronika
    Autor

    Dobrý den.Prosim Vas lidi vyhněte se této společnosti obloukem.Vytahnou z Vas co máte a neozvou se.Pridete o peníze.

  • Dasty
    31.8.2021 15:29
    Dasty
    Autor

    Přesně tak, mlčí, chtějí při výběru stále nějaké rezervy, či poplatky a pod., když chcete vybrat, doufám, že se nás spojí více, aby to mělo váhu.

    • Veronika
      2.9.2021 4:13
      Veronika
      Autor

      Nevěřte jim.

  • Jarek
    27.8.2021 19:39
    Jarek
    Autor

    Zdravím, taky jsem naletěl stálo mě to 7000euro

  • Naivka
    20.8.2021 20:41
    Naivka
    Autor

    Jak jste z nich dostala peníze zpět?

  • Lola
    17.8.2021 9:01
    Lola
    Autor

    Já jsem taky naletela,12.8.2021 jsem poslala peníze, nemůžu se dostat na tu webovou stránku,zablokovala jsem účet i kartu.Jak jste dostala zpět peníze?
    Děkuji

  • P
    11.8.2021 22:19
    P
    Autor

    Dobrý den,
    já jsem taky naletěla a vložila jsem 250 Euro. Bylo mi však divné, že peníze z mého účtu šly do Istambulu, Turecka a ne do Švýcarska, jak mi paní ukrajinka tvrdila. Pak na účtu u Finocapital najednou místo slibovaného bonusu 50 euro přibylo 100 euro a mohla jsem jen peníze vkládat a ne vybrat. Prý, až se prokážu doklady, tak zaktivují účet a budu si moci vybrat svůj vklad. Když jsem si přečetla, jaké doklady a dokumenty musím doložit, okamžitě v den transakce jsem volala do svoji banky a nahlásila jsem podvodné jednání. Kartu, kterou jsem platila na internetu jsem raději zablokovala a podala jsem v bance žádost o spornou transakci. Doložila jsem i komunikaci – emaily s nimi a popsala, proč si nemohu peníze vybrat. Do 11 dnů od podání žádosti mi byla částka vrácena zpět v korunách na můj účet. Tímto chci poděkovat našim bankám, které se snaží nás klienty chránit. Ztratila jsem asi 300 Kč kvůli kurzu, ale už to nebylo cca 6 600 Kč. Nikdo po vás nemůže chtít ofocený OP, bankovní kartu,… Naštěstí jsem v tomto byla tvrdohlavá a odmítla jsem jim doklady nahrát. Kolik telefonátů a emailů denně jsem od nich měla, když jsem jim řekla, že vše nahlásím na policii a že to řeším i se svou bankou. Pravděpodobně mě chtěli ještě přesvědčit, abych účet zaktivovala, naštěstí se tak nestalo.

    • Blbka
      13.8.2021 9:20
      Blbka
      Autor

      Tak to jste reagovala dobře…. Já bohužel doklady poslala…..

  • Rrrr
    9.8.2021 9:42
    Rrrr
    Autor

    Taky mi došlo, že mám zaplatit daň a pak polovinu z vybrané částky. Zdá se mi to moc, už ze mne vytáhli 150 a teď chtějí ještě 90 tisíc.

  • Anonym
    2.8.2021 13:37
    Anonym
    Autor

    květika je mě z toho zle ,že jsem ,tak stará a blba, od dcery ,peníze ktere jsem, měla ukryte před jejím mužem ,jsem nakonec vložila podvodníkum 151 tisíc ale to nejhorší je že dcera chtěla peníze na zuby a já jsem musela jít z pravdou ven neustale mě makléř ubezpečuje že peníze dostanu.

  • Ico
    28.7.2021 3:00
    Ico
    Autor

    Dobrý deň, tiež som bol podvedený, dá sa od nich dostať peniaze?

  • Marcela
    5.7.2021 11:46
    Marcela
    Autor

    Jsou podvodnici, okladli mně o 500tis., sehnala jsem si společnost která může najit ztracene peníze, tak mně pište, budeme bojovat spolu

    • Anonym
      5.7.2021 14:32
      Anonym
      Autor

      A kam máme psát?

    • Anonym
      20.7.2021 16:01
      Anonym
      Autor

      kam vám můžu psát,byla jsem taky podvedená

    • Anonym
      22.7.2021 15:54
      Anonym
      Autor

      co je to za společnost, chce peníze předem, nebo až vám něco vymůže Marie

      • Lola
        16.8.2021 13:24
        Lola
        Autor

        Já jsem taky naletela,12.8.2021 jsem poslala peníze, nemůžu se dostat na tu webovou stránku,zablokovala jsem účet i kartu.Jak jste dostala zpět peníze?
        Děkuji

    • Anonym
      11.8.2021 11:02
      Anonym
      Autor

      Dobrý den, rád se připojím, byl jsem podveden podobným způsobem, při výběru, nebo spíše převodu jsem byl nucen zaplatit daň, dále přes Kraken crypto €/BTC převedeny na Blockchain (Luxembourg S.A.)wallet od kud záhadně zmizely. Takže si připravuji podání trestního oznámení. Radek

      • Anonym
        11.8.2021 19:09
        Anonym
        Autor

        Taky jsem naletěl prní jsem vlozil 250E pak jsem tam přidal 300 tisíc českých a když jsem chtěl vybrat musel jsem platit dan 356 000tisíc a že mi pošlou peníze ale banka ještě chtěla provizi na zpracování to bylo datších 150 tisíc nikdo nic neposlal.tak jsem přisel o 800 000 tisíc českých korun. Umí někdo poradit jak dostat peníze na zpět děkuji.
        muj emaj. jindrichchromcak@seznam.cz

        • Anonym
          14.10.2021 17:42
          Anonym
          Autor

          jak to vypadá

    • InvestPlus
      11.8.2021 13:24
      Autor

      Doporučuji se podobným “vymahačským” firmám vyhnout obloukem. Jde jen o další část tohoto podvodu.

      Dle našich informací bylo mnoho okradených (nejen) u Finocapital kontaktováno neznámou společností, která za úplatu slíbila vymožení finančních prostředků. Po uhrazení požadované částky však přestali její zástupci komunikovat.

    • Anonym
      11.8.2021 18:50
      Anonym
      Autor

      Mě obrali o 800 000 tisíc to už asi nikdy neuvidím.

    • Anonym
      10.9.2021 6:44
      Anonym
      Autor

      Přidám se

    • Anonym
      14.10.2021 17:54
      Anonym
      Autor

      Už jste dostala nazpět peníze od fionokapitálu.
      To už asi neuvidíme co?,Jsme naletěli podvodníkům.
      Nebo máte plán jak to dostat a zpět.
      Děkuji Jindra

    • Miloš
      28.1.2022 10:42
      Miloš
      Autor

      Kam Vám mám psát, přišel jsem o 200 000 Kč . vilim26@seznam.cz

    • Anonym
      22.2.2022 10:43
      Anonym
      Autor

      Dobrý den, také jsem přišel o 500 tis. … Máte nějaké výsledky? Poradíte? Já jsem v tom přes rok, snažil jsem se v dobrém domoci svoho, ale marně…
      Děkuji, Jirka tel. 777 760 310

  • Felini
    28.6.2021 13:07
    Felini
    Autor

    Podáváme hromadné trestní oznámení. Poškození ozvěte se mi na email Mcreative@seznam.cz

  • Karlos
    23.6.2021 10:16
    Karlos
    Autor

    Takže nahlášeno na policii už čekám jen až se ozve kriminální policie. Jestli se chce někdo přidat tak můj email
    karelpodvedenyfinocapital@seznam.cz jsem z Kladna

    • Diana
      27.6.2021 8:44
      Diana
      Autor

      Take jsem podvedená,chtějí na mě rezervaci jinak je to zablokované Take jste to měl takhle?

      • Karlos
        2.7.2021 19:42
        Karlos
        Autor

        Ozvěte se na email

        • Petr
          5.11.2021 15:20
          Petr
          Autor

          Dobrý den taky jsem byl povedený a chtěl jsem se zeptat jestli už se vám ozvala ta kriminálka a jestli se to řeší. Děkuji

  • Z.VLADIMIR
    14.6.2021 11:34
    Z.VLADIMIR
    Autor

    Dobrý den,take jsem prišel o 250Eur. a o data. Take se přidam k žalobe jedtli nekdo bude podavat i stejna firma je ALPS MARKETS kde jsem přišel o cca 150tis. Nedopuručuji

    • Standa
      15.6.2021 17:58
      Standa
      Autor

      Dobrý den, já se k žalobě rád připojím – poslal jsem tam 280.000
      pokud byste měl zájem, tak mě prosím kontaktujte – 605 015 889.
      Děkuji

  • Jana
    14.6.2021 9:30
    Jana
    Autor

    Dávám TO sama za sebe,pokud se chce někdo přidat,najděte způsob jak mě nakontaktovat.Přišla jsem o 350 000 Kč,vůbec nepočítám to,co jsem jakoby vydělala,to jsou nesmyslnosti.Podvod jak vyšitý,má skvělá brokerka to nebude mít lehké.O ni se už ví.

    • InvestPlus
      14.6.2021 9:49
      Autor

      Tak sem pak napište, pod jakým názvem je TO dohledatelné, ať se k němu mohou připojit i ostatní.

    • Anonym
      22.6.2021 13:34
      Anonym
      Autor

      Můžeme se spojit? Můj mejl je Mcreative@seznam.cz

  • Anonym
    10.6.2021 11:34
    Anonym
    Autor

    Zdravím dopadl jsem já blbec úplně stejně vše nich jede podle vašeho tady vykládání zablokovali mi účty a obrali mě o 240000 Kč

  • Anna
    9.6.2021 21:35
    Anna
    Autor

    Naštěstí mám komunikace nahrané,vklady jsou nezpochybnitelné,pokud nedostanu zpět své peníze,je tu prostor na podání TO

    • Naivka
      11.6.2021 10:00
      Naivka
      Autor

      Dobrý den, pokud budete podávat TO, dejte vědět, přidám se.
      Myslím, že čím víc nás bude, tím lépe.

  • Debil
    9.6.2021 20:43
    Debil
    Autor

    Právě jsem s touto firmou přišel cca o 200 000.- vklad 80 000.- daň 60 000.- peněženka 50 000.- pěkně to lítá. Teď si jdu nafackoval a pak každý den třikrát denně než to všechno splatim

    • bhatova
      26.7.2021 15:24
      bhatova
      Autor

      dobrý den, nyní se po mě chce zaplatit jakousi daň. po pravdě, jaksi to nechápu…. může mi někdo vysvětlit? díky gita

      • InvestPlus
        26.7.2021 15:32
        Autor

        Nic neplaťte, je to jen způsob, jak z Vás dostat další peníze.

      • Anonym
        15.10.2021 19:06
        Anonym
        Autor

        Také jsem naletěl stalo mezi 200.000

  • Anonym
    9.6.2021 5:43
    Anonym
    Autor

    Vidim,ze na hlouposti se da vždy dobře vydělávat. Bohužel i na te mojí. Tedy, než začnete obchodovat, VY budoucí obchodníci, řádně si přečtěte recenze! Jinak dopadnete jako my a spousta dalších.

  • Brit
    7.6.2021 19:06
    Brit
    Autor

    jak dostat zpět vklad,jistinu od fino kapital?

  • Anonym
    7.6.2021 18:58
    Anonym
    Autor

    bohužel mám podobnou zkušenost,mlčí,moje brokerka nereaguje

  • Naivka
    5.6.2021 11:36
    Naivka
    Autor

    Dobrý den, mám ty samé zkušenosti. Chtěla jsem vybrat vše, kontaktovali mne po měsíci, provedli přes PS žádost o výběr. Následoval požadavek na zaplacení daně. Uhradila jsem. Přišel požadavek na založení peněženky a poté na zaslání 60 procent ze z výdělku do peněženky, zdůvodnění bylo, že peněženka je nově založená. To jsem odmítla a tak se nabídl broker, že to uhradí za mne a až mi přijdou finance, tak mu to vrátím. Ovšem peníze nepřišli ale přišla výhrůžka abych se nepokoušela o podvod. Broker jakýsi pan Kučera byl ovšem pořád jako med. Po moji poslední zprávě, už se neozývá. Pokud někdo podnikáte nějaké kroky v této věci, dejte vědět, snad společně něco zmůžeme.

    • Brit
      8.6.2021 12:27
      Brit
      Autor

      ano,mám to úplně stejné,jde mi ted už o to,abych dostal zpět to,co jsem tam dal.Bankovní převody jsou důkazem,podám TO a hotovo,dokonce znám jméno,přesné jméno brokera a kde se nachází,nejsou pro mě solidní,naopak jedná se asi o podvod

      • Anonym
        11.6.2021 16:03
        Anonym
        Autor

        Vy víte kde se někdo z nic nachází? Jak jste to zjistil?

        • Anonym
          28.7.2021 22:08
          Anonym
          Autor

          môj broker je češka a býva na adrese ktorá je na internete zverejnená. podávam na ňu trestné oznámenie.

    • Karlos
      9.6.2021 18:53
      Karlos
      Autor

      Přesně stejný problém výběr peněz stroskotal

    • Felini
      10.6.2021 15:23
      Felini
      Autor

      Zdravím. Mam stejnou zkušenost. Výběr výdělku je podmíněn zaplacením daně předem z mé kapsy. Což dělá 6000 dolarů!

  • Robin
    3.6.2021 17:06
    Robin
    Autor

    Podle informací, co mám přímo z FinoCapital, mají českou pobočku v Pardubicích v AC Vinice – https://www.facebook.com/ACVinice/ . Nezkoušel je někdo zastihnout přímo tam?

    • Karlos
      11.6.2021 15:43
      Karlos
      Autor

      Tak v této budově asi nikdo takový není volal jsem tam a nic

  • Naskočitel
    3.6.2021 16:52
    Naskočitel
    Autor

    Právě jsem dostala radu, abych se s celou záležitostí obrátila na Švýcarskou ambasádu. Udělám to. Možná, když nás bude víc, budou se tím zabývat.

    • Felini
      10.6.2021 15:25
      Felini
      Autor

      Zdravím. Mam stejnou zkušenost. Výběr výdělku je podmíněn zaplacením daně předem z mé kapsy. Což dělá 6000 dolarů! Ráda se přidám.

    • podvedená blbka
      10.6.2021 19:00
      podvedená blbka
      Autor

      lze se s vámi nějak nakontaktovat,bohužel jsem pěkně blbá.Když ptáčka lapají,pěkně mu zpívají……paní brokerka,hlas asi ukrajina,nebo nevím,byla velice milá,vstřícná,pořád mi ukazovala jak počítač funguje,jsem v nejlepších rukách,ale výběr velký problém,dan se hradí dopředu 35 procent,ale na toji už neskočím,žádné peníze už posílat nebudu.Asi nás podvedených bude více,proto by bylo dobré jednat společně,rozhodně se s tím nehodlám smířit

      • Karlos
        11.6.2021 15:45
        Karlos
        Autor

        Taky se přidám oškubali mě o 200 000,- bych si nafackoval

  • Naskočitel
    3.6.2021 16:45
    Naskočitel
    Autor

    Bohužel, stejná zkušenost. Když jsme převáděli vklady, neustále nás makléřka Marie Horáková ujišťovala, že výběr není problém, jen se musí zastavit obchody na 3 dny. První výběr po velkých peripetiích dopadl relativně dobře (z 10 000€ došlo 9542€).Když jsme chtěla vybrat vyšší částku, stále část mého vkladu, což jsem i dopředu jasně nahlásila, přišel z jejich finančního oddělení dopis, že mám zaplatit daň z celé virtuální částky, i když tam byly mínusové obchody – 60 000€!!!! Pak že dostanu vyplaceno vše. Taktéž řeči o praní špinavých peněz atd. Druhý den se již nikdo neozývá, nereaguje na emaily. Připravuji dopis na FINMA a další instance. Uvidíme. Takže opravdu nedoporučuji. Také mám pocit, že peníze neuvidíme a jen se modlím, aby nezneužili doklady.

    • :-(
      23.6.2021 11:47
      :-(
      Autor

      Zdravím , samozřejmě jsme také naletěli, ale jen se chci zeptat první výběr vám vyšel v pořádku?

  • Ja
    3.6.2021 10:35
    Ja
    Autor

    Bohužel i ja mam špatnou zkušenost Rozhodně se do toho NEPOUŠTĚT! Peníze uz nikdy neuvidíte a muzete se modlit, že nezneužijí naše doklady. :( Vlastně se neví, kdo tam opravdu sedí na druhé straně. Za blbost se platí. Tady atd, dvakrát měř.

  • Alda
    25.5.2021 13:07
    Alda
    Autor

    Je to pěkný podvod. Až mi narostl účet, chtěl jsem vybrat. Zadal jsem výběr po telefonické domluvě. Jejich kontakt mi řekl, že musím zaplatit daň. Pokyny mi příjdou emailem. Email opravdu přišel. Můsím zaplatit daň 35% procent z celého účtu, která dělá 1500 USD. To musím poslat, aby mi byla vyplacena částka 1300 USD. Bohužel to není vtip. Nevím jestli ještě dostanu něco na zpět. Telefonicky se mi nechtějí ozvat. Teď už přestávají odpovídat na emaily.

    • Anonym
      2.6.2021 18:27
      Anonym
      Autor

      Dobrý den ,měl jsem to samé ,a o peníze jsem přišel, zaplatil jsem tu dan, potvrzení mi neposlali ,potom ještě zřízení virtualní peněženky taky platba ,a potom už žádna komunikace ,zablokovali ten učet s tím že je podezření na praní špinavých peněz.

    • Naskočitel
      3.6.2021 16:47
      Naskočitel
      Autor

      Podle data vidím, že se jsme dopadli stejně. POZOR, opravdu nevkládat, přijdete o vše.

  • Xyz
    21.5.2021 12:43
    Xyz
    Autor

    S výběrem peněz je, zda se, opravdu problém. Nejenže si člověka přehazují jak horký brambor, ale řeknou, že se někdo ozve a dlouhé měsíce o nich neuslysite. Pokud náhodou od nich někdo zavola, chcete po něm aspoň ten vklad, přijde nějaká výmluva nebo slib, že se ozvou později. Nevím, kolik dalších lidí od nich budu muset ještě ujišťovat, že mě jejich rady nezajímají, mají mi vrátit prachy a nějaký dosavadní výdělky si mají strčit za klobouk! Vyhněte se jim obloukem! 🤦‍♀️

  • ?Komentáře se zobrazují až po jejich schválení.

    Vložit komentář